Колко Ви е сметката за ток на месец?- тема №3

• 15 881
  • 269
  •   1
Отговори
# 240
Цитат
бойлерът не се изключваше беше по-ниска

Така е по-пестелив откъм енергия и намален на по-ниски градуси. Това е,което съм чувала, защото нямаме бойлер и не знам дали е вярно.

Аз очаквам голяма сметка, защото нямахме топла вода и използвахме бързовар...

# 241
Нашата сметка е 94.34лв с бойлер работещ от 18.30ч-08.40ч през седмицата и постоянно включен събота и неделя, 2бр климатика  работещи на 23-24 градуса, готвене от време на време.Навсякъде сме с лед крушки.Компютър постоянно работещ и около 10 перални седмично - тричленно семейство.

# 242
Цитат
бойлерът не се изключваше беше по-ниска

Така е по-пестелив откъм енергия и намален на по-ниски градуси. Това е,което съм чувала, защото нямаме бойлер и не знам дали е вярно.

Аз очаквам голяма сметка, защото нямахме топла вода и използвахме бързовар...
Със старият процедирахме така, но сега с този няма възможност да му намалям градусите

# 243
  • оттам, откъдето започва България
Чудех се, защо отдавна не съм чела мнения от тази тема.
Предположих, че има нова такава, но - не, лято е и всеки е доволен от сметката за ток. Smile

# 244
Аз не съм Trollface
 50 лв е за август.

# 245
  • оттам, откъдето започва България
След няколко месеца ще ти се струва малка. Simple Smile Моята е 63 лв.

# 246
И аз се чудех защо отдавна няма отговори в темата. 🙂
Аз съм доволна от сметките. През летните месеци плащам по 50-60 лв като това включва бойлер, ежедневно готвене, правене на зимнина на котлона, сушене на плодове, почти всеки ден пералня. Това лято изкарахме почти без климатици за охлаждане.

# 247
И аз плащам около 50-60лв.

# 248
50 лв. средно- множко ми се вижда, ама..
Една съседка плаща по 14 лв.- сама живее, почти не готви, къпи се на работа, ама пък нещо  с водата я цакат, та няма пълно щастие. Sunglasses

# 249
50 лв. средно- множко ми се вижда, ама..
Една съседка плаща по 14 лв.- сама живее, почти не готви, къпи се на работа, ама пък нещо  с водата я цакат, та няма пълно щастие. Sunglasses
И на мен ми се виждат множко. Не пускаме климатици лятото, заради детето. Готвя по малко от колкото зимата. Само един бойлер и хладилник 50 кинта...не знам и аз. Вода плащаме доста, но тя е и скъпичка по принцип.

# 250
  • София
Под 60лв не съм падала от миналото лято.

# 251
И аз готвя рядко, да речем два часа седмично печка, бойлера го пускам за час на ден, две перални седмично, хладилник, климатика рядко, в началото на лятото пусках, обаче- лаптопа ми е нонстоп в контакта и крушката в банята не я угасям, та може и да е възможно.
Вода- 8- 9 кинта.

# 252
И аз готвя рядко, да речем два часа седмично печка, бойлера го пускам за час на ден, две перални седмично, хладилник, климатика рядко, в началото на лятото пусках, обаче- лаптопа ми е нонстоп в контакта и крушката в банята не я угасям, та може и да е възможно.
Вода- 8- 9 кинта.
Това са само 2 кубика? Ние харчим тройно.

# 253
Множко е разбира се. Аз и бойлер нямам. Климатик само вечер иползва ММ и то на вентилатор. Не готвя редовно през лятото.
От сметката за вода също боли в последно време. Общо взето ток и вода плащам двойно в сравнение преди 5 години, когато се нанесохме в това жилище.

# 254
Дари, за колко кубика е тази вода? Ние изразходваме по 11-13 кубика на месец, трима сме с детето. И като цена е към 40лв.

Общи условия

Активация на акаунт