Сполучливи имитации на маркови парфюми - 27

• 70 194
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, червеното В.U. имитация на какво е?
Много ми е познат.

# 301
  • Пловдив
Здравейте,
знаете ли къде мога да намеря аналогог на Angel mus на Mugler и Yellow cristal на Versace?
Аз все още използвам парфюмите на FM, но ще пробвам и тези, за които пишете.
Angel muse го има в имитация на Aristea, траен е, но дали е добра имитация не знам.

# 302
  • Sofia
В ДМ има намаление на парфюми, в това число и Аристеа, не знам дали някой е споменал..Simple Smile

# 303
  • София
Намалението е яко. Освен това са пуснали нови парфюми на Елизабет Арден. Аз си взех Айсберга, дето го мисля от три месеца.

# 304
Много ми хареса Green Tea Pomegranate, но за съжаление изветря още докато бях в магазина. Но това си е от моята кожа, не мисля, че на всички стои толкова нетрайно.

# 305
Извинявам се много... а да  ме ориентирате за добра имитация мъжки - свеж ,  на roxanne

# 306
  • Бургас
Тути,погледни на Роксан тези Versace pour homme,Armani Acqua di gio,Bvlgari Aqva.Обожавам мъж ухаещ на Acqua di gio и Chanel Bleu.И до днес това са ми едни от най-любимите мъжки ухания.Revolving Hearts Обичам също Аmouage Beach hut man парфюм от висока класа за мен.Two Hearts

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 16:54 от Bright Crystal

# 307
Днес ходих да търся Boss Orange, но се оказа, че Заг не го поддържат 😥 Взех си Туили на Хермес, да видим дали ще се харесамв.

# 308
  • София
Рефан имат Boss Orange

# 309
  • В къЩи.
Arwen88,
п.п. В Лидл попаднах на парфюм  50мл - 10,90лв ( май беше) на кой е имитация?
Boss Orange

# 310
  • Sandanski
Може ли да споделите мнение за парфюма Градината на Долче и Габана, в имитация на Рефан..

# 311
  • Варна
Може ли да споделите мнение за парфюма Градината на Долче и Габана, в имитация на Рефан..
Пролетен сладък аромат (има нещо кокосово) за мен много добро попадение. Няма я типичната рефанска нотка, даже приятелки не можаха да повярват, че съм с Рефан. Номер 333 надявам се да не бъркам и да не те подведа, понеже отдавна не бях ползвала Рефан.

# 312
  • Бургас
Градината на Долче и Габана за мен е много кофти парфюм,досадна лепнеща сладост,въобще не ми харесва нито оригинала,нито имитацията му.Съветвам да не го поръчвате без проба дори в имитации,а за оригинал да не говорим,но това си е моето мнение.

# 313
ЛВЕБ флорал на Заг вчера пожъна големи овации,аз не го усещах толкова осезаемо,но с него получих комплименти,и явно имитацията е много добра,защото директно ми цитираха фланкъра:)

# 314
Кой номер е ЛВЕБ флорал( на Заг)?

Общи условия

Активация на акаунт