Сполучливи имитации на маркови парфюми - 27

• 70 168
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
Оли,и аз бая понатрупах,хем купувам оригинали,хем гледам да се запася и с добрата имитация съответно/от както ви чета/,еми Заг и Мартинез,Гиза за нишовите,добре са се постарали в много мои любими парфюми и според мен тази индустрия все повече ще се развива.
Днес от Заг-Joy,Scandal/многооо траен и шлейфов,чак ми е неудобно понякога да го ползвам,колкото и пестеливо да пръсна,все се забелязва/,Poison girl.Това са ми новите бутилчета....този Nomad пак беше свършил:)

# 346
  • София
При мен пък Poison girl na Aristea много се забелязва.
А, между другото, си взех Jadore in joy на Сансиро.
Нещо много Диор станах, никога не съм била.

# 347
Пробвах и Жадор на Заг,но не можах да определя дали ми харесва на място,а сега от ръкава на якето ми ухае красиво,мисля,че Кристалчето каза,че на Мартинез е много сполучлива версията.

# 348
  • Бургас
Да,Жадор на Мартинез харесвам аз,но и този на Заг е много добър.Не зная дали съм споделяла/май да/,но момчето от нашето магазинче тук ми разказа,че влязла жена,която имала и била фен на оригиналния Жадор и си напълнила от техния и според нея бил много близък,според мен също е доста добро предложение.Magnum,радвамсе,че ти е харесал L'interdit.Flowers Cherry Blossom Phenix,мисля,че е добре на 100мл.120 капки,този парфюм беше много хвален назад в темите,дано ти допадне.

Последна редакция: ср, 08 май 2019, 22:28 от Bright Crystal

# 349
Бихте ли ми подсказали за хубава имитация на това

Не бих казала, че линка долу е имитация, и не мисля, че в има добро копие (Парфен предлагаха и не приличаше).
https://www.parfimo.bg/frais-monde-white-laurel-and-fig-parfyumn … lo-za-jeni-12-ml/
От всички смокини които имам, на Frais Monde мирише най-сходно с Hermes.

# 350
  • София
Според мен пък, Парфенската имитация си е идеална. Имала съм и оригинала.

# 351
Аз ползвам само оригинала, имам и много други смокини, но той и на Акуа ди Парма са ми любими (въпреки че са различни). Парфенската имитация само съм я тествала, без да премина към покупка, именно защото разминаването беше твърде голямо за мен. Но е напълно възможно на парфен да им е бил изфирясал и тестера! Трябва да го тествам пак, дано все още парфен го предлагат, защото според продавачката им, не е от търсените парфюми.

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 15:42 от bossy

# 352
  • София
Не е популярен, защото наистина е особен, но за мен това е точно градината до хотела в Гърция - смокини, домати, чушки, лимони, море - лятотоооо.
Между другото, мисля че Парфенската версия е по-плътна и по-трайна от оригиналния.

# 353
Парфенските Средиземноморски градини са докарани и според мен.Имала съм няколко пъти оригинала. Разлика хващам в аромата, но не голяма.  Със сигурност оригиналния оригинал няма как да го изкопират. Самите Сред. градини са променени и не са това което бяха преди години. Трайността е никаква, но проблема е,че и самия аромат е пипан. В случая имитацията на Парфен е и по-трайна за който гледа този показател.   Тествах и Нилските им , но там за мене Балкан разлика. По-сладка е имитацията и нямаше свежест. Оригинални Нилски, нито други не съм ползвала. Скоро обаче пръсках сериозно оригинала по кожа и усещането беше съвсем друго. Ясно е , че друга фирма може и да ги е издокарала по-добре, но аз спрях да купувам имитации и не ми се търси. Като цяло  собствения нос е най -важно какво ще каже в случая за прилики-разлики Simple Smile
Много нови неща има на тоя фронт, ще трябва да зачета какво пишете. Flowers Rose

# 354
Здравейте😊,
Ще поръчвам мечтаната Aquawoman ....
Познаваш ли оригинала?Щото и аз бях сигурна по описание,че ще го харесвам,но не би.

Chocolat_,с огромна болка на сърце към неуспешно реформулираните добавям Белият лен на Е.Лодер.Пръскам любимия парфюм и плача,няма я убийствената трайност и пролетния шлейф.А така имах нужда от старата любов.

# 355
Мъжкият Alien на Заг докаран ли е?

# 356
LilaC, не го познавам, няма щъде да го тествам и ще поръчам на сляпо, по описание и според мнения и коментари, които съм чела. Във фрагрантика го оприличават на един парфюм на Антонио Бандерас, който съм ползвала преди години и мисля, че ще ми хареса. Сега се замислих, дали са не поръчам 50- тица. Май  ще рискувам все пак😎😊

# 357
Тези дни пръскам лалето,че да си го изпръскам до края на седмицата.😊 Ми много е хубаво. Ни случайно си харесва.
Но не чак толкова,че да го поискам и в оригинал.
Нещо с рози и божури можете ли да ми предложите?

# 358
  • густо майна Филибето
И аз много го харесвам, но някак не ми идва отвътре да посегна към него.
В същото време Ботега Венета ме е обсебил, като наркотик. А в началото не ми хареса особено. И сега не бих казала, че е страхотен, обаче ми се иска да се поливам с него.

# 359
Извинявам се кое е това лале?
Виждам, че го коментирате и ми стана интересно.
Иначе и аз обожавам рози и божури. Ще следя с интерес.
Божур аз пръскам в момента с Hugo Boss - Ma Vie L'Eau. Обожавам го! Но е страшно скъп и най-вероятно няма да го повторя.
Ако можете да препоръчате и душ-гел с аромат на божур ще съм страшно щастлива.

Общи условия

Активация на акаунт