🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 2

• 42 845
  • 769
  •   1
Отговори
# 435
След толкова години готвене , някак останахме без Личности за да се открои готвач. Ето на момента, аз все още нямам фаворит.
Таня обаче зверски ме дразни и като посредствена готвачка смятам , ще отдавна трябваше да е вън Crossing Arms
Чашата ми преля, когато пльосна онази разплескана полуцяла риба. Sick Гримасниченето ѝ ми идва 2мъч.
по Роу hahaha

# 436
  • София
Всички кулинарни групи във фейса са се превърнали на групи по граматика и правопис, та не виждам що тук да има някаква разлика.

# 437
Като акцентират на това, а не на готвене, хубави ястия за окото и липсва коментари около технология на приготвяне и зрителите   и те така.

# 438
  • Испания
MasterChef България

MasterChef тази вечер

Тази вечер в #MasterCHefBG една от най-шокиращите кутии досега ще зашемети състезателите! Едно непредвидено усложнение направо ще ги довърши! 🔥 Имаш среща с #ДобриятВкус днес от 21:00 по bTV
🔥

https://www.facebook.com/bgMasterChef/videos/vb.662544733864546/ … ype=2&theater

Председателят на Българската асоциация на професионалните готвачи Chef Андрей Стоилов демонстрира забравен маслен крем в понеделник в MasterChef

https://masterchef.btv.bg/gallery/news/predsedateljat-na-balgars … v-masterchef.html

Нещо, което в Испания правят през последните години: рисуват обичани участници в различни формати.

😍🥰😘 Фанка Борисова e нарисувала Първата дама на #MasterChefBG Chef Силвена Роу

MasterChef България

Всеки ден в къщата на #ДобриятВкус е удоволствие 😍🥰😘 ❤ за любимото жури на #MasterChefBG Chef Силвена Роу, Chef Петър Михалчев, Chef Андре Токев ❤

# 439
  • Варна
Нямам търпение за шоуто довечера. 😁

# 440
Ква е тая глава в чинията?!?!? Аааааа ще повърна!!! Аман с извращенията на тоя... Ники ли е, какъв е...

# 441
Прекрасна чиния от Добрин.

# 442
Пуканките са на мода тази година.

П. С. Извинявам се за всичките ми минали поредни постове... Ако може и за бъдещите Simple Smile

# 443
  • Mediterraneo
Буа, тази глава ако ми я сервират, може да ме накара да повърна. Как изобщо се харесва нещо подобно в чиния?!

# 444
Как можаха да похабят толкова много масло за малко броколи и две джъджки картофи?! 🤨🤔
Този мастър клас не ми се видя нещо сложно, може и аз да го пробвам.

# 445
  • Пловдив
Точно и аз това си помислих... 3 пакетче та масло за 3 морков и 2 картофа. Срамота! Няма сложни техники, общо взето е голяма идиотия. Има шанс и да е вкусно, де, но цялото това цедене и прецеждане ми се вижда малко ала бала.

# 446
Николай си умира от кеф, че Добри не се справя. То щото неговата патешка глава беше много убава.

# 447
  • София
Мисля, че на Таня й е време да си ходи. А от останалите ми се иска Олег да спечели значката.

# 448
  • Пловдив
Всички се изложиха. Ега ти трудния сос...

# 449
Таня не мога да я гледам...... да си заминава да си готви на семейството мусака и боб!

Общи условия

Активация на акаунт