Женени от пръв поглед < II сезон > тема 5 /25.03 - 31.03/

• 52 811
  • 1 264
  •   1
Отговори
# 915
И още нещо - като гледам систъра и маман никифорови, той е златното пиле в тая очевидно странна (да не кажа друго) групичка ли? Те двете 6 без 10, а той ерудит, интелигент, чаровник, работяга и свестен сериозен мъжага, който си търси щастието в море от нечитави жени? Колко трябва да съм изпила за да виждам така нещата?

# 916
w00x, Hands V Stuck Out Tongue Winking Eye

И на мен ми звучи малко странно Никифор да е чак толкова двуличен, пресметлив и вулгарен, пък това по никакъв начин да не проличи пред камера.

А пък на мен не ми е странно - много хора са двулични, пресметливи и хитреци на дребно и пред хората са едни, а всъщност други. Никифор ми стана антипатичен още преди сватбата(признавам си) и още преди да видя реакциите на Василена. Някаква интуиция, че това комплексиран човек, който се прави на голям добряк, а всъщност е съвсем различен. С държанието си го потвърди - от заснетото стана ясно, че парите ги е искал зад кадър, доста неща са говорени насаме, а после пресъздадени по "удобен" за него начин - като например това как Василена търсела мъж да я бие. По време на снимките играе някаква заинтересованост - като например - "Ти ходила ли си в Кипър до сега?", на което тя му отговори - "това нали вече го обсъждахме" - явно човека си има стратегия какъв тип разговори ще води пред камера и какви зад кадър. За "Секса", който е очаквал още веднага също вярвам - това дори го излъчиха - отиде да се жалва на приятелката си-кума - как не очаквал първата си брачна нощ да я прекара сам и как за него точно това била "врътката" в предаването - разбирайте да прекара нощта в едно легло с новата "съпруга". Освен това както видяхме тя също може да е вулгарна и ако му е отговорила нещо по-хард или по-грубо убедена съм, че не й е останал длъжен и е отговорил 10 пъти по вулгарно и грубо - просто за мен дребните душици така правят - пред хората са много смирени, а насаме вече си изкарват злобата. Василена ако не друго - поне не крие лудостите си! Simple Smile

# 917
от всичките участници именно Никифор ми е най-противен и няма да се очудя, ако наистина е казал това. За мен е олицетворение на едни от най-лошите мъжки и женски черти на характера - без амбиция, пресметлив, лицемерен, незадоволен, флегматичен, едно говори пред нея, други думи разказва пред камерата, грам обща култура и желание за себеразвитие. Василена и тя е зле, но не колкото Никифор.

И двамата го потвърдиха, че е така по време на един от скандалите.

Василена: Ти искаше още първата вечер да ме награбиш!
Никифор: Ми нормално, ТИ СИ МИ ЖЕНА! bash

# 918
  • Тра-ла-ла
И на мен ми звучи малко странно Никифор да е чак толкова двуличен, пресметлив и вулгарен, пък това по никакъв начин да не проличи пред камера.
Малко двуличност ли показа, като разпитва Василена за някакви лични неща, тя му споделя и после той насаме пред камерите започва да плюе на база това?! Кинтите от нейните приятели за сватбата - не ги ли поиска да са общи? Търсенето на близост, целувки и секс все едно му се полагат по закон, защото тя вече му е жена? Това доста обяснява необяснимите досега ни в клин, ни в ръкав избухвания на Василена.

Аз винаги съм се чудила...защо все майките са виновни за това на какво е замязало отрочето им?! Тези деца бащи нямат ли си? Те не се ли включват във възпитанието? newsm78 Риторичен въпрос малко....
Много е просто - децата копират модела на поведение на родителя от своя пол, ако има такъв наличен. Става несъзнателно.
Те майките винаги са виновни и за дефицитите и на щерките, и на синковците. Whistling

# 919
Че не е стока Форито, е ясно. Но ако действително е толкова различен без камери и постоянно внимава да не се изпусне с нещо пред тях, малко започва да ми мяза на психопатия. Такива хора са си страшни, да изглежда леко заспал и глупав пред хора, а иначе да е толкова груб и озлобен... Това изисква доста самоконтрол и планиране. Както видяхме при Мерал маската падна в един момент. Да видим дали ще се случи и тук.  Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 920
Какво пише за дъщеря си Светла Деспотова:
Добре е, ако се е държал толкова просташки, защо не е заснето и това, а само изцепките на Васка?
Това по никакъв ночин не мога да го прочета, къде е написано ако може линк.
Госпожа Деспотова си е изтрила поста. Беше тук : https://www.facebook.com/pg/NaKaffe/community/?ref=page_internal

# 921
  • Terra incognita
Може би е чела и бг- мамма? Но е безсмислено триенето му, защото сйрийншотът тук е увековечен 😀

# 922
  • София
Какво пише за дъщеря си Светла Деспотова:
Добре е, ако се е държал толкова просташки, защо не е заснето и това, а само изцепките на Васка?
Това по никакъв ночин не мога да го прочета, къде е написано ако може линк.

Мухахахаха, и един мармот... глупости на търкалета, щерка и се изложи жестоко, ако И Никифор беше такъв щеше да се изпусне и щяха да го покажат. Може да има много недостатъци, но просто е много далеч от това поведение той.

# 923
И още нещо - като гледам систъра и маман никифорови, той е златното пиле в тая очевидно странна (да не кажа друго) групичка ли? Те двете 6 без 10, а той ерудит, интелигент, чаровник, работяга и свестен сериозен мъжага, който си търси щастието в море от нечитави жени? Колко трябва да съм изпила за да виждам така нещата?

Няма толкова алкохол по целия свят.  Laughing

# 924
Тоя се е записал в шоуто за да Е*е ли ? Grinning

Може и да му се отвори парашута...при двете пишман психоложки. Mr. Green

# 925
Гледам втори епизод, в който специалистите свързват Василена и Никифор. Там много ясно си го казват, че тя иска партньорът й да се грижи за външния си вид, да е стабилен, искрен и да й осигурява луксозен живот. Но те смятат, че това, което иска, е различно от това, от което има нужда в действителност.
Тези двамата са си събрани само заради рейтинга. Не прави чест обаче на "специалистите" да плюят само по жената, когато си го казаха в прав текст, че на Форчо му липсва мъжката енергия Grinning

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 20:37 от sunny_rose

# 926
Ей ми те богове го раздават. Тя казва какво иска обаче не иска това, те знаят, че всъщност друго и трябва на Василена. Цъ цъ цъ... Колко е напреднала психологията!

# 927
Че не е стока Форито, е ясно. Но ако действително е толкова различен без камери и постоянно внимава да не се изпусне с нещо пред тях, малко започва да ми мяза на психопатия.
Като се има предвид каква сестра има... не е толкова невъзможно Sunglasses

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 20:49 от Lemy

# 928
Подписвам се под мнението на Лейдито!Майката вижда накъде клонят везните,дъщеря й затъва и сега вади някакви аргументи,на които изобщо не вярвам.Защо чак сега ги казва тези неща за Никифор.И тя първа се отричаше и я беше срам от дъщеря й,и тя сама каза на сватбата,че Васка иска батка с бицепси,сега пък обратното,не искала.И майка и дъщеря са...жалко за момиченцето, страхотен пример има.

# 929
Според мен се опитват да разкажат нещата, които се случват, когато камерите ги няма. За съжаление не им се получава, вече са осъдени, а и умственият им капацитет не е много голям, за да изглежда реално на широката публика. Не забравяйте, че всичко, което гледаме, е минало през монтаж и виждаме това, което режисьорите искат да видим.

Общи условия

Активация на акаунт