Женени от пръв поглед < II сезон > тема 5 /25.03 - 31.03/

• 52 815
  • 1 264
  •   1
Отговори
# 870
Влизам във форума и гледам 99+ мнения, викам си Никифор сигурно е писал, нали го поканихте.. пък то w0ox  (съжалявам ако го изписвам грешно) пуснал снимка. После една камара комплименти, после обиждане на лелки..
Някои не въздишаме по снимки тук ама не сме и лелки. Не знам защо така се дават определения тук.

Аудито на снимката  на  Василена изобщо не е толкова старо е не е 2 бона определено.

# 871
Какво пише за дъщеря си Светла Деспотова:

# 872
Какво пише за дъщеря си Светла Деспотова

Тотално съм склонен да повярвам на всяко едно от изброените неща с оглед човека, от чиято уста се предполага, че са излезнали.

Много просташко като цяло, но и много "мъжко".

# 873
Дайте линк, мен са ми интересни и коментарите отдолу.
Не приляга на никоя жена да повтаря цинизми по какъвто и да е повод, на мен ми стана адски грозни, че не ги е цензурирала.

# 874
  • Тра-ла-ла
Ако Форко наистина е казал тези неща...съвсем обяснимо е поведението на Василена да изпитва органична психическа и физическа непоносимост към него  Whistling

Дайте линк, мен са ми интересни и коментарите отдолу.
Не приляга на никоя жена да повтаря цинизми по какъвто и да е повод, на мен ми стана адски грозни, че не ги е цензурирала.

Е, как да предаде истинското съдържание на думите на Никифор, ако слага само *** Laughing

# 875
Оф! Тия двамата добре са ги сабрали "специалистите". Хвани единия, цапни другия.

# 876
Тотално съм склонен да повярвам на всяко едно от изброените неща с оглед човека, от чиято уста се предполага, че са излезнали.

Много просташко като цяло, но и много "мъжко".

Аз също съм склонна да повярвам на написаното за Никифор. Тук в тази тема някои от нас отдавна разбрахме що за стока е Форито - нахален, дребнав, скръндзав и сексуално незадоволен...

# 877
  • София
Какво пише за дъщеря си Светла Деспотова:
Добре е, ако се е държал толкова просташки, защо не е заснето и това, а само изцепките на Васка?

# 878
Бандата на Гала изгуби още един фен ... Но няма значение, защото ръководството на Нова я обожава и предаването й ще изкара по-дълго от Бразди, дори и да го гледат 10 човека))

Психоложката чете ли тук? Никифор иска да я... уважи. Тя го харесва, може да се разберат.

Заради последните коментари в темата, вече се замислям дали да не напоръчам малко повече джунджурии (от обикновено) от Али и да си направя бизнес... Вие какво бихте си купили? Проучвам пазара, като бъдеща бизнес дама...

# 879
Добре е, ако се е държал толкова просташки, защо не е заснето и това, а само изцепките на Васка?

Защото Фори хиената е издебнал да ги каже, когато е нямало камери около тях.

# 880
Бандата на Гала изгуби още един фен ... Но няма значение, защото ръководството на Нова я обожава и предаването й ще изкара по-дълго от Бразди, дори и да го гледат 10 човека))

Психоложката чете ли тук? Никифор иска да я... уважи. Тя го харесва, може да се разберат.

Заради последните коментари в темата, вече се замислям дали да не напоръчам малко повече джунджурии (от обикновено) от Али и да си направя бизнес... Вие какво бихте си купили? Проучвам пазара, като бъдеща бизнес дама...
Почвай със скритите линкове от Алито, където се крият репликите на Шанел 😂 ще избиеш рибата.

# 881

Защото Фори хиената е издебнал да ги каже, когато е нямало камери около тях.

Той и парите от сватбата ги беше искал, когато няма камери. По време на онзи скандал преди заминаването за Кипър говореха съвсем различни неща и по едно време Василена го попита "Защо ми търсиш пари от сватбата?" и така се разбра, че този мухльо ѝ е хленчил за парите.

# 882
  • София
С поведението на Васа, всеки ще се държи просташки.
Дори и да не му идва от вътре, ей така нарочно....

# 883
  • Тра-ла-ла
С поведението на Васа, всеки ще се държи просташки.
Дори и да не му идва от вътре, ей така нарочно....
Колко мъжко  ooooh! Обаче кое е било първото - яйцето или кокошката?

# 884
Добре де, Фори не е цвете, ама госпожата как не я досрамя да ги напише тия неща буквално.

Общи условия

Активация на акаунт