Женени от пръв поглед < II сезон > тема 5 /25.03 - 31.03/

• 52 795
  • 1 264
  •   1
Отговори
# 990

Абе аз да бях на негово място щях да платя, да не ми се излага семейството, та и мен косвено да излагат, ама.. той си знае човека Simple Smile

Е, той няма как да да знае подробностите и начина, по който ще бъдат оформени епизодите. Каквото и да получава като информация  - то е пречупено през Василена, а после и през майка й. Сигурна съм, че и Василена не е била наясно точно как ще бъде представена в предаването - може да се е заблуждавала дори, че ще я изкарат жертва. Освен това не мисля, че той е милионер - може да е купил жилище на дъщеря си, но сигурно е работил за това през по-голямата част от живота си - не върви да го продаде сега и с половината от сумата да плати неустойката.

Да, права си, че това излагане стана в последствие Grinning но пък ако детето ми се оплаче, че някой се държи с него така, както се опитват да изкарат, че се държи Никифор, нямаше да мога да търпя. Щях да мисля нещо, кредит ли, какво ли, да  продам Мерцедеса...
Сакън! Не пипай мерцедеса, че като почне Васа да се прибира нощем с ГТ може да се срещне с Никифор и да стане варгал.

# 991
Това не е “Женени от пръв поглед”, това е “Биг Брадър”. Сеир и унижение за жадните за известност. Без изключения.

Предвид това, със сигурност има много неща, на които не сме станали свидетели. За това не заклеймявам Василена категорично.
Къде мога да прочета какво е писала майката на Василена, моля? Благодаря.

# 992
След, като прочетох последния пост на майката на Василена към брата на бившия й мъж съм в шок. Ама наистина съм в шок. И от всичко написано от тази жена до тук се вижда само едно - Василена е пълно копие на майка си. Пълно! И двете са вулгарни, прости, нагли, смятат, че всички са им длъжни с нещо, хвръкнали са много на високо в небесата, а не осъзнават, че са там, защото са стъпили на раменете на един мъж и нищо повече. Разликата между тях е само в това, че Василена е по-грамотна от майка си. И до там!

Мдаа. Държа да подчертая, че не харесвам Никифор и не му адвокатствам в никакъв случай. Василена е жена, която не е свикнала да поема отговорности, както и последствията от грешно взетите си решения. Винаги трябва да има някой виновен, извън свещеното й АЗ. За сметка на това, пък, окрилявана от маминка, се има за истински еманципирана жена, издържана от баща си.
Виждайки тоталния си провал в това предаване, на мамината Васка й трябваше изкупителна жертва. Някой друг трябваше да бъде виновен, вместо нея. Можеше, като една зряла 33- годишна жена, да застане пред камерите и да каже- сбърках. Не Никифор й е виновен. Нито предаването. Всичко минава и заминава. Би трябвало да бъде подготвена за всякакви сценарии, забърквайки се в това.

Подкрепям това мнение на 1000000 %

# 993
  • Бургас
Да, права си, че това излагане стана в последствие Grinning но пък ако детето ми се оплаче, че някой се държи с него така,
Ако хипотетичното дете е толкова глупаво, че да не предвиди съвсем допустимия вариант/непоносимост към жениха/, явно единствения начин, да си научи урока е да понесе най-накрая последиците от изборите си. Сама се  е навряла в  шоОто Василена, сама да се оправя...От свръхпротектиране и разглезване  - това е резултата.

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 13:42 от rosi81

# 994
Е, как все тя в ролята на жертва и не разбрана. И майка ѝ - хубаво искаш да си защитиш детето, но защо публично?! Пишеш на лични или звъниш, какво прави сеир на хората. После що от предаването я използват...

# 995
Бащата правилно е отказал да участва в тоя цирк. Явно си ги знае що за стока са и двете. Кой знае как се срамува пред познатите си.

# 996
  • Тра-ла-ла
И майка ѝ - хубаво искаш да си защитиш детето, но защо публично?!
Защото е щерката е нападната публично? Няма файда да ти окалят детето пред всички, а ти да го защитаваш на ЛС

# 997
Мили Боже, майката на Васа е толкова неграмотна, че ми отмина цялото състрадание. Толкова проста женица.
Започвам да мисля, че специалистите са ги мачнали добре, сестрата на Никифор и майката на Васа са много еднакви...

И в един перфектен свят, те биха били най-добри приятелки Joy

Между другото, защо майката на Васка не минава и от тук, за да ни нашока канчетата и да ни убеди колко е лош Форито? Гледам, че обикаля интернет пространството, като цветарка - защо нас ни подминава толкова тенденциозно? От постовете й се видя, че чете темата. Чувствам се дискриминирана Rolling Eyes

# 998
Защото е щерката е нападната публично? Няма файда да ти окалят детето пред всички, а ти да го защитаваш на ЛС
Изобщо с такива, като Ицо Намсикъвси въобще не бих влязла в диалог..Нека си лае...Според мен можеше много по-елегантно да излезе от ситуацията и с достойнство.
Уви и тя много олекна.
 Василена добре прави в случая, че избягва публичните коментари. Няма смисъл..всяко чудо е за 3 дни и лоша реклама няма. Като мине цялата простотия ще бъде забравена и така..

# 999
  • Тра-ла-ла
Изобщо с такива, като Ицо Намсикъвси въобще не бих влязла в диалог..Нека си лае...
Трявба дати кажа, че масово пишешите във ФБ по темат са такива като Хеликоптера и само чакат нов жокер, за да почнат да сипват с големия черпак. После една лъжа, повторена 100 пъти...

# 1 000
Мили Боже, майката на Васа е толкова неграмотна, че ми отмина цялото състрадание. Толкова проста женица.
Започвам да мисля, че специалистите са ги мачнали добре, сестрата на Никифор и майката на Васа са много еднакви...

И в един перфектен свят, те биха били най-добри приятелки Joy

Между другото, защо майката на Васка не минава и от тук, за да ни нашока канчетата и да ни убеди колко е лош Форито? Гледам, че обикаля интернет пространството, като цветарка - защо нас ни подминава толкова тенденциозно? От постовете й се видя, че чете темата. Чувствам се дискриминирана Rolling Eyes

Щот нямъми Мерцидеси. Под нивоту сми и.

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 12:29 от Monza

# 1 001
Бившият на Васа ако е дори наполовина прост и първичен като брат си, не разбирам как Васка може да твърди изобщо, че има адекватен избор на мъже...явно иска да скочи от трън направо на палма. Но трудно ще стане...с тоя речник и възпитание.
А майката е просто потрес с това писане. Допускам, че някои от нещата са верни, Форко ми прилича точно на такъв комплексар, който първо се натиска нахално, а като го отрежат, става циничен и вулгарен, малко става "гроздето е кисело, а тая е ковра". То още на коментарите му за третите срещи и "бурният" му нощен живот си пролича що за стока е. 

# 1 002
Изобщо с такива, като Ицо Намсикъвси въобще не бих влязла в диалог..Нека си лае...Според мен можеше много по-елегантно да излезе от ситуацията и с достойнство.

Въпреки, че за много от нещата защитавам Василена - все пак не забравяйте, че Никифор може и да й е натресен от продукцията, но брата на Ицо Хеликоптера сама си го е избирала. А нейните избори са повлияни и от възпитанието й, и от това какво семейство е имала и т.н. - няма нищо случайно!

# 1 003
  • София
Братът на Ицо Хеликоптера сигурно е Самолета:))))
Много са прости, толкова не съм се смяла с предаване и другите писания отдавна.

# 1 004
Ако предположим, че майката на Василена е била под силни емоции, стрес, притеснение, не е и свикнала да пише постове във ФБ - да, бих приела някои от допуснатите й правописни, пунктуационни, граматически, смислови и т.н. грешки, но нейното излияние направо беше абсурдно. Не знам по-неграмотно нещо да съм чела скоро... Иначе аз пък мисля, че е съвсем възможно Никифор да е такъв двуличник, защото пред камерата винаги отговаря с: "А, супер", много еднотипно и сякаш умишлено подбрано. Вечно да изглежда "отворен и позитивен". Страшно антипатичен ми е. Не, че Василена я харесвам, но нейната изява е абсолютно първично-откликваща на погнусата, която изпитва към Никифор. Вярно, ако беше по-интелигентна, вероятно щеше да потисне първосигналните си чувства и да се държа доста по-обратно, но очевидно до тук й стига социалната компетентност.

Аз имам въпрос - някой знае ли кой е бащата на детето й, въпросният брат на Хеликоптера? Интересно ми е да го видя на какво прилича и с какво се занимава. И не ми стана ясно, в крайна сметка той вижда ли се с детето, или плаща само издръжка? Някой има ли инфо?

Общи условия

Активация на акаунт