Женени от пръв поглед < II сезон > тема 5 /25.03 - 31.03/

• 52 658
  • 1 264
  •   1
Отговори
# 1 200
Само не разбрах защо някой от "експертите" е повярвал , че начинаещата фолк певица на 20 и няколко години искала брак и семейство?  Или подценяват зрителите, че ще се вържат, не знам..Още оттам им пада рейтинга...За всички е пределно ясно, че освен реклама нищо друго не й трябва. Ако не сменят изцяло ръководните кадри на Бг варианта - 3 сезон няма да има. Joy

# 1 201
Наистина, това е голям риск. Като гледаш отстрани и все ти се струва, че като ти изберат някой, все ще го харесаш и ще намериш общ език с него. Но понякога наистина може да се случи някой да ти е органически противен и да не можеш да си представиш да си с него по никакъв начин. Не сте ли имали такива ухажори и в живота - противен ти е и край! Дори не можеш да си представиш да изпиеш и едно кафе с него, защото трябва да му гледаш гадната физиономия. Може би така е и Василена с Никифор и не може да се въздържи.

# 1 202
Бай Ганьо в Йордания

Лисун и Таня пред щанда за парфюми в Йордания.

Таня: Жена ти е окъпана в парфюм.

Лисун към Таня по адрес на продавача:  А той защо не ме попита дали може? К'ви са тия работи?! К'ви са тия солови изпълнения?! Да не му обърна ей ся сергийката на бърза ръка...ха ха ха. Аз българин ли съм или какво, а?! Ха ха ха...

Таня се чуди накъде да гледа сконфузено.

# 1 203
И на мен ми е жал за Василена. Тя е такава, каквато е, близките и приятелите й  я знаят, но са до нея. Предаването много грозно си направи рейтинг на нейн гръб и настрои огромна част от зрителите си срещу нея. Тенденциозните изказвания на "специалистите", упорито мълчащи за недостатъците на Никифор (само в първия епизод казват, че му липсвала мъжката енергия) са ужасно непрофесионални.

# 1 204
  • Terra incognita
Златният часовник, пръстенчетата и онова странно нещо на врата на Лисан много ярко контрастират на бърлогата му.
Абе, смешно ми е като видя мъж на възраст, окичен като съборджийска мечка.

# 1 205
Златният часовник, пръстенчетата и онова странно нещо на врата на Лисан много ярко контрастират на бърлогата му.
Ох, като каза мечка и се сетих за онази снимка 😂😂😂😂

# 1 206
Тоя тип пръстени имам чувството, че са ги раздавали преди години. И баща ми, и дядо ми имат същите, но с малко по-различен дизайн, с черен камък и техните собствени инициали. Този ми се стори точно такъв.

# 1 207
  • Terra incognita
Ох, като каза мечка и се сетих за онази снимка 😂😂😂😂
Коя снимка 😀
Edit: сетих се 😂

# 1 208
  • SF
И на мен ми е жал за Василена. Тя е такава, каквато е, близките и приятелите й  я знаят, но са до нея. Предаването много грозно си направи рейтинг на нейн гръб и настрои огромна част от зрителите си срещу нея. Тенденциозните изказвания на "специалистите", упорито мълчащи за недостатъците на Никифор (само в първия епизод казват, че му липсвала мъжката енергия) са ужасно непрофесионални.

Като са видели, че му липсва мъжка енергия (харизма и сексапил, бих добавила аз) защо са го избрали за участник и защо са решили, че някоя би му се изкефила да й стане съпруг...

Някой каза по-нагоре да сменят хората на ръководни позиции в предаването. Кой да смени ръководството? - ръководството ли? Или избирателите?

# 1 209
  • Варна
Що да ги сменят, те си свършиха работата. Много сте наивни.

# 1 210
  • SF
Много си наивна ти!
Избирателите да ги сменят.

Ако работата ми е да женя хора, които не се познават и нямам нито една от три подбрани двойки успеваемост, значи, че не си върша добре работата.
Ако работата ми е да показвам, как хора, които не се познават, не могат да направят връзка по-дълга от 1 седмица, и те не останат заедно по-дълго от седмица, значи, че съм си свършила работата.

# 1 211
Много си наивна ти!

Ако работата ми е да женя хора, които не се познават и нямам нито една от три подбрани двойки успеваемост, значи, че не си върша добре работата.
Ако работата ми е да показвам, как хора, които не се познават, не могат да направят връзка по-дълга от 1 седмица, и те не останат заедно по-дълго от седмица, значи, че съм си свършила работата.

Според мен тя имаше предвид, че рейтингът е постигнат. Дали е защото двойките са се харесали или не - няма значение.

# 1 212
  • Варна
Много си наивна ти!

Според мен тя имаше предвид, че рейтингът е постигнат. Дали е защото двойките са се харесали или не - няма значение.

Оф,добре, че си ти да ме разбереш. Благодаря.

Есме, сипи си нещо, моля те.

# 1 213
И "яз" се питах защо са тези, но вече не.
Подходящи са за аудиторията.

Беше толкова тъпо да се направиш на интересен  за тази правописна грешка, че тотално го изключих като вариянт  и 2 минути поне се блещих и чудих какво  за бога имаш предвид.

# 1 214
Таня,как го издържала,с тоя хумор толкова време и с това пубертетско държание,с тея целувки постоянно.
Ясно е,че нямаше да издържи,ако е вярна информацията.

Общи условия

Активация на акаунт