🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 2

• 42 379
  • 769
  •   1
Отговори
# 615
  • Mediterraneo
С отпадането на Олег, моите фаворити остават Рори и Емануел. Абсурд ще е американец да стане МШ България, а колкото и да го харесвам, Емо не е за титлата. Та няма да има за кого да викам на финала. Николай и Добрин ги виждам на финал. Дано да греша де, и двамата не са ми симпатични никак.

# 616
Нямам думи! Палачинки и мъфини!
Най-апетитно ми изглеждаше тортата на Добрин, но това не е за Мастър шеф! А и с тези негови нервни изблици.. Не се държи много мъжки, а му възлагах големи надежди.
Олег остави в мен впечатления за едно много добро и положително момче. Но рано или късно щеше да си тръгне.
Сияна се изложи много с тази ретро-соц торта.
За никой не съм. Скучен сезон, на много ниско ниво.

# 617
Аз не виждам несправедливост. Олег ми е безкрайно симпатичен, но палачинките му бяха зле.
С Таня се забавлявам, проявява добра самоирония.
Колкото до Севда, храната в ресторанта й е ужасно вкусна, понякога е трудно да се прецени правилно от екрана, явно наистина е впечатлила  с вкус.

Гледах сайта на ресторанта на Севда, как е менюто там ... интересни предложения ?

Интересни са нещата, вкусни, скъпичко, порциите са дегустаторски и по-ящните не им харесва.
Е, то и при шеф Токев е така
Неговите са една идея по-гурме от моите предпочитания Simple Smile

# 618
Сияна вчера доста се изложи с тази "ретро" торта. Нито изглеждаше добре, нито вкусна! А и за цял час да сглобиш това нещо като нищо от готови палачинки и кремчета полуфабрикати, направо си беше за изгонване. Добре, че другите явно бяха още по-зле, та й се размина.
Олег си заслужаваше да си отиде. За вкуса на палачинките му няма как да знаем, осланяме се на отзивите на шефовете, но тях и на вид хич ги нямаше. А едната беше и доста позагоряла, като я обърна Михалчев.
Таня и аз не разбирам защо още я държат. Не я бива като кулинар, не я бива и като характер. Паникьорка, маниерна. Може би защото с мимиката и приказките си пораздвижва епизодите.
Рори и Емануел също не мисля, че са достатъчно добри за победители.
Радка дразни, но пък явно готви! А и може да се целят към победител от малцинствата. Имахме си бивш наркоман, вегетарианка, туй-онуй (вече не ги и помня Simple Smile), сега защо не и ромка...
Другите нещо ми се губят. Мъжете особено! Големи нерваци се оказаха повечето.
Даниела не ми липсва. Тя беше обратното, беше като Ледената кралица - мускул не трепваше в лицето й, никакви емоции.
Лора единствена е стегната, концентрирана и силна като психика. С готвенето също се справя добре. Може пък тя да се пребори за победител.

# 619
Хм, Радка наистина ли е ромка, споменавано ли е? И ние у дома се чудехме, но аз отричах Simple Smile На мен говоренето ѝ ми е симпатично, нещо много носталгично има към детството ми.

# 620
  • Велико Търново
Не помня от чия чиния опитваше шеф Токев, като шеф Роу каза, след като беше опитала вече , "Май на шеф Токев много му харесва, мълчи...", много смешно ми стана. Симпатяга!

# 621
А Токев как взе да крещи "Гааааазззззз", кат бесен Joy
Много е смешен.

# 622
Това газ е отвратително. Някои ден от напъване ще произведе вярно газ.

# 623
Хм, Радка наистина ли е ромка, споменавано ли е?
Не е казвано, но с този говор и поведение, за мен поне, няма съмнение, че е! Нищо лошо няма в това, дори напротив - жената се е справила добре в живота. Е, не чак като благоевградчанката юристка, но все пак!
На мен ми е симпатична Simple Smile

# 624
Едно е сигурно, ТорстЯн си похапва редовно разни вкусотии, пък нека е ромка жената.
Силно се надявам да не я оставят последна при всеки избор на съотборници точно на етническа основа. Но тя май вече им свикна. Ето, че вчера дори не измрънка затова. Хубаво е, че не го слага и като претекст когато не я оценяват добре.

# 625
  • Sunshine state
Аз не мисля, че я оставят на етническа основа, а че просто не я харесват като човек. Аз също не я харесвам, та ги разбирам.

# 626
  • Испания
Олег Ефремов след "MasterChef": Ще ми липсва емоцията и стресът. Този стрес мотивира да показваш най-доброто от себе си

Най-вече ще ми липсват участниците и журито, допълни той

https://masterchef.btv.bg/video/extra-video/oleg-efremov-sled-ma … o-ot-sebe-si.html

Кутията ще лъха на соц - в понеделник в MasterChef

Но ще липсва дружбата между участниците...

https://masterchef.btv.bg/video/extra-video/kutijata-shte-laha-n … v-masterchef.html

# 627
Колкото до Севда, храната в ресторанта й е ужасно вкусна, понякога е трудно да се прецени правилно от екрана, явно наистина е впечатлила  с вкус.

Гледах сайта на ресторанта на Севда, как е менюто там ... интересни предложения ?

Интересни са нещата, вкусни, скъпичко, порциите са дегустаторски и по-ящните не им харесва.
Не е точно така. Има си дегустационно меню (там порциите са по-малки, което е типично за такъв вид менюта), има и нормално меню. Храната е вкусна, приготвена и поднесена много красиво... щом неядящият ми почти нищо син си изяде всичко. Има и обедни предложения, на много сносни цени

# 628
От няколко сезона насам ми прави впечатление, че когато дойде моментът да гонят някой, точно на неговата чиния почват яко да преиграват. Сигурно за да ни подготвят. Както с палачинките на Олег. Дали са били пресолени, ние няма как да знаем, затова натам бяха преигравките. А това, че спасиха някой с майонеза Кр@си и грахче, крадтавички от консерва - чисто толериране му казвам аз на това. Просто си му беше дошло времето на Олег и трябваше да изиграят театрото. Това е дразнещото на това предаване. Иначе печелят от това, че хората явно обичат да гледат формати с готвене, радва окото Simple Smile А и майтапчета от време на време - тва е. А да спечелят тези, които камерата обича Simple Smile

# 629
  • Sofia
Стига де, чак пък театро! А ако наистина е била кофти как трябваше да го покажат, че да е вярно? На третата пък видимо беше изгорялото. Ако аз съм жури и трябва да избирам между гадно/обгоряло и семпло, но вкусно ще направя същия избор.

То и за Севда така се говореше, било измислено, че е вкусно, но ей на, отзивите за ресторанта са все хубави.

Общи условия

Активация на акаунт