Женени от пръв поглед < II сезон > тема 5 /25.03 - 31.03/

• 52 879
  • 1 264
  •   1
Отговори
# 810
Специално искам да напиша, че детенцето на Василена е голяма сладурана, дано не я направи меркантилна кифла.

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 17:24 от Не се сърди, човече

# 811
  • Варна
Крушата не пада по-далеч от дървото.

# 812
Вярно, едни така, други така и накрая намазва систъра Joy

# 813
  • Sofia
Вярно ли и сестрата е била кандидатка или се майтапите?

# 814
Аз сериозно се притеснявам ,че няма да покажат сестрата в предването ,а е къде-куде по-шарматна от Никифор.

# 815
Е как да не са я показали!Даже нещо се изказа ,но какво беше.. Thinking

# 816
Е как да не са я показали!Даже нещо се изказа ,но какво беше.. Thinking
да в началото още я показаха.
Абе защо снощния епизод не ми тръгва в Нова плей?

# 817
Вярно ли и сестрата е била кандидатка или се майтапите?
Публикувала е следното на стената си във фейсбук на 13 януари, като датата съвпада с подготовката за предаването. Явно е публикувала някаква снимка след коментара си, която снимка е изтрила или ограничила за определен кръг от хора. Но става ясно, че точи лиги по някакъв мъж на снимка и въздъхва, че едва ли ще ѝ изберат такъв мъж.

Цитат
Албена Гергова
13 януари ·
Оф мечта мъж мечта едва ли ще ми изберат такъв 👌👄🧡 я да си припомним 🙂

Това съдържание не е достъпно в момента
Когато това се случи, обикновено причината е, че собственикът е споделил съдържанието само с малка група хора, променил е кой може да го вижда или го е изтрил.

# 818
Аз не. прилича ми на бившия  ми мъж, а това ме погнусява. Но за друга става.

# 819
А представяте ли си верно Систъра да беше в шоуто, щяха да избият рибата с рейтинг. Тая яко плиска легена😆

# 820
  • София
Аз сериозно се притеснявам ,че няма да покажат сестрата в предването ,а е къде-куде по-шарматна от Никифор.
Как няма, ще я покажат, спокойно. Сега Фори като се прибере вкъщи, защото Василена не го иска у тях, на кого, мислиш, ще се оплаква? Тепърва ще я гледаме нея.  Laughing

# 821
Някой забеляза ли мега неадекватния бански, съчетан с анцуг, с който пътуваше Ивана в самолета? Grinning

# 822
  • София
Разбира се, нали специално акцентираха на него и Мерал настоя да го покаже.

# 823
Хайде да ви върна малко в темата.
Тук много се коментира, че Никифор изкарвал "само" по 1000 лв на месец. Случайно разбра ли се по колко милиона изкарва Васи месечно от продажбата на блузки?

# 824
Ах, каква е антилопа, гъзеелаа.Joy

На мен пък темата ми харесва много повече от предаването и ми допада това, че има леки офтопици от време на време. Предаването го дават 2 епизода седмично и тече бавно и протяжно, ако не е темата, да съм се отказала да го следя.
Коментаторите тук са ми в пъти по-интересни от "специалистите".

пИпИрудке, комплиментите към w00x бяха не толкова за външния му вид, а в съчетание с него. Поне аз така ги разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт