🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 2

• 42 357
  • 769
  •   1
Отговори
# 660
Много се радвам за Рори.

# 661
Йесссс!!!! Злобата на ДобрЯн му изигра номер!!!

# 662
  • Испания
Браво и на двамата! Справиха се страхотно.

Много се радвам за Рори.

# 663
  • addicted
Ахахаха, страхотно се развиха нещата. Жалката душичка на Добрин ще го понесе трудно. Grinning

# 664
А мен ме дразни целия хейт срещу Добрин. Малко преиграват с негативното говорене и подигравки от балкона и това ме кара да му симпатизирам.
Иначе много харесвам Рори и му симпатизирам.

Ами, той хейта си го заслужи!!!

# 665
  • София
Радвам се за Рори.
Добрин явно е силен играч след като отнася такъв хейт. Красимира даже го кълнеше от балкона. Беше много грозно.

Хм, с какво си е заслужил хейта, заради записките ли? Интересно ми е другите как биха постъпили на негово място

# 666
  • Испания
Таня ще гръмне, когато ѝ се наложи да мълчи.

# 667
Сияна тая чушка като я захапа, няма ли да й потече нещо от устата, като се наведе?
Хахаха

Ох Радке, Радкееее... Танче, Танче...

# 668
  • addicted
Таня и Радка са уникален отбор, задавих се от смях просто.  Joy

# 669
Радвам се за Рори.
Добрин явно е силен играч след като отнася такъв хейт. Красимира даже го кълнеше от балкона. Беше много грозно.

Хм, с какво си е заслужил хейта, заради записките ли? Интересно ми е другите как биха постъпили на негово място

Знаеш ли как биха постъпили?! Ще дадат равен старт за да докажат, че са  по-добри!!! Ама ДобрЯн се съмнява и затова така поряза американчето! Мноооого се радвам, че този шушляк загуби!

# 670
"грахта" ли чух?!

# 671
  • Испания

Да.

# 672
  • София
Анонимен, силно се съмнявам, поне до сега останалите не са показали, че са готови да се откажат от предимство пред другите състезатели

Много добра и интересна задача. Радка и Таня са  шаш и паника, но са колоритни.

Грахта 😂

# 673
  • Испания
Токев като започне да се дере, имам желанието да съм до него и да му шибна един зад врата.

Чинията на Николай и Сияна е много красива.

# 674
А нали приготвяха по две чинии? После презентираха по една чиния... Или аз нещо грешно съм видяла пак...

Общи условия

Активация на акаунт