Звездни компромати - 404

• 64 378
  • 706
  •   1
Отговори
# 105
Аз предлагам Кубрат да се ожени за журналистката и проблема му се решава.
Радика, 🌸 както винаги страхотно оформление.

# 106
Госпожа Суши-професионална, делова и много естетична. Как може Пулев да си позволи да я цунка? Сигурно я е помислил за Андрея в това делово облекло.

# 107
  • на пистата
След това обаче веднага си е изтрила снимката от инстаграм

# 108
  • Пловдив
Киану Рийвс останал с пътниците от аварирал самолет, в който и той е пътувал...снимка с фен.И аз съм му  Heart Eyes
Шапката му мръсна ли е?
Скрит текст:

Радеви на премиерата на К.Донев...
Скрит текст:

# 109
  • Варненска клюкарка
Енрике Иглесиас също целува фенки на концертите си, а баща му Хулио Иглесиас преди няколко годинио когато беше в България Петя Дикова правеше кратък репортаж с него и се оказа в същата ситуация като Сушито с Кубрат. Хулио впи уста в нейната, тя се разсмя, но пролича отвращение и...
Кубарат голяма грешка направи ooooh!

# 110
Хилъри Дъф си е качила края на видеото, в което ражда вкъщи във вода - https://www.instagram.com/p/BvcGu1lAu9a/

# 111
е това с Петя Дикова и Хулио Иглесиас  е мега гнусно и няма нищо общо с това на Кобрата...не виждам какво толкова е станало. Голям праз...Мадона като награби Дрейк или Бритни ? или Мила Кунис и Тимбърлейк?
Скрит текст:

# 112
Направи грешка Кубрат , щото намери баш къде да целува разни скромни репортерки. В Щатите! Дето #митуто им проми яко мозъците. Да беше целунал Петя Дикова, Гола, Патрашкова- мили, родни и сериозни журналисти и водещи. #минищонямахадамунаправят!

# 113
Топ новината на годината. Голямата сензация. Навсякъде това говорят, даже и при голата. Ще има да го дъвчат сумати време още.

# 114
Длъжни са да защитят журналистката. Че другия път при един по-провокативен въпрос може и шамар да се изяде. Ей така загряли от мача преди малко . От адреналина.
Говоря по принцип, не за Кубрат Пулев.

Дано го защити и приключи всичко спокойно.

# 115
Според мен журналистката се е уплашила, че ще й излезе име на лека жена. Той наш левент само по такива си пада.

Като казахте Патрашкова - тя женена ли е? Един път я чух да спомене "мъжа ми" , пък аз винаги съм я мислила за самотна куковица.

# 116
Много се кефя на Део какво хубаво семейство си направи.
Качил е снимка на бебето .
https://www.instagram.com/p/BvgRMrjjni4/?utm_source=ig_share_she … shid=ix6mbwtpn2w2

# 117
  • Gotham City
Според мен журналистката се е уплашила, че ще й излезе име на лека жена. Той наш левент само по такива си пада.

Като казахте Патрашкова - тя женена ли е? Един път я чух да спомене "мъжа ми" , пък аз винаги съм я мислила за самотна куковица.

Че то съдейки по нейното поведение, именно такова име цели да създаде.

редактирам се, фалшив инстаграм съм гледала

# 118
Много се кефя на Део какво хубаво семейство си направи.
Качил е снимка на бебето .
https://www.instagram.com/p/BvgRMrjjni4/?utm_source=ig_share_she … shid=ix6mbwtpn2w2

И аз много се радвам, много ми харесват. Слава богу, че се отърва от оная алкохолизираната.

# 119
Патрашкова има мъж.

Общи условия

Активация на акаунт