КРУИЗИ /Тема 13/

• 37 273
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
За който се интересува:

# 391
  • София
Пухчето, аз мисля да запазвам директно от MSC. Не съм била досега на круиз, но видях на сайта им, че може и директно от тях да се купят.

# 392
Здравейте,
Някой знае ли дали може да се запази круиз през немски сайт и ако да как?
Интересувам се от круиз този ноември от Европа до Карибите (препозициониране) на MSC, но втората част от Карибите не се предлага на нашия пазар. Казаха ми, че се предлага през немските оператори. Не го намерих и на vivavoyage Sad
Пробвай на този сайт. Обикновено дават много добри цени и различни комбинации: https://www.kreuzfahrtberater.de

# 393
  • Плевен
Здравейте! Домино, супер е, че ще се съберете групичка българи. Кораба наистина изглежда супер! И мен много ме изкушава, но този маршрут вече 4 пъти го минах и ми се иска нещо различно.

Аз круизи взимам само от вивавоаяж вече, но нещо промениха визията на сайта и сега ми е много по-трудно да търся по различните критерии, а преди тъкмо им бях хванала цаката....
Поздрави на всички, а на пътуващите желая прекрасни круизи!

Домино, на вас по колко ви излезе цената на възрастен с намалението, че на мен заради децата нещо ми променя и нашите цени и не мога да се ориентирам?

# 394
Anyto, нали? И на мен на vivavoyage сега ми е страшно трудно да се ориентирам!

# 395
Аз така и не разбрах за Ница има ли директен градски транспорт от летището до гарата? Гледам едни автобуси, но те не спират на спирката на гарата, а на други околни спирки и трябва да се върви пеш до гарата (когато си с големи куфари не е удобно)... Автобус номер 23 ходи, но се върви 600м после до самата гара... С влака пък се върви 1,2 км на летището до гарата там... Май само автобус номер 99 остава, но той е 6 евро на посока на човек... Rolling Eyes

# 396
  • Плевен
Anyto, нали? И на мен на vivavoyage сега ми е страшно трудно да се ориентирам!
Направо не ми се говори, преди време пак смениха за малко сайта, но явно не се хареса и си върнаха стария, но сега вече нямам надежда да върнат стария...Плюс това ние пътувахме с P&O круизес, останахме много доволни, сега предлагат техните кораби, но ги няма в търсачката и ми е адски трудно да ги намеря, гледам от другите сайтове датата и пристонището на отплаване и после така като ги потърся ми излизат, много тъпо....

# 397
  • София
Някой може ли да ми каже каква е разликата между кабините с балкон - Bella и Fantastica  на MSC Seaside/Seavie. Мисля, че стаите са еднакви, само има разлика между разположението. Досега не съм пътувала с круиз  и не се ориентирам каква точно е разликата, има стаи с по-лоша гледка или пък в близост до шумен бар примерно? Кои deck-ове са най-хубави и какво означава това, че ако изберем Белла, те ще ни разпределят, а ако сме Фантастика ние ще можем да избираме ли?

# 398
Някой може ли да ми каже каква е разликата между кабините с балкон - Bella и Fantastica  на MSC Seaside/Seavie. Мисля, че стаите са еднакви, само има разлика между разположението. Досега не съм пътувала с круиз  и не се ориентирам каква точно е разликата, има стаи с по-лоша гледка или пък в близост до шумен бар примерно? Кои deck-ове са най-хубави и какво означава това, че ако изберем Белла, те ще ни разпределят, а ако сме Фантастика ние ще можем да избираме ли?
Означава, че ако платиш за Белла,ще си при всички случаи в балкон каюта,но не можеш да избереш коя точно .Може примерно да се падне на най-ниските етажи,или да не е с изглед към морето.Ако платите Фантастика,гледайки плана на кораба,можеш ти да решиш коя точно каюта искаш.Мисля и че в цената на по -скъпите (в случая Фантастика )са включени и цините на напитките.

# 399
  • Sofia
Напитките не са включени в цената стандартно. Възможо е , ако има конкретна промоция.

# 400
  • София
Не са включени, да, има други екстри като безплатен румсървиз, но той не ме впечатлява, интересува ме изгледът. Какво ще рече, че може изгледът да не е към морето, да е към носа или задната част на кораба ли? Голяма ли е разликата между това дали ще си на нисък етаж или на висок. Разликата е близо $500 за двама и се чудя заслужава ли си да се плати.

Кои каюти се водят най-добри, най-нависоко предполагам, но с гледка накъде?

# 401
Не сме с  MCS и не знам как е при тях,но ние имахме три варианта- каюта с балкон на най-ниските етажи,каюта с балкон ,на по-горните етажи(без право за избираш точно коя)И третият вариант, който ние избрахме беше каюта с балкон,като ние си избрахме коя точно да бъде.В цената ни влиза пакета с напитки и избор на времето и масата за вечеря.Нямаше промоция, но може при различните компании да е различно.

# 402
Какво значение има толкова къде е точно каютата, че да плащате допълнително за избора й... Rolling Eyes Ние излизаме сутрин в 8.00 и се прибираме в нея само  да спим късно вечерта... Даже когато има ден на море не стоим в кабината... По-евтините кабини са тези с ограничен изглед, например чупки в балконите, отпред минават част от лодките или техните механизми и т.н. Някои кабини имат вътрешна врата към съседна кабина, която е заключена или са на по-ниски палуби... Някои са малко по-малки от стандарта и обзавеждането е обърнато или липсва нещо, например малката масичка пред дивана... Това са евтините кабини...

# 403
Ние резервирахме Бела през юзит калърс и ни дадоха избор на 9 палуба на Seaview - искахме далеч от асансьора и такава получихме.

# 404
Какво значение има толкова къде е точно каютата, че да плащате допълнително за избора й... Rolling Eyes Ние излизаме сутрин в 8.00 и се прибираме в нея само  да спим късно вечерта... Даже когато има ден на море не стоим в кабината... По-евтините кабини са тези с ограничен изглед, например чупки в балконите, отпред минават част от лодките или техните механизми и т.н. Някои кабини имат вътрешна врата към съседна кабина, която е заключена или са на по-ниски палуби... Някои са малко по-малки от стандарта и обзавеждането е обърнато или липсва нещо, например малката масичка пред дивана... Това са евтините кабини...
Ами хора различни.Всеки си има предпочитания.Ние държахме каютата да е с балкон.Не искахме да сме на долните етажи,а по средата.Първо заради гледката и после заради клатенето. Там най не се усеща .

Общи условия

Активация на акаунт