Женени от пръв поглед < II сезон > тема 5 /25.03 - 31.03/

• 52 818
  • 1 264
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Terra incognita
Аз подозирам, че е този :
https://www.facebook.com/zlatanoff.zlatnia
Заради това:

Имат снимки на една и съща тераса.
Има и бицепси- мицепси.

# 1 036
 И аз го разгледах, но човека си е женен и с две деца - едното по-голямо от това на Васелина, другото по-малко - имат снимки от изписванията, семейни празници, домашна идилия как си пекат туршии  - изглежда ми щастливо женен - не ми се вярва да е поддържал връзка с някоя друга жена паралелно

# 1 037
Направо го съжалявам горкия човек.

И аз. Щом има стабилни доходи, най-вероятно има собствен бизнес или работи на някоя много висока позиция. Направо не ми се мисли как ли го гледат приятели и партньори сега.
Интересно дали след това фиаско, което сътвориха жена му и дъщеря му, ще заведе половинката си на следващото фирмено парти

В крайна сметка, разбра ли се кой е братът на Ицо Хеликоптера, бащата на детето?

Да - Кольо Изтребителя Joy

# 1 038
Ако е този - и той не е особено красив... Претенциите към външния вид на Никифор започват да изглеждат безпочвени...

# 1 039
И аз го разгледах, но човека си е женен и с две деца - едното по-голямо от това на Васелина, другото по-малко - имат снимки от изписванията, семейни празници, домашна идилия как си пекат туршии  - изглежда ми щастливо женен - не ми се вярва да е поддържал връзка с някоя друга жена паралелно
Говореше се в  първата тема, че детето и е от женен мъж.

# 1 040
  • софия
И е пътен полицай.

# 1 041
  • София
Единия хеликоптер, другия златен и ....Васа  Simple Smile)))))

# 1 042
  • Тра-ла-ла
Е, щом детето е от женен мъж. Едва ли този на снимката от преди 7-8г е баш въпросния.

# 1 043
Дайте ФБ на Васа, моля.

hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 1 044
  • София
И аз го разгледах, но човека си е женен и с две деца - едното по-голямо от това на Васелина, другото по-малко - имат снимки от изписванията, семейни празници, домашна идилия как си пекат туршии  - изглежда ми щастливо женен - не ми се вярва да е поддържал връзка с някоя друга жена паралелно
Нали в началото на предаването се говореше, че детето й е от женен мъж. Аз не успях да изгледам първия епизод и не разбрах дали Василена го е казала, или е просто някакво предположение на зрителите.

# 1 045
  • Terra incognita
Да ви кажа честно, намирам прилики с този Златния. С няколко кила отгоре. А може и да си внушавам 🙄

# 1 046
# 1 047
Без джуките изглежда по-добре.

# 1 048
Тази снимка е мнооого стара, според мен не е този бащата. Thinking

# 1 049
Ако е този - и той не е особено красив... Претенциите към външния вид на Никифор започват да изглеждат безпочвени...

Ами сигурно е финансово красив.

Общи условия

Активация на акаунт