Женени от пръв поглед < II сезон > тема 5 /25.03 - 31.03/

• 52 636
  • 1 264
  •   1
Отговори
# 1 170
Аз честно казано химия видях само при Мерал и Ивана. Дали бързо е изветряла е друг въпрос. От 3-те двойки те ми бяха сякаш с най-голям потенциал. Заради химията.
Таня и Лисан не мога да им повярвам. Ама грам. Интересно ми е как се развиват нещата при тях.
Една съфорумка писа, че Таня й е съседка. Може и да сподели дали ги вижда с Лиско в квартала Simple Smile

А Мерал има два автомобила, единия е за забавления - дрифтове и тем подобни.

# 1 171
То достатъчно само не я да вижда. Аз не съм убедена, че се е преместила при него.
Дали не и те да се събират само за снимките.

# 1 172
В промото за следващия епизод уж гледат квартири, че Лиско го е срам от къщата му.

# 1 173
Добре де, той изобщо живее ли в тази къща. Изглеждаше ми необитаема. От къщите складове, в които мирише на нафтлин?

# 1 174
И кой ще я плаща тази квартира? А ремонта? Остава Таня да се зароби и с кредити покрай неговите проблеми.

# 1 175
Сега е момента някой да си признае, че е съсед на Лиско и да даде малко инфо по темата Grinning

# 1 176
Основният довод за квартирата бе липса на нормална баня и студа - заради липса на изолация и адекватно отопление. Абсолютно логично е в случая, да потърсят квартира. Тъкмо Таня през това време ще прецени има ли смисъл да инвестира в общ дом. Wink

# 1 177
Наемането на квартира ми се струва малко рисковано. Все още не знаят дали искат да живеят и за напред заедно. Не е коректно към наемодателя и като нищо да загубят депозита. А и в Таня не беше лукс, за да се притеснява чак толкова много.

# 1 178
Е, в сравнение с неговия дом си е палат

# 1 179
  • Тра-ла-ла
Като знам колко е лесно да се търси квартира на приемлив наем Whistling

# 1 180
  • София
Айде ще кажа като сте толкова любопитни за Таня и Лиско. С предварителната уговорка, че инфото е от хора, които познават Таня, но не гарантирам на 100 процента по простата причина, че не е от първа ръка.
Таня не е заедно със Зарко. Жената е имала очаквания за отговорен мъж и мизерията в къщата му й е дошла туу мъч. Отделно търсела стабилност, ама не разбрах дали финансова...

# 1 181
Според мен и тъпотийките, които той си мисли, че е чувство за хумор са и дошли в повече.

# 1 182
Не съм и очаквала нещо по-различно, за Таня. Според мен, житейските му тъпотии, са били по-голям проблем.

# 1 183
То кой нормален човек не си търси стабилен партньор. Не става въпрос да не помогнеш на приятел/човек в затруднено положение, но е друго да започнеш романтична връзка с някой само за да се измъкнеш.

# 1 184
Като знам колко е лесно да се търси квартира на приемлив наем Whistling

Не е нужно да е приемлив. Все пак е само за месец докато текат снимките. След това могат да се разделят по домовете си и след няколко месеца да заживеят пак заедно, като позволяват условията.

Ако има желание - има и начин.

Общи условия

Активация на акаунт