🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 2

• 42 390
  • 769
  •   1
Отговори
# 585
Няма ярки таланти в този сезон.Дожаля ми за Олег, Таня е следващата.Огледах ги всички ами никой не ми е фаворит, мисля, че ще побутнат Добрин, той ще е мастършефа.

# 586
  • Sunshine state
Макар и на моменти да ме дразни, харесвам готвенето на Добрин. Моят фаворит си отиде в доста ранен етап - Даниела.

# 587
Солена торта ала руска салата и пак на балконЯ.....  Тази идиотка Таня трябваше да я изгонят още преди 2 седмици!!!

# 588
Няма ярки таланти в този сезон.Дожаля ми за Олег, Таня е следващата.Огледах ги всички ами никой не ми е фаворит, мисля, че ще побутнат Добрин, той ще е мастършефа.
Това, че Таня ще е следващата си го казваме след всяка елиминация. Обаче...

# 589
И аз се надявах Таня да си ходи най-накрая,ужасно дразни с държанието си ...Дано следващия път вече е тя!

# 590
  • София

епизод - 2019/04/22/

# 591
  • София
Тази година няма ли да дават шанс на отпаднали участници да се завърнат? Че да видим Даниела.....
Жалко за добрите заявки от кастинга. Дотук никой с нищо не блесна.

# 592
  • София
Днес не успях да гледам много, видях само финала с отпадането на Олег. Разочарована съм. Таня трябваше отдавна да си е тръгнала.

# 593
Жалко за Олег, допадаше ми. Но напоследък изгуби жизнеността, която излъчваше в началото, много изтормозен изглеждаше последните серии. Sad

# 594
  • Sofia
За първи път виждам някой да си тръгва по толкова прекрасен начин и с такова достойнство, браво на Олег!

# 595
  • Варна
Не успях да догледам епизода, сега ще наваксам, но влизам да напиша нещо любопитно. Минаха с голямата метла във Фейсбук. Четох коментарите и ми направи впечатление коментар относно Таня: питаха дали ако не беше служител в телевизия щеше да бъде бутана пак така, както и се написа, че е редактор в Господарите, вече няма и следа от тези коментари. Всичко е изтрито.
Жалко за Олег!

# 596
  • Sunshine state
М, да - особено впечатление прави как "игриво" я закача шеф Токев. Кой ще й търпи иначе простотиите? Съгласна съм, че Таня трябваше да бъде изгонена отдавна.. И защо сама не си каза къде е работила, ами само ни хвърлят прах в очите?! 🙄

# 597
И все пак Мастершеф не е по Нова. Ама и аз нямам търпение Таня да си ходи, ужасно ме дразни. Севда 2.

Олег в последно време не се справяше добре, иначе и на мен ми беше симпатичен, но още като му видях чинията ми стана ясно, че ще си ходи. Кофти презентации правеше.

# 598
Не намирам прилика между Таня и Севда.
Таня се самоиронизира, докато Севда просто се оплакваше и поплакваше.
Севда готвеше доста добре и се тюхкаше, че не й се получава, докато Таня горе-долу се усеща колко са й силите и май всеки път предвкусва заслужено отпадане, което още се чуди как не се е случило. За Господарите най-вероятно не са споменали, защото са от конкурентна телевизия.

# 599
  • Sofia
Аз не виждам несправедливост. Олег ми е безкрайно симпатичен, но палачинките му бяха зле.
С Таня се забавлявам, проявява добра самоирония.
Колкото до Севда, храната в ресторанта й е ужасно вкусна, понякога е трудно да се прецени правилно от екрана, явно наистина е впечатлила  с вкус.

Общи условия

Активация на акаунт