Звездни компромати - 404

• 64 546
  • 706
  •   1
Отговори
# 375
Kaкво общо има облеклото в цялата ситуация? Естествено, че на боксов мач ще пращат мацки, а не тип Христина Балинска (нищо лошо към жената, просто стилът й е друг). Това означава ли, че всеки потен, миризлив, кървясъл примат може да ги целува?
В дискотеките също задължават сервитьорките да са с провокативни дрехи. Това означава ли, че трябва да ги настискат, целуват и обарват масово?
По логшката на някои дами, явно може.

# 376
Не понасям насилието над жени, отвращавам се да го гледам дори на филм. Толкова, че ако приятелят ми е избрал филм и в него има такива сцени, съм склонна да се нацупя, че не е преценил, че филмът не е подходящ за крехката ми психика Smile

Но това с целувката, не усетих Сушито да се е почувствала погнусена или изнасилена. И как, като тя си отъркваше циците в гърдите му... Това не е ли сексуален тормоз?! Или сексуалният тормоз е еднопосочно нещо, само от мъж към жена? Ако някоя се отърка така в мъжа ви, пак ли ще я защитавате?

А относно това как жените в България не си търсят правата, ето това вече може са е народопсихология. То и само една съфорумка се "престраши" да разкаже за кофти случка с Кубрат. Другите само намекнаха какво лайно е, но не посмяха да кажат на какво точно са били свидетели. Та как жертвите да си търсят правата? Като няма да има кой да се изправи като свидетел....

И знаеш, че Сушито не се е пукнала "от гордост, че е забелязана от мутроподобния" откъде?

# 377
Къде ще стане известна г-ца Суши? В Щатите ли? На кой в Щатите му пука за Кубрат? Joy
Местната кабеларка ще направи еднократен репортаж и толкоз. Нито тя, нито той ще станат по-известни. Те и в момента не са известни.
Но определено ще спечели делото. Големи звезди и личности загубиха подобни дела. Мислите ли, че местните ще отсъдят в полза на боксьорче от третия свят? И то по тази щекотлива тема?

При нас малко се прекалява с отразяването на всяка една новина. Мина пика на апартаментите, сега е ред на целувката, утре ще е друго.

Барбарела, поведението на Кубрат е публична тайна. Всички знаят как се държи. Той доказва държанието си.
Един развят трибагреник не стига за да бъде харесана мутра като него.
И защо въобще го сравнявате с Григор? Flushed Joy

# 378
В интервюто на Кубрат, той не каза ли, че иска да я целуне и тя каза ОК? Нещо такова май си спомням, не ми се иска пак да го търся, че много ми е неприятна госпожа Суши.

# 379
отнели са лиценза на Кубрат за Калифорния.

# 380

Това къде го прочете? Защото последно щяха да разглеждат въпроса на 14 май.

# 381
  • София
Да пусна ли тема за Кубрат и Суши, ако толкова искате да спорите, кои крив, кой кисел и кой прав?
Може и да им адвокаствате доброволно...

# 382
Уууу, ето повод за тридневни форумни празници.

# 383
Нелепо е името на Кубрат да стои до тези на Харви Уайнстайн и Ар Кели Flushed По линия на адвокатката...

# 384
И Майкъл Джексън, и сигурно всички известни, обвинени в сексуален тормоз. Тази адвокатка между другото в коментарите на американците също е повод за насмешка над ситуацията.

# 385
# 386
Познавам жена, която е изнасилена на 16. Към днешна дата има силиконови устни , малък силиконов бюст, флиртуващо поведение и разголен гардероб. Далеч съм от мисълта,  че си търси още веднъж два да я насилватфв накаква гнусна кола , на изоставен паркинг.
Това е мнението ми и за Златки и Николети. Не ми харесват,  но това не означава, че търсят всеки срещнат да им налита.
Кубрат нито е толкова известен,  нито е толкова богат.

# 387
  • София
Помните ли преди време имаше една журналистка Петя Петрова (мир на праха ѝ). Та нея Иван Славков си я беше хванал за ци..те по време на интервю. Какво последва от това? Нищо. Балканският манталитет е жив и за съжаление не е повод за гордост. Кубрат явно е забравил, че не се намира в България, където на подобно поведение се гледа като на проява на мачовщина и е повод за гордост. Независимо каква е и как се държи и облича госпожа Суши, тя има право да не бъде целувана от потен и окървавен боксьор.
Принцесата е предната страница е кукличка!

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 12:20 от Пак тя

# 388
Според мъжа ми всичко е театър, защото от последния мач е започнал да играе за Щатите и там на никого не е известен. Та да се вдигне малко шум.

# 389
Ама колко пък да спечели от това?!

Общи условия

Активация на акаунт