Открийте клинично доказания ритуал за спокоен сън от La Roche-Posay

• 8 311
  • 167
  •   1
Отговори
# 30
Кожата на детето ми при най-малкия допир се зачервява и го сърби, затова мажа с лосион за суха кожа. Най-проблемно ни е дупето, което при малко закъснение за смяна на памперса и пламва, цялото става червено.

# 31
Детето ми е с АД от раждането. Мазане с липидовъзстановяващ емолиен за тяло през 2-3часа през деня. Къпане на цялото тяло е 1-2пъти в седмицата, за да намалим сухотата и сърбежа на кожата. Сънят му е по-спокоен когато кожата е намазана обилно с подходящ крем.

# 32
Когато кожата е достатъчно хидратирана, нямаме проблеми със съня, затова и си личи, когато не е- почва едно чесане, несвъртане...

# 33
Децата ми спят спокойно, голямата ми дъщеря чувства дискомфорт когато е много топло, за мен от изключителна важност е кожата да е хидратирана.

# 34
Къпане и мазане със медицинска козметика.

# 35
Да, за съжаление се случва.Всяка вечер намазвам кожата с подходящ крем.

# 36
Често се случва през лятото детето да има кожни проблеми и за това винаги използвам емолиенти

# 37
Най-добре му действаше топла вана и леко втриване на лечебно кремче след това Simple Smile

# 38
Моето дете не страда от кожни проблеми, но често има неспокоен сън, за това гледам температурата в стаята да не е много висока и го мажа с хидратиращ лосион понякога( той е вече на 5г.).

# 39
За малката беба - Къпане, хидратация, меки дрешки, подходяща Т в стаята и гушкане 😊😍
За каката - в преходните сезони кожата й става суха и сърбяща. Вечер задължително баня с Lipikar , меки дрешки и подходяща завивка Simple Smile

# 40
Мазане със специален крем и задължително завивки и дрешки от естествен памук.

# 41
 Моето бебе на моменти започва да се чеше яростно и целия се надрасква, не знам защо. Къпя го и хидратирам кожата му всеки ден.

# 42
Сухата кожа изисква добра хидратация с подходяща козметика.

# 43
Не сме страдали от силен сърбеж. За спокоен сън - добра хигиена, добро хидратиране, мляко с какао с бисквитка и приказка. В допълнение в стаята не е много топло, за да се спи спокойно.

# 44
Хидратирам обилно кожата преди лягане  , слагам меки и комфортни дрешки  и чета приказки.

Общи условия

Активация на акаунт