Женски приказки за мъжките ръце – спечелете крем за мъже OXYGEN от Стар Нейлз!

• 9 460
  • 195
  •   1
Отговори
# 165
От време на време приятелят ми ползва моят крем за ръце, особено когато е по-студено.

# 166
  • някъде
Мъжът ми не ползва кремове. Само ако много са му напукани ръцете ме кара да ги мажа с моя крем за ръце.

# 167
Съпругът ми редовно използва кремове за ръце, всяка вечер се маже.
За съжаление, не мога да го науча да използва крем за лице, със серума имаме по-голям напредък, обаче.
Ако спечеля крем,че го преотстъпя на баща ми, чиито ръце са вечно напукани. Имаме двор и той се грижи за него, (копане, фрезоване, засаждане, поливане), смятам, че неговите ръце са предизвикателство за спасяване Simple Smile.

# 168
Мъжът ми е със суха кожа на ръцете и използва крем за ръце често поне по 2 пъти на ден.

# 169
Заради естеството на работата му, кожата му на ръцете много се изсушава и ползва крем за ръце всяка вечер. За лице, тяло и крака - не използва.

# 170
  • София
Половинката използва крем в изключително редки случаи. Трябва кожата на ръцете да е съвсем суха ,за да почне да ми рови нещата! Smiley Smiley
Имам и резервен вариант - оставила съм малък подхранващ крем за ръце в жабката на колата му Simple Smile)))

# 171
Моят съпруг няма навика да ползва козметика.
Упорита съм обаче  в опитите си да го науча, че някои неща на определена възраст са не просто необходими,
а задължителни Stuck Out Tongue Winking Eye

# 172
Мъжът ми е със суха кожа и ползва непрекъснато кремове. В последно време дори сам си прави от различни масла, восък и билкови екстракт и експериментира кое му понася най-добре.

# 173
Моят мъж всеки ден ползва крем за ръце и лице.

# 174
  • Plovdiv, Bulgaria
Моят съпруг много рядко използва крем за ръце.За това пък синовете ми се възползват от моите кремове за ръце доста често.YumStuck Out Tongue

# 175
Веднъж седмично

# 176
Всеки път, когато се мажа с крем за ръце, приятелят ми веднага иска да намажа и него Simple Smile

# 177
  • Варна
Съпруга ми ползва крем за ръце от време на време (явно когато през деня е имал голям достъп до вода), вечер преди да си легне. Лосион за тяло е ползвал по-рядко, след баня, когато почувства вече наистина голяма нужда от омекотяване на кожата.

# 178
Моят съпруг ползва крем само при нужда. Когато кожата му е суха, ръцете напукани.

# 179
  • София
Съпругът ми възприема крема за ръце като лекарство - приема го само при крайна необходимост, когато ръцете му са толкова напукани, че от тях тече кръв, а това се случва зимата, защото не носи ръкавици. Тогава просто казва "Дай НЕЩО да си намажа ръцете, че виж ги какви са" и ми ги протяга да ги видя. Аз, разбира се му съчувствам "А-у как са ти се напукали" и му давам какъвто крем ползвам аз, или някакъв мазен крем, универсален и това е.

Общи условия

Активация на акаунт