Сполучливи имитации на маркови парфюми - 27

• 70 068
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
  • BG-DE
Кристалче, много благодаря 🤗

# 121
  • Бургас
Препоръчайте ми м Моля версия на Dior J'Adore In Joy Broken Heart
Сан Сиро имат Dior J'Adore In Joy,виж го K255,на мен ми харесва повече от оригинала.Съншайн,трябва да пробваш мъжките на Заг,аз ще ти напиша кои ми харесват на мен,ама не е гарантирано,че ще допаднат и на теб,затова трябват проби.Stuck Out Tongue Winking Eye Това,което е ретро за теб може да не е за мен и обратно пиша ти тези,които мен ме радват от Заг-GENTLEMEN ONLY GIVENCHY,EROS VERSACE,GUERLAIN - L'HOMME IDEAL,AQUA DI GIO PROFUMO- ARMANI,Aqua Bvlgari,Burberry - Mr. Burberry,DYLAN BLUE VERSACE,AVENTUS CREED,ALIEN man,Viktor and Rolf Spicebomb,ACQUA DI GIO ARMANI,DIOR HOMME SPORT DIOR,EGOISTE PLATINIUM CHANEL,BLEU CHANEL,ARMANI CODE SPORТ ARMANI,SAUVAGE- DIOR.Виж Versace Pour Homme на Роксан страхотен,свеж и палав.Не знам кой да поръчаш Джой или Кашарела,Джой е много подобен на Алюр/оригинала/ ако го познаваш можеш да се ориентираш или поръчай по-малки количества.И кой е по-добър не мога да кажа отново е до вкус,лично аз не бих купила нито един от двата в оригинал.

# 122
Момичета помагайте, търся парфюм , много нежен , леко ванилов, кремав , беше лансиран може би 2015/2016 или 2014 🤔 беше голям хит, всички с него даже ароматизаторите в магазините ухаеха само така.. е, аджеба се сетих за него случайно и от месец не мога да намеря кой беше.. Мислех че е а Армани Си, но ходих до Заг и не е той.. ако някой може да помогне, знам че е много относително в усещанията , но мен ми напомня на тирамису или някакъв сладкиш 
Адикт или ЛВБ? Поне за тези се сетих аз.

# 123
Здравейте, може ли да кажете кой номер е Олимпеа на  D&P. Не я открих в списъка на първа страница. Много благодаря!

# 124
Здравейте момичета, препоръчайте ми лек парфюм, нещо подобно на Брайт Кристал. Не зная какво ми стана от извесно време, всяка миризма, която имамв  в нас ме  дразни, понякога и главата ме заболява. Това  е единственото , което засега мога да си слагам, но ми се иска да разнообразя.

# 125
  • Пловдив
Брайт, моля за насока за аромат на божур  Simple Smile

# 126
Днес за първи ден бях с Quatre Boucheron на Заг и една колежка веднага го позна. Не съм запозната с оригинала, но щом го разпознават значи имитацията си е екстра. Grinning
А на Рефан  имат ли го и как е като миризма и трайност

# 127
  • София
Рефан нямат Quatre. Мисля, че Парфен го имат, но на мен Заг ми е по-удобен магазин. Иначе за мен е точно за сега аромат. Пролетен, първоначално усещам само цитрусови нотки, а след това лека роза с малко ванилия. С едно-две подновявания през деня ми е окей, но аз обичам да се поливам малко повечко Heart Eyes

# 128
Кристалче май трябва да пробвам друго... струва ми се , че с твоята приятелка харесваме едни и същи парфюми... Особено Доброто момиче и Олимпея са ми топ.
Кажи какво още харесва тя.. да пробвам.😇

# 129
  • густо майна Филибето
Здравейте момичета, препоръчайте ми лек парфюм, нещо подобно на Брайт Кристал. Не зная какво ми стана от извесно време, всяка миризма, която имамв  в нас ме  дразни, понякога и главата ме заболява. Това  е единственото , което засега мога да си слагам, но ми се иска да разнообразя.
Лайт Блу е цитрус, но нетраен. От цитрусовите, които съм пробвала, може би Шанс Тренд на Шанел е най- подобен на Брайт Кристал. Наскоро си взех зеления чай на Елизабет Арден , тестер на оригинала, 100мл за 18 лв, също лек и поносим ( както и повечето нейни). След един чревен вирус, повече от седмица не понасях нищо друго, освен цитруси.

# 130
  • Бургас
Да си призная не запомних номера на Олимпея на ДП,като отида пак ще го запиша,но парфюмът е много хубаво направен.Мистик,пробвай каквото намериш от тези,до кожа е при някой може да се усеща божура повече при други по-малко или въобще,затова си трябват пробички Chloe edp,Брайт Кристал,Miss Dior blooming bouquet,Stella,Nina/Nina Ricci/ Lanvin Eclat,Гучи Флора,Бърбъри Брит.Съншайн тя харесва много Пойзън гърл/този особено много/,Acqua di gioia и ЛВЕБ.Сега определено само свежарки носи.

# 131
  • Пловдив
 bouquet
Благодаря!Записвам си ги...

# 132
  • София
Привет!На Incanto Shine коя версия си заслужава?

# 133
Привет!На Incanto Shine коя версия си заслужава?

На Зара - Орхидеята. Много звънлив, траен и усещащ се. Той е нещо като звън на кристални чаши с шампанско. Такова усещане носи, за нещо свежо, сладостно и звънко. Прекрасен. За затоплящото се време е чудесен. Стотица за без пари направо.

# 134
Малко извън темата, но как е трайността на оригинала на Инканто Шайн? Мернах го на приятната цена от 33 лв и му се чудя, но не искам поредната вода, която трябва да се поднови след 3-4 часа. Имам си достатъчно такива. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт