Звездни компромати - 404

• 64 370
  • 706
  •   1
Отговори
# 90
Абе то и Роби Уилямс се целува с фенки, но не знам защо при него някак друг нюанс носи цялата работа и на никого не би му хрумнало да го съди...Разликата между това видео на Роби и видеото на Кубрат не може да се обясни с думи, но се усеща просто Simple Smile

Този клип за мен подкрепя думите на Андреа, просто преди, на такива изпълнения, не се гледаше с такива очи, сега е трендинг сексуалният тормоз от популярни личности...

# 91
Нерде Роби, нерде Кубрат Grinning
Kой с какви очи ще погледне не е въпрос на трендинг, въпрос на вайб е. За мен при Кубрат хич не става дума за сексуален тормоз, а за байганьовщина, грубост и едноклетъчност. Все някак хората трябва да изразят възмущението си и да осъдят този гаден вайб, просто думичките са различни.

# 92
Много скромна тортата на Софка
Скрит текст:

# 93
  • Rock & Roll feeling ...
Основната разлика е,че едната е фенка на концерт на (да предположим) Идола си,а другата е на работа. Въпреки,че и при двете ще опре до личната им нагласа.  Това не е ли същата репортерка от линка от миналата тема,където Кобрата за пръв път говори на английски ? Според мен си й е метнал око, друг е въпросът преди се въздържаше от подобни импулси, сега или просто няма вече причина да му пука и да се стяга или иска да покаже нещо.

# 94
"Джени всъщност е моя приятелка и след интервюто бях толкова въодушевен, че я целунах."  - написал Кубрат...
Не знаех, че хората, които мислим, че са ни приятели, трябва да ги целуваме по устата и да им навлизаме в личното пространство. Ако я беше прегърнал като приятел от въодушевление, на никого нямаше да направи лошо впечатление това.
Те така през 90-те на едни момчета в заведенията всичките момичета им бяха "приятелки".  Кубрат понеже си е бай Ганьо и типично по ганьовски е разбрал погрешно известното прекалено френдли отношение на американците...

# 95
  • Rock & Roll feeling ...
Смука си го от пръстите. Не е толкова прост да не знае какво е направил и как стои отстрани. Нарочно дава такива "небрежни" обяснение в стил "голям праз" .

# 96
И Андрейка в допълнение към "големия праз" прокламира make love, not war лозунги. Обмяната на телесни течности с непознати като добродетел, технократство, напредък и прогрес.  Добре дошли в секти от 60-те.

# 97
Те може да са си ги разменили вече течностите още преди "интервюто". Един ПР за Кубрат, да го научат из Америката, че там боксинг ту мъч.

# 98
  • София
Ау, какво видео на Роби Уилямс, не бях го виждала. Хем й махна ръката от врата си, явно му беше неприятно, хем пък после как се нацелуваха... Ама той първо леко по бузките и видя, че явно тя няма нищо против и така стават работите.
Сега Кубрат може да го разкостят, нищо кой знае колко скандално не виждам, особено предвид, че се познават, просто американците както каза и Димитър Маринов, доста откачат на какви ли не теми. Иначе целувка от такъв тип е описвана в не един любовен роман Grinning

# 99
Андреа потърсил ли е някой за коментар?

# 100
Е, нали е казала, че няма да отговаря.

# 101
Финансистът Владимир Каролев и внезапно починалата преди три седмиц продуцентка Весела Тотева с общо внуче, родило се е на 21 март

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7364776

# 102
Благодаря за темата, чудех се защо днес е толкова " тихо"
Влизам с една усмихната бабет
https://www.instagram.com/p/BvfC1pUl6Cm/?utm_source=ig_share_she … shid=pc0bvj9ly210

# 103
  • софия
                             27 март рожденици
Хилда Казасян, 49
Скрит текст:
Stephen Dillane, 63
Скрит текст:
Quentin Tarantino,56
Скрит текст:
Pauley Perrette,50
Скрит текст:
Mariah Carey, 49/50