Женени от пръв поглед < II сезон > тема 5 /25.03 - 31.03/

• 52 804
  • 1 264
  •   1
Отговори
# 975
Вече не знам какво да мисля, отчайващо е.
Майката на Василена направо ме потресе и с правопис, и с начин на мислене. Разбирам да защитиш детето си, ама тя е цинична. Мислех, че думите предадени от Никифор не е преценила как да напише, но като чета сега какво е писала на брата на бащата...
Толкова ли нямаше хора подходящи за това предаване? Като виждам тук (и аз не видях снимката) на младия мъж дето е кандидатствал, сигурно има и други като него, а не са избрани. За жените същото мога да кажа...
Василена-жена без покритие всякакво. Между другото тя също използваше цинизми в предаването на масата, като говореха.
Ивана-фолк певица неизвестна, мърлява, ограничена... възможно и от мацинствата.
Мерал-българин, ама с друга религия, разбирания... финанси уж пък с певачка...ма несъвместими изобщо. А може и Ивана да е от ромски етнос с друго вероизповедание. Твърде добре посрещнаха Мерал и изобщо не се учудиха и направиха на въпрос за различия в култура и традиции роднините на Ивана.
Светлозар-мъж на години, тръгнал семейство да прави, а няма дом, няма какво да предложи, опипва и се лигави непрекъснато. Да сте видели Никифор да докосва Василена? Ами не смее дори да помисли, изпълнява нарежданията за дистанция стриктно и страхливо.
Таня-жена търсеща покрив и близост. Но е много суха, безлична, няма емоция в нея, прекалено праволинейна, премерена. Тя е спортист човек, те имат друга мярка за нещата според мен.Тя въпреки работата си в чужбина не виждам да е заможна, да има жилище за семейство, но има багаж с нея-внуците.
Никифор-безличен, скучен, иска някой да му намери жена, не полага грижа дори за себе си. За мен той не може да се нагърби със семейство. Не заради парите, които получава (това не знаем), но и да е заможен, той не е активен човек, не поема отговорности, заспал напълно и апатичен отвсякъде.
Кое ги накара психолозите да одобрят тези хора? Това ли сме българите и какво искат да ни покажат?

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 10:27 от Анонимен

# 976
The truth is out there... Някъде по средата е според мен истината. Мисля, че грозни намеци и искане на пари е имало,  но ако бях така брутални жена , като Василена щеше да има още по-брутално поведение.
Отделно нямаше така спокойно да си хапва с него и да си говори за господин АнцуНг с кучешки косми..
Малко преувеличават с цел да обърне негативните настроения.
Малко я съжалявам честно казано, защото ако беше малко по-сдържана можеше да си изиграе картите така, че черният да излезе той. Определено има на какво да се стъпи...

# 977
  • 221B Baker Street
Нищо не искат да ни покажат психолозите, освен сеир. Тези хора изобщо не са представителна извадка за българите като цяло. Дори не са представителна извадка и за зодиите си, колкото и да се обсъждат в темата. Това е все едно да ръсиш клишета от сорта: "Това е типично мъжко поведение" или "Типично женско поведение".

# 978
  • Тра-ла-ла
The truth is out there... Някъде по средата е според мен истината. Мисля, че грозни намеци и искане на пари е имало,  но ако бях така брутални жена , като Василена щеше да има още по-брутално поведение.
Отделно нямаше така спокойно да си хапва с него и да си говори за господин АнцуНг с кучешки косми..
Сценаристите гонят материал. Все някога В и Н трябва да седнат и да изиграят сцените, за да ги запишат. Те и диалозите им са едни красноречиви....

# 979
  • София
Нищо не искат да ни покажат психолозите, освен сеир. Тези хора изобщо не са представителна извадка за българите като цяло. Дори не са представителна извадка и за зодиите си, колкото и да се обсъждат в темата. Това е все едно да ръсиш клишета от сорта: "Това е типично мъжко поведение" или "Типично женско поведение".

Много точно!

# 980
  • Тра-ла-ла
То няма и как 6-ма човека да са "представителна извадка за българите като цяло". Не съществува такава извадка, която да важи за всичките 7 милиона или колкото сме там. Това са просто 6 типажа, които ги има сред населението.

# 981
Пишем повечето за Василена и Дори, но какво мислите за Светозар и Таня?
Как ги виждате тях?
Аз лично мисля, че този Светозар много преиграва , а Таня добра душичка ...
Мерал и Ивана... Не ги виждам като двойка за напред тях...

По-назад в темата има писано много и за трите двойки. Но основно се пише за ВиН, тъй като са най-интересни като персонажи. Simple Smile
Светозар преиграва, прекалява с тинейджърското поведение с тези неспирни целувки и милувки. И като цяло не му е чиста работата с тези имотни истории.

И другото, което не мога да разбера е защо Василена щом си е толкова добре финансово и кара Мерцедеси видиш ли не е платила вече тази пуста неустойка, а продължава да търпи.

Защото парите идват от тате. Вероятно не плаща неустойките за забърканите каши от дъщеря му, тъй като тя сама се е забъркала в тях. Smiley

Абе аз да бях на негово място щях да платя, да не ми се излага семейството, та и мен косвено да излагат, ама.. той си знае човека Simple Smile

# 982

Абе аз да бях на негово място щях да платя, да не ми се излага семейството, та и мен косвено да излагат, ама.. той си знае човека Simple Smile

Е, той няма как да да знае подробностите и начина, по който ще бъдат оформени епизодите. Каквото и да получава като информация  - то е пречупено през Василена, а после и през майка й. Сигурна съм, че и Василена не е била наясно точно как ще бъде представена в предаването - може да се е заблуждавала дори, че ще я изкарат жертва. Освен това не мисля, че той е милионер - може да е купил жилище на дъщеря си, но сигурно е работил за това през по-голямата част от живота си - не върви да го продаде сега и с половината от сумата да плати неустойката.

# 983
То няма и как 6-ма човека да са "представителна извадка за българите като цяло". Не съществува такава извадка, която да важи за всичките 7 милиона или колкото сме там. Това са просто 6 типажа, които ги има сред населението.
Така е, ама си е предаване. При това има повтаряемост и би трябвало да цели нещо повече от гледаемост на сеири.
Да, само 6 типажа са и ни един нормален сред тях или подходящо избран за темата на предаването и целта му.

# 984
Да ви кажа и на мен някой да ми каже, че съм бедна, а той богат и аз бих му поискала пари за Кипър. Ей така, да видя реакцията.

Не искам да оправдавам никого. Просто искам да кажа, че едно предаване и препредаване на чужди думи много може да ги изкриви.

# 985
  • София
Скрит текст:
То няма и как 6-ма човека да са &quot;представителна извадка за българите като цяло&quot;. Не съществува такава извадка, която да важи за всичките 7 милиона или колкото сме там. Това са просто 6 типажа, които ги има сред населението.
Така е, ама си е предаване. При това има повтаряемост и би трябвало да цели нещо повече от гледаемост на сеири ...

Отдавна съм се убедила, че продукциите на Нико Тупарев целят само и единствено това.

# 986
На тези дори и фамилията им говори за тях-ДЕСПОТови !! Joy

# 987

Е, той няма как да да знае подробностите и начина, по който ще бъдат оформени епизодите. Каквото и да получава като информация  - то е пречупено през Василена, а после и през майка й. Сигурна съм, че и Василена не е била наясно точно как ще бъде представена в предаването - може да се е заблуждавала дори, че ще я изкарат жертва. Освен това не мисля, че той е милионер - може да е купил жилище на дъщеря си, но сигурно е работил за това през по-голямата част от живота си - не върви да го продаде сега и с половината от сумата да плати неустойката.

Да, права си, че това излагане стана в последствие Grinning но пък ако детето ми се оплаче, че някой се държи с него така, както се опитват да изкарат, че се държи Никифор, нямаше да мога да търпя. Щях да мисля нещо, кредит ли, какво ли, да  продам Мерцедеса...

# 988
Мили Боже, майката на Васа е толкова неграмотна, че ми отмина цялото състрадание. Толкова проста женица.
Започвам да мисля, че специалистите са ги мачнали добре, сестрата на Никифор и майката на Васа са много еднакви...

# 989

Да, права си, че това излагане стана в последствие Grinning но пък ако детето ми се оплаче, че някой се държи с него така, както се опитват да изкарат, че се държи Никифор, нямаше да мога да търпя. Щях да мисля нещо, кредит ли, какво ли, да  продам Мерцедеса...

Така е, но пък и това "дете" все някога трябва да бъде оставено да си се оправя само - може да му е писнало да го измъква от някакви ситуации и веднъж да е решил да си я остави да си сърба попарата! Simple Smile

Аз и за друго се замислих - Василена каза, че ще се консултира с адвокати как да избегне договора и това, че е необходимо да живее с него - може пък адвокат да я е посъветвал, че трябва да изтъкне факта, че се чувства застрашена - физически и сексуално -предполагам тогава договора вече отпада? Simple Smile

Само изказвам горното като предположение  Simple Smile- не съм си променила мнението - все още смятам, че Никито си е мазен тип, който се навира в личното пространство на жените и със сигурност е имало нахалствания, сексуални забележки и опити за близост от негова страна - дори и да са леко преувеличени от Василена!

Общи условия

Активация на акаунт