Открийте клинично доказания ритуал за спокоен сън от La Roche-Posay

• 8 355
  • 167
  •   1
Отговори
# 60
Спането на подходяща температура и използването на специализирана козметика е от съществено значение за нас.

# 61
За съжаление се случва, да. Мажа всяка вечер с козметика за атопична кожа.

# 62
Задължително след баня мазане на тялото с някакъв лосион. Ако лицето е изпръхнало, също се маже с крем. Добре е, че на пазара се намират достатъчно добри продукти. С удоволствие бих опитала и тази нова серия.

# 63
Мажа всяка вечер с козметика за атопична кожа.

# 64
  • Elhovo
Ако е била навън повече време  през студените месеци , кожата и е по -суха и се случва да е неспокойна. Къпем се с подходящ душ гел и после задължително я мажа с хидратиращ лосион,за да няма сърбежи. А за по-лесно заспиване милвам ръчичките.

# 65
  • София
Постоянно хидратирана кожа с качествен продукт и хладно помещение.

# 66
Много важна е добрата хигиена и хидратация след това. Детето ми е с атопичен дерматит и понякога, когато кожата му е много суха, се случва да се чеше докато спи.

# 67
Памучни дрехи с изрязани етикети, къпане и мазане със медицинска козметика.

# 68
Специализираната козметика за атопична кожа е единственото спасение.

# 69
Моята племенница има много чувствителна и атопична кожа .Майка и всяка вече използва продуктите на La Roche Posay , които облекчават и успокояват кожата , прави й масажи и така детенцето спи спокойно.

# 70
винаги имам на разположение крем за успокояване на кожата, в случай, че се наложи

# 71
  • на последния етаж
И двете ми деца са с много чувствителна кожа. Успокоявам ги преди сън, като ползвам подходяща козметика.

# 72
  • София
Полагаме специална грижа за кожата на бебето, защото реагира все още на всичко чуждо до което се добре.
Използваме специална измиваща и хидратираща козметика. Така донякъде облекчаме положението и се надяваме на по-спокоен сън.

# 73
Използвам подходяща козметика за чувствителна кожа+термална вода Simple Smile

# 74
  • София, България
Дъщеря ми спи изключително неспокойно. Много е светла и има чувствителна кожа, особено по лицето.
Старая се да използвам качествена козметика.

Общи условия

Активация на акаунт