Женени от пръв поглед < II сезон > тема 5 /25.03 - 31.03/

• 52 876
  • 1 264
  •   1
Отговори
# 855
Някой забеляза ли мега неадекватния бански, съчетан с анцуг, с който пътуваше Ивана в самолета? Grinning

А защо беше с него? Няма достатъчно дрехи ли? Предвид, че се търкаляше само с (х)анцуга
Пъруваха с уиз еър. Явно са имали ограничения с багажа, което не оправдава нелепото съчетание анцуг+ бански, но обяснява защо беше с едни и същи дрехи няколко дни.

Те май дори бяха с 1 куфар, защото майка й не летището попита нещо такова и Мерал й отговори  - да само с този куфар! Иначе дори и с ръчен багаж си има предостатъчно място човек да си вземе дрехи за седмица, без да се налага да си носи банския! Simple Smile А пък ако съм фолкпевица и участвам в предаване, в което са ми платили всичко друго - все ще намеря лични 20-30 евро да си платя и един чекиран багаж и да си нося повече тоалетчета! Simple Smile

# 856
И аз си мислех, че Таня иска тя да е обичаната и обгрижваната.
Във връзка с
Скрит текст:
'' все повече виждам, че Таня се оставя да бъде обгрижвана и обичана, без тя да влага същата емоция. Предполагам, че в началото просто е решила да дадеш шанс на човека, мисля, че дори го хареса, но с времето не се отпуска и не се отваря към него... Когато се прегръщат и целуват - тя много умело се наглася това да е по бузата или по челото(езика на тялото й говори, че тя не търси такава близост), когато той и говори нещо мило например: "Искам да си щастлива!" тя отговаря: "И аз!", а не "И аз искам ти да си щастлив!" Simple Smile. Когато той й казва "Мечтая за момента, в който двамата ще бъдем пред камината в нашата къща!" - тя отговаря "Това ще се случи!", не казва "Аз също мечтая за такова нещо!". ''

# 857
Е съгласете се ,че една жена(на тази възраст) би отвърнала на прегръдки и целувки след определено време,изключвам ако е било любов от пръв поглед.Сдържана е Таня,спор няма ,но пък и Лиско доста преиграва.Тя едва ли е наясно ,какво точно изпитва след 1-2седмици с този човек,та тя не го познава.Сега ,ако той наистина се влюбва,проблемът и чувствата са си негови,при някои хора се случва поетапно.

# 858
Ами както се видя от срещата с роднините, Ивана явно произхожда от катун. Откъде вкус и възпитание при нея...

# 859
Някой забеляза ли мега неадекватния бански, съчетан с анцуг, с който пътуваше Ивана в самолета? Grinning

Забелязахме го, но имаше ли смисъл да коментираме. Някои неща ни оставят без думи

# 860
  • Тра-ла-ла
Ами както се видя от срещата с роднините, Ивана явно произхожда от катун. Откъде вкус и възпитание при нея...
А, бе, циганите, които попадаха в кадър, не са семейството й. Мисля, че я посрещнаха само майка й и брат й.

# 861
  • София
Скрит текст:

А защо беше с него? Няма достатъчно дрехи ли? Предвид, че се търкаляше само с (х)анцуга
Пъруваха с уиз еър. Явно са имали ограничения с багажа, което не оправдава нелепото съчетание анцуг+ бански, но обяснява защо беше с едни и същи дрехи няколко дни.
Те май дори бяха с 1 куфар, защото майка й не летището попита нещо такова и Мерал й отговори  - да само с този куфар! Иначе дори и с ръчен багаж си има предостатъчно място човек да си вземе дрехи за седмица, без да се налага да си носи банския! Simple Smile А пък ако съм фолкпевица и участвам в предаване, в което са ми платили всичко друго - все ще намеря лични 20-30 евро да си платя и един чекиран багаж и да си нося повече тоалетчета! Simple Smile
И да не е фолк певица, можеше да намери начин за повече багаж. Не само, че ще я дават по телевизията, а все пак заминава на почивка, с непознати хора е. Може да се постарае да изглежда прилично, а тя оставя впечатление за немърлива към външния си вид, което е странно предвид професията ѝ. В първите епизоди изглеждаше много по-спретната, но на медения месец се изложи. Особено със спането с екипчето от полета и това, че не си маха грима вечер.

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 17:13 от malina_smile

# 862
  • София
Днес систърът има имен ден, чакаме снимки с нова визия.

# 863
  • Terra incognita

Може би са си оставили нарочно място в куфарите, предвидено за дребни подаръчета. А може и да са си просто такива, хора всякалви 😊

# 864
Епизод 7, 13:43 мин, колата, в която Васка се качва и (мисля, че) отива с нея към болницата. И която на мен ми е Хонда Акорд

# 865
  • Тра-ла-ла
Може да се постарае да изглежда прилично, а тя оставя впечатление за немърлива към външния си вид,
3ма от шестимата участници оставят такова впечателние Crossing Arms (И., Н., С.)

# 866
Скрит текст:
За Таня - всички се възхищавате на поведението й и на това в каква светлина успя да се представи пред зрителите. Обаче аз почвам да се замислям върху друго - това поведение честно ли е спрямо Светозар? В началото видях, че нещата им се развиват добре, но все повече виждам, че Таня се оставя да бъде обгрижвана и обичана, без тя да влага същата емоция. Предполагам, че в началото просто е решила да дадеш шанс на човека, мисля, че дори го хареса, но с времето не се отпуска и не се отваря към него, очакваше нещо да й трепне и да се събуди в нея, но това не се случва. Когато се прегръщат и целуват - тя много умело се наглася това да е по бузата или по челото(езика на тялото й говори, че тя не търси такава близост), когато той и говори нещо мило например: "Искам да си щастлива!" тя отговаря: "И аз!", а не "И аз искам ти да си щастлив!" Simple Smile. Когато той й казва "Мечтая за момента, в който двамата ще бъдем пред камината в нашата къща!" - тя отговаря "Това ще се случи!", не казва "Аз също мечтая за такова нещо!". Пред камерата той говори, че започва да се влюбва, че я харесва, че се чувства щастлив, а тя казва само, че е поласкана от оценката и отношението му и че усеща, че той е търсил точно жена като нея, никога не каза какво точно изпитва, нито какво точно търси,  пък дори и да беше притеснявам се или още съм объркана или опитвам се, но не съм сигурна. В крайна сметка мисля, че те я усеща, че нещата няма да се получат, даже може би не заради самия Светозар, ами заради това, че тя още не е готова, но май не знае как да му го покаже и обясни. Според мен това с внуците го измисли за да не се налага да остава толкова дълго насаме с него. Ако е така вече съжалявам Светозар. И на мен ми е малко смешен как подскача като влюбен ученик, но човек не може да е упрекван за това, че се влюбва. По скоро упреквам Таня, че му дава грешни сигнали - не е справедливо спрямо него - даже ако трябва да избирам сигурно бих избрала отношението на Василена, пред това първо да те заблуждават, че всичко е наред, а накрая след 3 или 5 месеца да ти кажат - сори, ама нещо не се получават нещата при мен!

Може просто да е по-обрана жената.

Ако е тая от снимките във феъда кара червено ауди стар модел към 2хил струва с ретите джанти  и толко дори няма.

Това Ауди не е 2000лв в никакъв случай. Освен това, снимката е от 2009-та. Тогава е бил на максимум 4 години този автомобил и определено не е бил 2000лв. Simple Smile По-скоро към 30.

# 867
  • София
Ивана за мен е ромка, няма нищо срамно в това, разбира се.
Въпроса е само как ще приеме това Мерал, ако изобщо останат заедно.

# 868
Това не е ли q5?
За червения автомобил става дума?

# 869
Според вас Систъра на колко е години? На мен ми изглежда някъде около 40-те...

А на сватбата ми направи впечатление, че не го изпусна този телефон.

Дават кадри в лимузината - Систъра цъка на телефонЯ

Тече сватбеният ритуал - Систъра цъка на телефонЯ

Дават кадри от рестранта - Систъра цъка на телефонЯ

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 17:52 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт