Женени от пръв поглед < II сезон > тема 5 /25.03 - 31.03/

• 52 682
  • 1 264
  •   1
Отговори
# 1 185
А защо непрекъснато я мислите Таня дали да инвестира или да не инвестира - това си е нейно решение на база на нейната преценка как вървят нещата и какво точно търси. Тя явно е по-обрана от Лисан, предполагам, че не и е приятно непрекъснато да я мляскат пред камера, така както и на мен не би ми било приятно, независимо какви чувства имам към човека.
Мерал много ясно, че така ще отговори - да не е луд да му препредават думите в бг мама, та и да се натресе на някоя неустойка. На мен той ми е симпатичен, според мен дразнеше Ивана с незнанието си кои са Харисън Форд и Селин Дион. Според мен той се подразни от непрекъснатото и търчане и снимане, особено към стадиона явно нямаше и грам интерес, вечерта й го върна. Не смятам, че българите и т. нар. български турци (мюсюлмани) сме толкова различни култури, особено младите хора, особено с образование и работещи в голям град.
Васа и Никифор, не ми се коментират, имам чувството, че всичко възможно се изписа за тях вече

# 1 186
Айде ще кажа като сте толкова любопитни за Таня и Лиско. С предварителната уговорка, че инфото е от хора, които познават Таня, но не гарантирам на 100 процента по простата причина, че не е от първа ръка.
Таня не е заедно със Зарко. Жената е имала очаквания за отговорен мъж и мизерията в къщата му й е дошла туу мъч. Отделно търсела стабилност, ама не разбрах дали финансова...
Напълно очаквано.

# 1 187
Проблемът на Светозар не е в къщата, много хора живеят по този начин, особено в по-малките населени места. Проблемът му е, че амбициите са му повече от мунициите.

# 1 188
Аз писах, че съм съседка на Таня, живее в блока зад нас. Не я познавам, може и да съм я мяркала преди това де. Може би сега като се затопли и щъкам повече с количката ще я засека някъде. Иначе беше ясно, че няма да остане с Лиското.

# 1 189
Оффф, ни една двойка не остана заедно. То и се очакваше, че и сеир някакъв не видях стойностен, да се посмеем, нещо да ни е весело, или някаква тръпка, драма...бе нещо.
Викам за следващия сезон да вземем да се включим групово да им покажем. Не може така. Да направят " Търси се резервна половинка" или нещо такова. Тогава вече ще видят какво е гледаемост тези психолози.

# 1 190
Оффф, ни една двойка не остана заедно. То и се очакваше, че и сеир някакъв не видях стойностен, да се посмеем, нещо да ни е весело, или някаква тръпка, драма...бе нещо.
Викам за следващия сезон да вземем да се включим групово да им покажем. Не може така. Да направят " Търси се резервна половинка" или нещо такова. Тогава вече ще видят какво е гледаемост тези психолози.
От ВиН си мисля, че не сме видели всичко, там ще е яко драма и сеир до края на сезона. Ако Васка не реши да плати неустойките и излезе от предаването де.
Представям си ги с мамин мунчо в апартамента със систъра Grinning

# 1 191
Не съм изненадана за Таня, грам химия не усещах от нея към него, а неговата към него ми е престорена.
Вече казах, че за мен истинска химия имаше само при Мерал и Ивана. Обаче тя категорично не е готова за брак и е толкова вятърничева , че изобщо не знам как Мерал би я изтърпял, така де той явно и няма. Той пък от своя страна ми се вижда доста обсебващ и ревнив, което също отблъсква.

Ония двамата пък сигурно се молят агонията с това предаване да свърши по-бързо и хората да ги забравят.

# 1 192
Аз съм живяла в стара къща като малка. Още настръхвам като си спомням студа в банята, дори и при наличието на стенна печка. Сега живея в топъл и саниран апартамент, никой не може да ме накара да отида в къща тип вила, пък ако ще са е най- баровския и романтичен квартал.
В този смисъл, в каквато и стара панелка да живее Таня е несравнимо с къщата на Зарко, особено зимата.
Жената мисли трезво. Тя самата каза е началото, децата й са вече големи и е вече време да помисли за личното си щастие. Това едва ли включва в представите й местене по квартири, ремонти и мъж, който изпада в странни ситуации, като тази, заради която е изгубил дома си.
Таня е  с тежка диагноза, и й в нужен спокоен живот, не като някоя студентка да се мести насам-натам и да се чуди как да изкарва зимата.

# 1 193
Зарко защо и как е изгубил дома си?

# 1 194
Зарко защо и как е изгубил дома си?

Каза, че "заради лъжесвидетелстване на една жена е останал на улицата по чехли и къси гащи".

# 1 195
  • Тра-ла-ла
Дъщерята на Таня каза, че цяло лято са правили ремонт на апартамента. Дали на Таня ще й се играе пак този филм? Още повече в чужд имот. То може да звучи романтично...събрали се със Зарко и в мир, любов, хармония и целувки направили от дупката - дворец.

# 1 196
Таня търси спокойствие и сигурност с някой улегнал мъж, без ангажименти, без превземки, без пози. Някой, с който да имат допирни точки поне малко, да преглътне допустими минуси в него. Просто рамо на което да се облегне и продължи напред. Но разбрах, че тя гледа внуците, а това е багаж за човекът отсреща. Така, че и тя не е идеална партия за мъж на годините на Зарко.

# 1 197
Видях днес Василена. С шапка и без грим. Много дребничка и изплашена.  Чак жал ми стана.

# 1 198
Според мен не къщата е проблема за Таня, а характера на Зарко, който се държи твърде инфантилно и захаросано. Просто няма да й е достатъчно мъжкарско неговото присъствие, когато пеперудите и мечтите утихнат.

# 1 199
  • София
Василена я преекспонираха в предаването. Направиха си рейтинга на нейн гръб. Да, не можеш да сложиш думи в устата на някого, отишла е на кастинга по собствено желание, но е факт, че са видели, че е по-лабилна и са се възползвали. Същото важи и за Никифор. Той е льольо или поне дава такъв вид и двамата са перфектната комбинация за нуждите на продуцентите.

Общи условия

Активация на акаунт