Женени от пръв поглед < II сезон > тема 5 /25.03 - 31.03/

• 52 601
  • 1 264
  •   1
Отговори
# 1 155
Ше му пусне, га стане тото милионер.

Тя не е такава. Каза, че дори някой от клана Рокфелер да се появи, ако няма химия - няма как.

# 1 156
  • Terra incognita
Да се върна към темата. Прегледах парцалките на Василена. Направи ми впечатление, че някои дрехи са доста смачкани и оставят усещането за мърльовщина. Като имаш толкова претенции, изпипвай си нещата. Сложи им една ютия.
Качила си е стори от МерцедесО. Уж, слуша музика. Без да съм особен разбирач, отвътре колата не изглежда никак, ама никак нова. Но нали е Мерцедес...

# 1 157
Покажете новата на мамин Форчо. Любпитна съм да видя жената, която не се свени да се преоблича пред него, без да го познава, пуснала му е на първата среща (че то такъв хубавец къде ли ще намери и да не го изпусне) и се забавлява с чувството му за хумор. Не за друго, да си сверя часовника, че явно съм кифла, без да съм го осъзнала още Grinning

# 1 158

Сега по темата. Мерцедесът на Василена трябва да е УАУ, все пак тя изрично подчерта още на сватбата, че кара "хубава кола" и много държи на това. Аз очаквам мерцедес минимум над 25 хилки, защото всичко хубаво от марката (на старо) тръгва от тази цифра горе долу. И го казвам съвсем реално, понеже и аз обичам мерцедеси, хаха. Ама не карам, понеже поддръжката е скъпа за моя стандарт Simple Smile Тука да не разбирате, че стандартът ми пък е много нисък... Grinning А класа въобще не ги броим. Значи, Василенка трябва да избухне или с един стар CLS от 2007-2008, или от там нагоре. Иначе не я признавам за кифла Grinning
Абе, много ми е интересно, Форката какъв тип жени ще привлече. Мъж на 41, който е имал 7 годишна връзка, обаче жената де факто не е искала да ражда деца от него, си е малко или много красноречиво. Разбира се, че има изключения и не може да се съди на 100%, ама си е съмнително. Аз само да кажа.. Защото една себеуважаваща се жена с достатъчно положителни качества, минимум на 30-годишна възраст (едва ли с бившата му са имали твърде голяма възрастова разлика) няма начин да прекара 7 години във връзка с човек, от който не желае да има деца. Това нещо се "усеща" от жената още след 2-рата година, да кажем (не говоря за младежката любов). Индикатор, че не е най-читавият мъж. Е, то много индикатори има, ама да кажем този е най-обоснован обективно погледнато Simple Smile

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 21:06 от Tatti

# 1 159
Аз пък изхождам, като съдя по себе си. Ако бях участвала за някакъв формат на предаване и не съм одобрена, но има някъде тема и то интересна, с много участващи, пък и жени (те са по-емоционални) бих се записала и бих коментирала. То участниците  в това предаване са 3 мъже и 3 жени. Нормално е и мъже да имат мнение, за нас би било дори интересно да го знаем. Жените гледаме по един начин, мъжете по-друг. На Ивана виждаме дрехите и ни правят впечатление, но на един мъж вероятно това щеше да е без значение, както и други неща.
Защо да не съм в мъжки форум за нещо си. Като нищо се записвам, стига да ми е интересно и искам нещо да разбера.
Моля ви се, остава сега и на джендъри да почнем да се делим.
Щеше да бъде по-интересно, ако повече мъже пишеха в тази тема. Все пак те ще гледат и коментират повече жените и как ги виждат. Защо го правите на въпрос изобщо и какъв е проблемът?

# 1 160

И за да се върна на същинската тема. Преди време си писах с приятелката на Ивана. Тя ми сподели, че Ивана и Мерал също живеели заедно само за снимките. Но пък се харесвали, просто я давали полека.

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 21:11 от Tatti

# 1 161
Някой знае ли Систъра каква зодия е? Да видим дали са съвместими и колко ще изкарат 😂

# 1 162
Колко отчаяна трябва да си.......

# 1 163
С Мерал имаме общи познати, които видях на сватбата. Информацията, която имам от средата на март е, че снимките са почти приключили и няма да ги бъде. Надявам се да намерят и двамата, каквото търсят. Млади са и са готини Simple Smile

# 1 164
С Мерал имаме общи познати, които видях на сватбата. Информацията, която имам от средата на март е, че снимките са почти приключили и няма да ги бъде. Надявам се да намерят и двамата, каквото търсят. Млади са и са готини Simple Smile

Това не е изненада за никой, предполагам.

# 1 165
Младите двойки са много ясни, но ще ми е интересно някой съсед да донесе малко инфо за Таня и Зарко, заедно ли са, не са ли:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 1 166
А Мерал не е ли казал нещо повече защо не са си допаднали?

# 1 167
А Мерал не е ли казал нещо повече защо не са си допаднали?
Не е казал нищо за това какво предстои, само че щяло да е още по-интересно. Мъжът ми каза, че едва го е познал, че е свалил или поне изглежда по-слаб в момента с 20 кила от участието му в предаването. Не е много висок, май кара BMW автоматик или някакво немско возило, и е симпатяга. Питах, разпитвах като се прибра, ама наистина не е казал нищо.

# 1 168
Еййй това сега ако Василена го прочете... Grinning

# 1 169
Аз честно казано химия видях само при Мерал и Ивана. Дали бързо е изветряла е друг въпрос. От 3-те двойки те ми бяха сякаш с най-голям потенциал. Заради химията.
Таня и Лисан не мога да им повярвам. Ама грам. Интересно ми е как се развиват нещата при тях.

Общи условия

Активация на акаунт