Женени от пръв поглед < II сезон > тема 5 /25.03 - 31.03/

• 52 815
  • 1 264
  •   1
Отговори
# 900
Аз слагам точки на мястото на някои букви, но тя може да не се е сетила за това. Това не е нейният речник, щом цитира.

# 901
  • Terra incognita
Малко са под съмнение въпросните изказвания. Без доказателства , това си клевета, или най- малкото клюка.
Направо съм изумена с каква лекота, жена на възраст, пише подобни цинизми.

# 902
Това, че не се е сетила да цензурира на мен ми говори много. А като гледам как ръси цинизми дъщеря ѝ, хич не се чудя от къде е този речник...

# 903
Какво пише за дъщеря си Светла Деспотова:

Скрит текст:

Много, много жалък опит на една очевидно простовата женица да извади от тинята /да не кажа друга дума/ още по-простоватата си дъщеря, в която тя така дълбоко се зари и то за изключително кратко време.

1. Ако Никифор още на първата вечер е говорил така на Василена, изобщо не мога да си представя, че тя щеше да стои с него в Кипър, да обядва заедно с него, да му разказва за бивши нейни срещи, да му обяснява как трябва да си оправи финансите, преди да има дете и т.н. Истината е, че имаше моменти, в които Васка се държеше съвсем нормално с него.

2. Тази жена /майката на Васка/ вече става трагична. Освен, че не може да пише, като хората и прави елементарни, правописни грешки, тя е и изключителен лицемер в моите очи. Защото тя беше първата в деня на сватбата, която посочи с пръст собствената си дъщеря, тя първа я оплю качествено пред цяла България, тя първа хвърли камъка, а сега се опитва да лъже, да маже и да прави всичко възможно, за да оправдае простотиите на дъщеря си

3. След като снощи се "запознах" с богатия набор от ругатни в речника на Васка, а днес се сблъсках с липсата на елементарни познания по БЕЛ на майка й, вече нито една от двете не може да ме убеди в това колко бяла и добра е Васка и колко е лош Форито. Форито ни е ясен, като бял ден - флегматичен льольо и до там. А майката явно доста чете в тази тема, защото всичко това, което е написала в този пост е коментирано тук.

# 904
Така е - това е само клюка, докато той не каже какво мисли по въпроса. Може пък да признае.

# 905
Ох, изпуснала съм цялата веселба днес. Cry w00x, на мен друго ми е интересно - ако те бяха одобрили и сватосали с Василена или Ивана, мислиш ли, че нещата между вас щяха да потръгнат? Питам, защото забелязвам, че постоянно ги защитаваш и оправдаваш, та ми е любопитно би ли толерирал поведение като тяхното Stuck Out Tongue

И темата за зодиите изпуснах, сега ще ми се накарат, но по-разбиращите -какво бихте препоръчали за една кравичка като добра комбинация? Hug

Не ми се ще да мисля, че Таня подвежда Зарко, но определено не е така запленена от него. Изглежда сякаш й е малко все тая, гледа го и си мисли - можеше и по-зле да е, ще пробвам какво ще стане. Не е въодушевена, все едно е по течението, може би иска приятен човек до себе си на старини, а не чувства и страст. Или просто е много обрана и не обича да показва много емоции пред хора. Трудно ми е да я разбера.

# 906
w00x, на мен друго ми е интересно - ако те бяха одобрили и сватосали с Василена или Ивана, мислиш ли, че нещата между вас щяха да потръгнат? Питам, защото забелязвам, че постоянно ги защитаваш и оправдаваш, та ми е любопитно би ли толерирал поведение като тяхното Stuck Out Tongue

Не.
С Василена щяхме да се изпокараме.
С Ивана щяхме да се позабавляваме по време на снимките и до там. Ивана е добро момиче, въпреки цялата тая пошлост, но просто нямам пресечни точки с нея.

# 907
На Ивана и трябва още много акъл.... Съжалявам, че го казвам, а съм по-малка от нея

# 908
За майката на Василена - еми каквато майката, такава и дъщерята. Вие взехте да и съчувствате тука след сълзите и сополите, как горката женица се срамувала от дъщеря си и си изляла мъката. А кой я е отчувал и възпитавал тая дъщеря ненагледна? Само вида на госпожа на 60 години с фльонгата на главата и опит да изглежда като лолитка, говори пре достатъчно.
Другото което е, идея си нямате как могат да те окалят по телевизора в такова предаване. Така че да не можеш никога да си изчистиш образа! И тенденцията е калта, която се полага на двама глупаци, втурнали се да участват в такива предавания, да получи щедро единия, за сметка на другия. И виповете ги правят льохави в Брадъра но добре им плащат и на тях им е се тая. Онази неуравновесената певица и тя някаква фолкаджийка беше, дето напусна набързо, не и помня името, четох някъде, че е семейна вече, детенце има. Те я изкараха за лудница.
От първия миг за мен Никифор не е читав човек. Ама и 1% даже. А Василена е просто зле възпитана и глупава като майка си. Бащата е полудял с тия двете и се опитва да контролира малката като я заплашва, че ще и вземе къщата и ще я лиши от пари, обаче е опуснал края вече, късно е. И за това е виновна жена му!

# 909
  • Тра-ла-ла
Аз винаги съм се чудила...защо все майките са виновни за това на какво е замязало отрочето им?! Тези деца бащи нямат ли си? Те не се ли включват във възпитанието? newsm78 Риторичен въпрос малко....

# 910
Защото обикновено такъв баща се е отдал на работа, за да задоволява капризите на префърцунена съпруга и лигави деца. Няма време да възпитава и той.

# 911
Аз винаги съм се чудила...защо все майките са виновни за това на какво е замязало отрочето им?! Тези деца бащи нямат ли си? Те не се ли включват във възпитанието? newsm78 Риторичен въпрос малко....
Много е просто - децата копират модела на поведение на родителя от своя пол, ако има такъв наличен. Става несъзнателно.

# 912
w00x, Hands V Stuck Out Tongue Winking Eye

И на мен ми звучи малко странно Никифор да е чак толкова двуличен, пресметлив и вулгарен, пък това по никакъв начин да не проличи пред камера. Реално Васа е единствената, която се показа като вулгарна засега. А и смятам, че тя щеше да ги изкоментира тия негови приказки, за да го злепостави и да изчисти малко своя образ, точно както направи с парите. Освен ако наистина няма някаква голяма конспирация против Василена и от предаването режат всички кадри, излагащи Никифор.

# 913
w00x, Hands V Stuck Out Tongue Winking Eye

И на мен ми звучи малко странно Никифор да е чак толкова двуличен, пресметлив и вулгарен, пък това по никакъв начин да не проличи пред камера. Реално Васа е единствената, която се показа като вулгарна засега. А и смятам, че тя щеше да ги изкоментира тия негови приказки, за да го злепостави и да изчисти малко своя образ, точно както направи с парите. Освен ако наистина няма някаква голяма конспирация против Василена и от предаването режат всички кадри, излагащи Никифор.
Аз пък съм склонна да го повярвам. Все пак Никифор не си е променил държанието пред камерата, но се оказа, че е предявил претенции към парите от близките и приятелите на Василена.
Също така ми е много съмнително, че психолозите коментират само Василена. Очеизваждащо е, че Никифор също има проблеми за решаване, но по въпроса до момента е тишина от тяхна страна. Интересно ми е как са го допуснали до участие, при положение, че в първия епизод още казаха специалистите, че са отхвърлили много кандидати, защото са живеели с родителите си. За всички е ясно, че Никифорчо живее със сестра си, вероятно в жилището на майка си. Тоест, когато тя се прибира от Италия, също живее там (О, каква самостоятелност!)
Разглеждайки профила на систъра на Форчо, се вижда една снимка, на чаша вино и луканка, съпроводени с бележка "Броил съм ги". Не му е никак чиста работата на господин "Жертва съм".

# 914
от всичките участници именно Никифор ми е най-противен и няма да се очудя, ако наистина е казал това. За мен е олицетворение на едни от най-лошите мъжки и женски черти на характера - без амбиция, пресметлив, лицемерен, незадоволен, флегматичен, едно говори пред нея, други думи разказва пред камерата, грам обща култура и желание за себеразвитие. Василена и тя е зле, но не колкото Никифор.

Общи условия

Активация на акаунт