Звездни компромати - 404

• 64 424
  • 706
  •   1
Отговори
# 135
Разбира се.

# 136
  • Русе
Тая Банда Банда е тъпа на гадулка.
Разказва за разкритието на Мел Б, че е имала интимни отношения с Гери Халилуел, обаааче, дори не знае коя е Мел Б, обяснява "това в Спорти спайс, известна с би наклонностите си"...
Първо се смях, после се ядосах. Като ще представяш някаква новина, не е лошо да си наясно за кой точно говориш, лигло!

А преди време когато коментираше скандалът около Майкъл Джексън и че дъщеря му се опитала да се самоубие, няколко пъти я нарече Парис Хилтън. Първия път реших, че е направила лапсус, но после няколко пъти повтори Хилтън, та Хилтън.

# 137
  • До морето
Сега като казахте и веднага ми заприлича на д-р Папазова.

# 138
Аз още чакам да разбера на кого е отроче Банда Банда, че да я вмезат на работа в телевизията. Ясно е, че не е по заслуги там.
Това същество ми е толкова противно, с този къс врат и несъръзмерни пропорции глава тяло, брррр.

# 139
  • Gotham City
Шега, шега, ама Бандата и Папазова, наистина много си приличат.
И аз отказвам да повярвам, че е там, щото е голям талант или е приятна за гледане...нито едно от двете не е

# 140
  • София
Затова ли изчезна шармантната докторка? Да освободи място на отрочето си?   

# 141
Е вие как си я представяте Андреа отива на интервю, 15 минути заеква и пуфти докато завърши едно изречение и накрая и заявят : " Наета си, точно това търсим" 😂

# 142
  • Gotham City
Е вие как си я представяте Андреа отива на интервю, 15 минути заеква и пуфти докато завърши едно изречение и накрая и заявят : " Наета си, точно това търсим" 😂

Именно  Peace че с канала и в тубата е лесно, ама по национална телевизия е малко по-друго.

Приликата е голяма, според мен:
Скрит текст:

Скрит текст:

# 143
Папазова има две дъщери, нищо чудно тази да е едната.

# 144
Наистина много си приличат с Папазова, но мисля, че самата Андреа коментира, че нямат никаква връзка.

Много е дървена, видно е, че Гала и останалите също не й симпатизират, но някак е попаднала там.

# 145
Банда няма нищо общо с Папазова, коментира ли са го в предаването, тъй като е имало питания.

# 146
  • Gotham City
Не съм го гледала достатъчно значи, просто открих голяма прилика.
Но и като се замисля, каква е гаранцията, че казват истината?
Ох не знам, просто ми е любопитно, кой я уреди в национална ТВ, при тази липса на кадърност в областта

# 147
  • София
Аз много харесвам Ася Енева и спокойно можеше нея да я сложат вместо тая Банда.
Хаха, с Папазова вярно си приличат визуално. Но докато първата е само кукувица, Банда е куха кукувица.

# 148
Ами според мен не лъжат, защото ако наистина имат роднинска връзка, това лесно може да се разбере.
Че я е бутнал някой там е ясно, но просто не е Папазова и приликата с нея е случайна.

# 149
  • До морето
Ася и аз я харесвам. Много приятна девойка е. Имам чувството, че Гала усеща реална заплаха от нея и затова я държат настрани, да не вземе да й изяде хляба.

Общи условия

Активация на акаунт