Звездни компромати - 404

• 64 541
  • 706
  •   1
Отговори
# 285
# 286
Heart Eyes имам същите маратонки. Как да не я харесвам тази Ева Grinning

# 287
Щом тук списващите знаят толкова неща за Кобрата, колко ли повече знаят в медийните среди ... Признавам,че бая му целуват дупето,даже и ближат, щото за толкова години един достоен не се намери да му свали маската на  голям българин,боксьор и човек. Щото описвания тук е един балкански тюфлек с комплекси по-високи и големи и от реалния му ръст. Много е грозно един мъж да е суетен и себичен и прост едновременно. Жалко,наистина го харесвах от това,което гледам по предавания,но от Биг/Вип Брадър знам,че зад кулисите наистина е друго.

Ама ти сериозно ли не знаеш какво е истинското лице на братятата?
Аз съм учудена, че нашите журналисти се прехласват пред лъжливият образ на братята
Като си помисля , че Кубрат има мераци и за политиката ....

# 288
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ако е вярно,че ще го съдят,Пулев да вади още от сега чековата книжка.То си го има черно на бяло как налита на жената.
Тя,доста му се натискаше всъщност(стоеше направо залепена за него) и се чудя дали не е бил това плана още в самото начало.Явно си го знаят какъв е Бай Ганьо.
Има жени,за 5 стотинки аванта ще извъртят такива курвенски номера...А тази като я гледам,от такива номера си е платила пластичните операции.

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 21:40 от Adoralova

# 289
Скрит текст:

РичитУ

# 290
Мамин мекичко,тъп. Sparkling Heart

# 291
Е той сигурно ходи по 15 годишни, че да не са по-високи от него и на акъл да не го превъзхождат да не вземе да се комплексира😂

# 292
Ама той я награбили за задника ли бе? Или ботокс, демек цици? Много е зле връзката и при мен прекъсва постоянно.
Лелее, селяндур!

# 293
  • Viena
Честито бебче на Аксиния! Много да ги радва Виктор!

# 294
Heart Eyes имам същите маратонки. Как да не я харесвам тази Ева Grinning
И аз имам-вишнави и зелени на детето. Simple Smile

# 295
Поискаха боксовия лиценз на Кобрата. Джени Суши: Обара ме отзад след целувката (Видео)

https://www.24chasa.bg/sport/article/7371231?fbclid=IwAR1keG0VQo … 0R6L3pcdiKDDCWVV8

# 296
Ами ето, значи можело "дефектът" да се превърне в ефект. Миньонче ли е, миньонче е! Вместо да разтегля краката с Арр на телефона, е постигнала по-забавен и сладък ефект с най-обикновена кутия.
Как после да не я харесват хората?

Кога ще видим Николетки и Златки да се самоиронизират по забавен начин?

# 297
Кога ще видим Николетки и Златки да се самоиронизират по забавен начин?

Няма как да стане. Когато имаш самочувствие се самоиронизираш, а когато имаш комплекси се фотошопираш 😂

# 298
Защото има самочувствие и е уверена Simple Smile

# 299
Отново спрягат Криско за бъдещ татко.
А наистина бебе очакват: Кристияно Роналдо-5то подред.
И Вики от Мастило-втора дъщеричка.

Общи условия

Активация на акаунт