Женени от пръв поглед < II сезон > тема 5 /25.03 - 31.03/

• 52 941
  • 1 264
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Terra incognita
Хеликоптера знаем със сигурност,че е брат на васкиния бивш, който в момента се опитваме да издирим. За сега е само предполождние, че въпросният е Златния.
Иначе, шоуто е пълно. Имаме крийпи систъра на Никифор и братът на васкиния бивш, който май го пере съчмата.

# 1 066
Златния изглежда семеен тип мъж - изглеждат  ми щастливи с жена му много - не ми се вярва да е поддържал паралелна връзка. Освен това на снимки от 2012 г. не е така слаб

# 1 067
Аз не разбрах Хеликоптера и златния кои се и какво общо имат с Васка?
Хеликоптера писа в станицата на "На кафе", че детето на Васа е от брат му.
От там тръгна разследването.

Но все още не сме сигурни, че брат му на Хеликоптера е Златния - само предположения. Аз все още не съм сигурна, че Златния е баща на детето на Василена.

# 1 068
Аз не мисля, че Златин Златанов Златински - "Златния" е брат на Ицо Хеликоптеров "Хеликоптера".

Тия хора защо не си попълват изцяло профилите във Фейсбук, за да не си губят разследващите времето в издирвания...

# 1 069
  • Terra incognita
Може да има и трети брат 😂 не е изключено

# 1 070
Хеликоптера знаем със сигурност,че е брат на васкиния бивш, който в момента се опитваме да издирим. За сега е само предполождние, че въпросният е Златния.
Иначе, шоуто е пълно. Имаме крийпи систъра на Никифор и братът на васкиния бивш, който май го пере съчмата.

+ Ивана и родата и ето го следващия сезон на Биг Брадър

# 1 071
Златния изглежда семеен тип мъж - изглеждат  ми щастливи с жена му много - не ми се вярва да е поддържал паралелна връзка. Освен това на снимки от 2012 г. не е така слаб
Така е, но пък има прилика с момъка от снимката на Васка.

# 1 072
  • Terra incognita
Е, родата на Ивана, за сега, не показва психични отклонения. Ама кака Светла ще направи шоО. Заедно с никифоровия маман.

# 1 073
  • Тра-ла-ла
Струва ми се, че снимката на Василена с момчето е от много преди 7-8 години. Според мен са на има няма 18-20г. На който му се рови - да види как е изглеждал Златния преди 8г.. По-развит, отколкото на снимката Василена.

# 1 074
Маминото момиче и маминото момче хич не можаха да се разберат. Направо ще ревна.

# 1 075
Така е, но пък има прилика с момъка от снимката на Васка.

Има определено, освен това има татуировки..................... вече..............Laughing

И аз мисля, че снимката на Василена и гаджето е много от преди  7 години

# 1 076
Кви са тия Хеликоптери. Обаче тая принцесата с хилуорона или както там се казва това чудо на техниката е супер спряла, направо не е истина.

# 1 077
  • Пловдив
Имам предположения, че сестрата на Форито и Хеликоптера ще са чудесна двойка Joy

# 1 078
Не е този Златния със сигурност. Нищо общо с момчето от снимката на Василена.

# 1 079
  • Брюксел / София
Мн се забавлявам с темата:) Всеки, който има намерение да участва в каквото и да било реалити, трябва да е наясно, че ще бъде разкостен до 9-то коляно:)
Няма скрито - покрито "в БГ всички сме братовчеди", както казваше един небезизвестен политик от близкото минало.
Очаквам не само да се разбере кой е бащата на детето на василиса, но и до края на формата да се появи снимка на новата приятелка на Форчо в темата:)

Общи условия

Активация на акаунт