Звездни компромати - 404

• 64 442
  • 706
  •   1
Отговори
# 150
  • София
И Ася на моменти е лигава и инфантилна, но поне е приятна за окото. Ако обаче бяха сложили нея вместо Банда-та, щяха да станат много еднакви - Ева руса и ухилена, Ася също... изобщо в цялостната концепция младите девойки не ми се вписват, нямат умствения капацитет на мъжете и Патрашкова, стоят нелепо и постоянно се оглеждат в мониторите докато ги снимат.

# 151
Ася ми е симпатична и идеално би се вписала, че защо не и като водеща.
Понеже не следя предаването Ася вече не е ли репортер внакафе?

# 152
Мен Ева ме дразни яко , дори и Зейнеб можеше да сложат на нейно място .

# 153
Още си е репортер Ася, но рядко се включва или поне аз не я засичам много.

# 154
Тя Гала не можеше да диша Папазова. Надали би тръгнала да урежда дъщеря й Grin

# 155
Тя Гала не можеше да диша Папазова. Надали би тръгнала да урежда дъщеря й Grin
Не ги урежда Гала, а Халваджиян. Гала само води предаване и прави, каквото ѝ кажат.

Благодаря за темата, Радика!

# 156
# 157
Аз си спомням като Бандата беше в Черешката и Кристина Димитрова каза, че се познава с родителите ѝ. Някои от "висшето" общество ще да са, не просто тв доктор. Иначе наистина има голяма прилика с Папазова.

Ася прави страхотни репортажи от пътувания, Зейнеб също ми е симпатична донякъде, харесват ми рубрики те ѝ за красота, обаче останалите панелисти/клюкари са хвани единия, удари другия.

# 158
  • До морето
Халваджиян НЕ е продуцент на На Кафе. Жена му е стилиска там. На заплата. Щот е еманципирана жена и не чака само на мъжа си.
Нито Кремена, нито Маги са шефове на Гала.

# 159
Не ги урежда Гала, а Халваджиян. Гала само води предаване и прави, каквото ѝ кажат

Това, че Гала не взима решенията, не значи, че не може да ходатайства за някого.

# 160
Халваджиян НЕ е продуцент на На Кафе. Жена му е стилиска там. На заплата. Щот е еманципирана жена и не чака само на мъжа си.
Нито Кремена, нито Маги са шефове на Гала.
От кога не ѝ е шеф? Не знаех.
Ето стара статия, че Глобал Мегазин ООД, една от продуцентските му компании е продуцент на "На кафе":
http://www.banker.bg/sudbi/read/producenti-pecheliat-i-evropari

# 161
  • До морето
Никога не е бил. Като спряха На кафе, тогава той започна да издава списание На кафе. Тя го е казвала много пъти. Искала е да не си загуби екипа и е помолила Халваджиян да й помогне да издават списание, за да имат тези хора работа. Но продуцентите на телевизионното предаване винаги са били други. Първо самата Нова телевизия. После стана външна продукция, но не е под шапката на Халваджиян.

# 162
И Ася преди беше като Банда-та. Сега се поотрака и си приказва свободно пред камера.
И аз се чудех защо не е набутала Зейнеб, нали уж са големи дружки...
А тази Джуджи къде изчезна?

# 163
  • До морето
Иначе в Имаш поща и онова за прастичните операции Пълна промяна той беше продуцент.

# 164
Никога не е бил. Като спряха На кафе, тогава той започна да издава списание На кафе. Тя го е казвала много пъти. Искала е да не си загуби екипа и е помолила Халваджиян да й помогне да издават списание, за да имат тези хора работа. Но продуцентите на телевизионното предаване винаги са били други. Първо самата Нова телевизия. После стана външна продукция, но не е под шапката на Халваджиян.
Аха, ясно. Била съм в тотална грешка, значи. Винаги съм си мислила, че той е шефът и за това кремена е там.

Общи условия

Активация на акаунт