Звездни компромати - 404

• 64 476
  • 706
  •   1
Отговори
# 165
Тая Ася не ме кефи в лице. И ми е лигава. Гледам в основно в ИГ. Там добре, че ползва филтри, че иначе ми е плашеща.
Но пък се спуква от пътувания

# 166
Мигленчето да не се е приготвила да си ляга...  Joy

# 167
Миглена Ангелова с какво се занимава?

# 168
Със себе си. Ходи да се разкрасява при лекари

# 169
Халваджиян НЕ е продуцент на На Кафе. Жена му е стилиска там. На заплата. Щот е еманципирана жена и не чака само на мъжа си.
Нито Кремена, нито Маги са шефове на Гала.
Напротив, точно Халваджиянови са и шефове и продуцент на предаването с една от продуцентските си фирми в съдружие с други съ-продуценти, които имат минимален дял. Даже на една от годишнинте на предаването си честитяха в ефир и  взаимно Маги и Гала се превъзнасяха  , кой от кой по - велик. Маги разказваше как Кремена е измислила концепцията на предаването вдъхновено от италианските телевизии и той веднага започнал да работи по осъществяването на идеята.

# 170
  • София
На кафе си е продукция на Нова ТВ, персоналът там си е на заплата в телевизията. Това, че са оплетени там като черва по приятелска линия не го прави предаване на Халвата.

# 171
Със сигурност с мода не се занимава, така като й гледам лилавия пеньоар...
Като излезе от ВИП брадър ми беше сравнително симпатична, но по едно време нещо се заигра с някакви програми, прехласваше се и се снимаше с цигани. Не ми харесва, когато някой се опитва да употреби малцинствата и особено, ако се усвояват пари за това.

# 172

Вихра по нощница, Миглена по пеньоарче.

# 173
Ми, че не е лоша Вихра.

# 174
  • Варна
И на мен Вихра ми допада, но без съчетанието с ботушите.

# 175
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Доколкото разбрах,бащата на Банда Банда работи зад камера,като оператор в телевизията.
Въобще не мисля,че там влизат случайни хора,всички са връзкари.

# 176
И аз се чудех защо не е набутала Зейнеб, нали уж са големи дружки...
А тази Джуджи къде изчезна?

Зейнеп има рубрика веднъж седмично. Според мен на нея самата не й се занимава всеки ден да е в предаването.

Джуджи водеше предаване по някоя друга ТВ последно, но не знам къде, нито дали все още е водеща.

# 177
  • Sofia
Гледам Кубрат се върнал, не дадоха Анрея да го посреща, или нещо не съм видяла добре?

# 178
https://youtu.be/z2Xe7Dx7_sk
Мария гост в онлайн шоуто на Азис, ръси мъдри мисли за мъжете, парите и любовта.
След като видях това и се сетих за тезата на Карбовски, че достъпът до интернет трябва да бъде забранен за някои хора...или поне ограничен...

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 20:35 от butterfly_s

# 179

Последно се занимаваше с инициативата “Отговорни млади шофьори” за повече безопасност по пътищата за нашите деца.
Тамара Георгиева, като певиците Гери-Никол и Дивна също подкрепят инициативата,   като за Дивна това беше първата изява след злополуката.

Общи условия

Активация на акаунт