Звездни компромати - 404

• 64 538
  • 706
  •   1
Отговори
# 360
На каквото искате. Не ми пука нито за дъщерите ви, нито за синовете ви. Моля се само живота да не ги среща с моите. Тесногръдието на хората ме отвращава много повече от всякакви деколтете и мускули.

Мога да смея на смешните тоалети на Ким точно колкота аз преценя за редно. Изобщо не става въпрос за това.

Евала!

# 361
Това, че Ким Кардашиян има лош вкус за облекло, не означава, че някоя нисша форма на живот е свободна да я обарва и натиска, ако тя не иска.

# 362
Коментарите на американците под новината в TLZ не са много по-различни от тези, които не се връзваме на Суши, че е жертва. И то в огромната им част. Та обвиненията за Ориента можете да си го спестите. И да, не е прието журналистки да си отъркват гърдите (не само да ги показват) в интервюираните.

Кубрат е глупак, спор няма. И ще си плати за това. Дано и на Сушито ѝ стигне обезщетението, защото от тук нататък за журналист трудно ще мине.

# 363
Трудно смилаемо е това за нашата народопсихология, Emma. Няма смисъл да тракаме клавиатурите повече.

# 364
Разкошна принцеса!

# 365
Хайде признайте си с ръка на сърцето, че ако вместо Сушито беше Николетка или русата Златка, коментарите ви нямаше да бъдат такива...

Ще учим дъщерите си как да печелят лесно пари. Примерно Голо Тирамису.

Значи като почнете с обиди и нападки... 😡 Казаха ви по-назад за коментарите под статиите... Сега трябва нещо по-глобално от народопсихологията ни да измислите

# 366
че е скалъпена историята е ясно, сушито хич не ми е читава, ще се възползва от скандала да изкара лесни пари и това е...ако обаче видът на репортерката беше по спретнат едва ли Кубрат би и налетял. А и той че не е стока е ясно, направо тръпки ме побиват от него, но сега със сигурност ще стане известен в Щатите...Андреа никаква не се включва - разделени ли са, не са ли?

# 367
Едно е да се плюе облеклото на дадена жена, било то разголено или не, съвсем друго да приемаме за нормално съответната да бъде натискана и целувана без нейно желание.
Ако ще гола да е НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА Я ПИПА! Да я одумват колкото си искат, друго НЕ!
Има и друг момент - сексът продава и много продуценти задължават такава визия и насърчават такова лековато поведение. И на мен не ми е любимо, смятам го за пошло, евтино, меркантилно, not ladylike, но пак казвам никой не го оправдава за подобни действия.

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 09:27 от Emiliana V55

# 368
А ако беше Григор Димитров Simple Smile

# 369
А може би тези персони се носят така и се чувстват длъжни да защитят колежката.

# 370
Kaкво общо има облеклото в цялата ситуация? Естествено, че на боксов мач ще пращат мацки, а не тип Христина Балинска (нищо лошо към жената, просто стилът й е друг). Това означава ли, че всеки потен, миризлив, кървясъл примат може да ги целува?
В дискотеките също задължават сервитьорките да са с провокативни дрехи. Това означава ли, че трябва да ги настискат, целуват и обарват масово?

А това с киселото грозде разби от всякъде! Joy Да, зависи от гледната точка. За мен Кубрат и компанията му са корени на картоф...

# 371
Тервел говори като наsран по нова.
Какво ги чака... 😁

# 372
Аз не видях мацката да се дръпна силно възмутена.

# 373
Темата станала Аз не искам на мен да ми е добре, искам на Кубрат да му е зле? Защо такава злоба към този човек, аз не разбирам. Не съм му фен, знам, че е боксьор, но нищо повече. И все пак, защо така стръвно искате той да бъде съден, с отнет лиценз, че и с колко пари вече някои пресметнаха, че ще остане. Един каза, че го е видял на Слънчев бряг, не знам какво правил и всички се юрнаха: а, у, той такъв-онакъв... Бе вие бяхте ли там? За сетен път се убеждавам, че в подобни ситуации българин на българин окото ше извади първи, при това с наслада. Много сме долни, егати.
Кубрат просто трябваше да се извини в ефир и да не приказва повече. Но то и около него прости хора и предатели, кой да му измисли правилната стратегия! 
Кубрат бил прост! Че то пък тук само академици пишат! Поне човекът има със сигурност постижения.
Докато на повечето от нас постижението е да включим копчето на компютъра.
(Себе си слагам от възпитание и съпричастност в тази група, да не се обидят някои по-ограничени ☺☺☺ )
Ще бъде много, много жалко, да го осъди точно пък тази вулгарна жена, която за нула време стана известна чрез случая и ще осребри известността си изгодно.
Кой е ощетеният?
Кой е губещият?

# 374
Хайде признайте си с ръка на сърцето, че ако вместо Сушито беше Николетка или русата Златка, коментарите ви нямаше да бъдат такива...
Проблемът е, че ако на нейно място бяха родните Николетки и Златки, то селският мачо нямаше да го отнесе в съда, а въпросните Николетко-Златки щяха да се пукат от гордост, че са забелязани от мутроподобния патриот, който пък от своя страна щеше да се пери още повече и щеше да настане една луда народна радост... на най-красивите и най-мъжкарите в света. Аман от тоя чалга патриотизъм!

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 09:45 от OpusMagnum

Общи условия

Активация на акаунт