Майката на Василена направо ме потресе и с правопис, и с начин на мислене. Разбирам да защитиш детето си, ама тя е цинична. Мислех, че думите предадени от Никифор не е преценила как да напише, но като чета сега какво е писала на брата на бащата...
Толкова ли нямаше хора подходящи за това предаване? Като виждам тук (и аз не видях снимката) на младия мъж дето е кандидатствал, сигурно има и други като него, а не са избрани. За жените същото мога да кажа...
Василена-жена без покритие всякакво. Между другото тя също използваше цинизми в предаването на масата, като говореха.
Ивана-фолк певица неизвестна, мърлява, ограничена... възможно и от мацинствата.
Мерал-българин, ама с друга религия, разбирания... финанси уж пък с певачка...ма несъвместими изобщо. А може и Ивана да е от ромски етнос с друго вероизповедание. Твърде добре посрещнаха Мерал и изобщо не се учудиха и направиха на въпрос за различия в култура и традиции роднините на Ивана.
Светлозар-мъж на години, тръгнал семейство да прави, а няма дом, няма какво да предложи, опипва и се лигави непрекъснато. Да сте видели Никифор да докосва Василена? Ами не смее дори да помисли, изпълнява нарежданията за дистанция стриктно и страхливо.
Таня-жена търсеща покрив и близост. Но е много суха, безлична, няма емоция в нея, прекалено праволинейна, премерена. Тя е спортист човек, те имат друга мярка за нещата според мен.Тя въпреки работата си в чужбина не виждам да е заможна, да има жилище за семейство, но има багаж с нея-внуците.
Никифор-безличен, скучен, иска някой да му намери жена, не полага грижа дори за себе си. За мен той не може да се нагърби със семейство. Не заради парите, които получава (това не знаем), но и да е заможен, той не е активен човек, не поема отговорности, заспал напълно и апатичен отвсякъде.
Кое ги накара психолозите да одобрят тези хора? Това ли сме българите и какво искат да ни покажат?