Сполучливи имитации на маркови парфюми - 27

• 70 189
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
  • София
360 LF LA VIE EST BELLE FLORALE - LANCOME Има го в списъците на първа страница. Hands V

# 316
Момичета, имам си нов фаворит, Tuscan Leather, вчера минах през Заг и го тествах, сутринта още го усещах, не знам дали като имитация е добра, но трайността му е супер. Не ми се дават 300лв за оригинал, ако има по добра имитация ще тествам и нея. Simple Smile

# 317
ЛВЕБ флорал на Заг вчера пожъна големи овации,аз не го усещах толкова осезаемо,но с него получих комплименти,и явно имитацията е много добра,защото директно ми цитираха фланкъра:)
Странна работа с тази имитация.Пръснах я в магазина,нищо не усетих,но дъщеря ми твърди,че е силна.
Пробвах я в магазин в Бургас,един по Александровска.Точно щях да влизам,когато ми се обадиха от Заг,бях ги питала за прословутия Л'интеридит или както го четете, и те ми върнаха обаждане.Казах,че след минута ще го пробвам в магазина им в Бургас и ще реша,а те настояха,че нямат магазин в града и че са на разположение да поръчам онлайн.Чак се почувствах леко неудобно,едва ли не лъжа.Мисля си дали поръчано директно от сайта им няма да гарантира по-добро качество,повече трайност и интензивност...

# 318
  • В къЩи.
360 на Заг и 72 на Роксан един и същи парфюм на Ланком  ли имитират?

# 319
  • Бургас
Не,Заг имитират ЛВЕБ Флорал,а Роксан класическия.

# 320
  • густо майна Филибето
Днес посегнах към Шанел Габриел. След първата проба го бях наредила в колонката - Мога и без тях.  И все едно усетих друг парфюм! Много ми хареса. Началото му много ми напомни Номад.
Слабо го усещам обаче. Сега пръснах на едната си ръка Габриел, на другата Номад. Усещам Номад, но не и Габриел. Трябва да го доближа съвсем до носа си.
 Сравнението обаче си остава в полза на Номад. Ако трябва да избера кой да си купя, ще е той.
 И към Код на Армани вече имам друго отношение. Като четях преди, как се променят усещанията през сезоните за един и същ парфюм, не вярвах, че е възможно. А и аз сега обичам да го нося, не като през зимата.

# 321
  • София
Габриел е много особен парфюм. Типично по Шанелски, може да е различен всеки ден.
Внимавайте каква имитация си взимате, че някои фирми не са го нацелили. Рефан например, не струва.

# 322
  • Бургас
Много харесвам Габриел/оригинала/,типичен Шанел е според мен и не може да се сбърка,че е такъв.Развива се луксозно и е дискретен,не би навлязъл в чужди пространства да се натрапва ,както се казва,хах.И на мен в началото версията на Рефан ми се стори супер далечна,но пак сравнявах и за мен е добра,сега не знам на тоя етап ако са го развалили.Габриел и за мен е парфюм хамелеон,разгръща се различно на различните кожи.Аз харесвам и версията на Мартинез,може да я пробвате.Преди ден-два в пазарувах в един магазин и засякох жена с Обувката,ау така да не и стоеше,едно натрапчиво и тежко ухание се влачеше след нея,никак не ми хареса!Не харесвам оригинала на Обувката също.

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 15:42 от Bright Crystal

# 323
Днес успях да пробвам Quatre En Rouge  на Boucheron и въобще не очаквах, че така ще ми хареса! Много съм впечатлена, но трайността му при мен не е ок, след 3 часа едвам го усещах, не бих платила 100+ лв при това положение. Във фрагрантика го сравняват с Red Vanilla на Zara, имат ли нещо общо според вас?

# 324
И при мен е нетраен,но си е красота....докато новата Аква Алегория на Герлен ми е осеазема на едно текстилно блотерче вече втори ден и много ми харесва,а по принцип акватиците са ми слабички и не ги предпочитам.

# 325
Намалението е яко. Освен това са пуснали нови парфюми на Елизабет Арден. Аз си взех Айсберга, дето го мисля от три месеца.
Можеш ли да го опишеш като аромат?

# 326
  • София
Странно е. Аз го пробвах 5 пъти на ръка и го усещах много свеж, интересен, здравец и мента. Но като го сложих на себе си, се обърна малко и ми заприлича на всички "чайове", а по-точно на Ange ou demon le secret.

# 327
Къде е намалението?

# 328
  • София
В ДМ.

# 329
Момичета , някой има ли актуален каталог на Лорис?

Общи условия

Активация на акаунт