Женени от пръв поглед < II сезон > тема 5 /25.03 - 31.03/

• 52 810
  • 1 264
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Варна
Само аз ли имам усещането, че родителите на Ивана сякаш искат да се отърват от разюзданата си дъщеря, давайки я на който и да е.
Майката на Василена ми изглеждаше доста скромна и разумна жена, която доста обективно преценяше характера на дъщеря си. Направо започвам да си мисля, че и тия публикации и всичко са част от шоуто.

# 1 021
  • Terra incognita
В крайна сметка, разбра ли се кой е братът на Ицо Хеликоптера, бащата на детето?

# 1 022
  • София
У нас още тегне "проклятието " расизъм,за това съм и сигурна ,че Ивана всъщност не харесва истински Мерал.
Някой има спешна нужда да си припомни какво точно означава "раса".  Rolling Eyes

# 1 023
В крайна сметка, разбра ли се кой е братът на Ицо Хеликоптера, бащата на детето?
Тя има една снимка с него, бащата на детето си. На морето са и са прегърнати от преди 7-8 години е снимката

# 1 024
  • Тра-ла-ла
Никифор много бързо яхна вълната на народното недоволството и побърза да го изиграе жертвата. Чак и публични изявления започна да дава от трибуната. Много съмнейшън е работата. Да не кажа, че вкарването в ролята на жертва, обвиненията, че все друг не го е разбрал, лъженето, пришпорването, липса на съчувствие...прекалено много "чекнати" признаци на:
Скрит текст:
СОЦИОПАТИЯ

# 1 025
  • София
Не сме имали честа все още да видим големия "хеликоптер" Simple Smile

# 1 026
Тя има една снимка с него, бащата на детето си. На морето са и са прегърнати от преди 7-8 години е снимката
Давай тука не се стискай.

# 1 027
  • София
Никифор много бързо яхна вълната на народното недоволството и побърза да го изиграе жертвата. Чак и публични изявления започна да дава от трибуната. Много съмнейшън е работата. Да не кажа, че вкарването в ролята на жертва, обвиненията, че все друг не го е разбрал, лъженето, пришпорването, липса на съчувствие...прекалено много "чекнати" признаци на:
Скрит текст:
СОЦИОПАТИЯ
Да, и на мен все повече започва да ми намирисва на това.

# 1 028
Бащата на детето участва ли материално в отглеждането (издръжка)? Ако някой има снимка, моля, нека я качи, да видим какъв е "типът" мъж на Василена Simple Smile

# 1 029
  • Тра-ла-ла
Бащата на детето участва ли материално в отглеждането (издръжка)? Ако някой има снимка, моля, нека я качи, да видим какъв е "типът" мъж на Василена Simple Smile
А защо точно този трябва да се води "типът".  newsm78

# 1 030
  • Terra incognita
Някъде бях мяркала тази снимка, но е правена отдалече и не се вижда добре.

# 1 031
А защо точно този трябва да се води "типът".  newsm78

Предполагам, че щом е забременяла от него, нали трудно допуска хора, свита и стеснителна е. То не се забременява ей така от всеки Grinning

# 1 032
И аз тръпна в очакване да видя на хеликоптера батко му.

# 1 033
  • Тра-ла-ла
Предполагам, че щом е забременяла от него, нали трудно допуска хора, свита и стеснителна е. То не се забременява ей така от всеки Grinning
Може след това да е станала трудно достъпна. Отделно не всички нацелват принца от първия път Grinning На 15 се кефиш на едни момчета, на 20 на други, на 25 на трети, над 30 удряш балтията, ако ти е дошъл акъла и още си в търсене.

# 1 034
 А от къде е сигурно, че е батко? Може хеликоптера да му е батко? Simple Smile

Влезте в профила на Василена - албум - снимки на корицата - има я снимката, но нищо не се вижда - отдалече е. И двамата изглеждат младички - почти тинейджъри - Василена е преди корекциите - струва ми се дори по-симпатична

Общи условия

Активация на акаунт