Женени от пръв поглед < II сезон > тема 5 /25.03 - 31.03/

• 52 821
  • 1 264
  •   1
Отговори
# 885
С поведението на Васа, всеки ще се държи просташки.
Дори и да не му идва от вътре, ей така нарочно....

Да бе, как ако не ми идва отвътре, ще взема да се държа толкова просташки?! Ясно е като бял ден, че Форито си е един незадоволен простак. То тия жени неслучайно бягат от него като дявол от тамян...

# 886
Аз пък изобщо не и вярвам на писаниците на майката на Василена. Ако беше говорил такива неща предполагам, че щеше да има показано все нещо в предаването, или поне онези рапони психолозите щяха да коментират и без да предават точно думите му, защото са нецензурни. Но не, чакайте, забравих за световния заговор срещу Василена - на Никифор, на предаването, на цялата телевизия. Пък и той какъв е изпечен манипулатор, как уцелва все като няма камери да ги говори тези неща, а пък пред камерите веднъж да не се изпусне....

# 887
  • София
Има си начини и извън простащината да сложиш някого на мястото му, без изобщо да падаш на неговото ниво.  Peace
А Форито си е простак от класа и дори да не ги беше казал тези думи, поведението и намеците му ясно говореха за плътските му намерения и очаквания. Бляк! Недоумявам и как майката на Василена не се посвени да ги напише едно към едно, можеше да ги цензурира, пак щяхме да схванем смисъла.

# 888
Какво пише за дъщеря си Светла Деспотова:
Добре е, ако се е държал толкова просташки, защо не е заснето и това, а само изцепките на Васка?
Това по никакъв ночин не мога да го прочета, къде е написано ако може линк.

# 889
Човекът е активен в социалните сайтове - той самият може да каже дали е говорил такива неща, или не. Ако не реагира по никакъв начин (дори за да каже, че е лъжа), ще стане подозрително.

# 890

https://cdn.bg-mamma.com/t77R/BHdwB.png

# 891
  • София

Да бе, как ако не ми идва отвътре, ще взема да се държа толкова просташки?! Ясно е като бял ден, че Форито си е един незадоволен простак. То тия жени неслучайно бягат от него като дявол от тамян...
Ама разбира се, жена съм и ще се държа в пъти по гадно с такъв човек насреща.
Евала ли да и правя на тази неграмотница, дето не може две думи на кръст да върже, а тръгнала с голямата кошница?
А Фори си е друга работа.
Ако не се беше подходило така можеше и друг човек да видим, не знам...

# 892
  • Тра-ла-ла
А Фори си е друга работа.
Ако не се беше подходило така можеше и друг човек да видим, не знам...
Кога си виждала пън да се разлисти? Whistling

# 893
Добре де, Фори не е цвете, ама госпожата как не я досрамя да ги напише тия неща буквално.

Понякога трябва нещата да се покажат с цялата си "прелест", за да бъдат по-ефектни. Като при киното. Simple Smile
А може просто да няма интернет грамотност и да не ѝ е дошло на акъла.

# 894

https://cdn.bg-mamma.com/t77R/BHdwB.png
Леле малеее това ако е истина тоя е уникален кретен.
И май е изтрит вече поста.

# 895
Е, какво лошо, че е написано в прав текст - ние как ще разберем, че той се държи така всеки път зад кадър, ако не е написано по този начин? По тази логика, възпитаните хора би трябвало да не могат да съдят никого за обида, защото от възпитание не могат да признаят как точно са били обидени.

# 896
Тоя се е записал в шоуто за да Е*е ли ? Grinning

# 897
  • Тра-ла-ла
 Mr. Green
Скрит текст:

# 898
Не вярвам Никифор да ги е казал тия неща. По-скоро Василена е преекспонирала.
Майката е брутална! Моята никога не би използвала такъв речник.

# 899
Можеше да цензурира някои букви, сами ще се досетим какво е искал да каже..Аз например, ако искам да пресъздам някоя простотия я пиша наобратно или изпускам някоя буква...

Общи условия

Активация на акаунт