Женски приказки за мъжките ръце – спечелете крем за мъже OXYGEN от Стар Нейлз!

• 9 460
  • 195
  •   1
Отговори
# 150
  • у нас
Единствено и само след бръснене си слага балсам.

# 151
Е, искате ли да зарадвате своя мъж с този невероятен крем?

Искам определено, кожата на ръцете на моя съпруг са много, много зле. Професията му е свързана с работа на открито независимо от времето и в повечето случаи за съжаление не слага ръкавици. Положението е трагично и до момента не сме намерили крем, които да възстановява кожата с такова темпо.  

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 12:42 от ...Alexandra...

# 152
Често използва крем за ръце, както и балсам за лице.

# 153
Като цяло често ползва кремове. Мъжът ми е с много светла кожа, която лесно се раздразва и изсушава. Най-проблемни са му големите студове и големите жеги.

# 154
Мъжът ми всяка вечер си слага крем за ръце, от типа на бариерните, защото много му се изсушават и напукват, няма навика да слага ръкавици, когато използва препарати. Не знаех, че имало и специални мъжки кремове за ръце.

# 155
Моята половинка крем за лице ползва ежедневно, а крем за ръце ползва когато има нужда от хидратиране. Кремът за лице си му е ритуал преди лягане и сутрин. Има и дневен и нощен. Понякога си купува и околоочен.  Много би се зарадвал, ако го изненадам с крем от вашата марка.

# 156
Приятелят ми се сеща да ползва крем за ръце чак когато положението е трагично  (да се разбира кожата още малко и ще се нацепи от сухота). С крема за лице положението е същото, но напоследък по-често успявам да го прилъжа за маска и крем Grinning

# 157
  • Пазарджик
Моят мъж използва само през зимата крем за суха кожа  на ръцете,защото кожата му се сцепва  и стават доста дълбоки рани.

# 158
В последните години моят мъж започна да използва доста по-често кремове, защото кожата му стана суха. Купувам му редовно различни кремове за ръце, но все още не съм уцелила неговият.

# 159
С моята половинка също използваме общ  крем за лице и ръце и то най-вече зимата

# 160
  • София
Използва крем само когато усеща че кожата му е напукана. На лицето слага лятото, тъй като работи навън и от слънцето като изгори се маже вечер. Зимата също от време на време, когато е дъхал вятър и лицето го пари.

# 161
Мъжит ми ползва крем за лице - след баня, а за ръце - когато усети че са му е суха кожата.

# 162
ММ използва всеки ден крем за лице след като се избръсне.Yum

# 163
Има си собствен крем, който ползва ежедневно...

# 164
Мъжът ми зползва само когато ръцете му загрубяват😉

Общи условия

Активация на акаунт