🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 2

• 42 345
  • 769
  •   1
Отговори
# 690
Радка и Таня бих ги гледала в някаква пародия или нашенска версия на сериала 'Кухня'. Много са забавни.

И мусаката 'Витоша' не мисля, че имаше място в топ 3.
+1

+2 😆

# 691
Абсолютно заслужен е хейта по Добрин. В този живот не всичко е 100 000 лв. Има разни такива нещица като морал, чест, достойнство, човечност. Приказките, че това било състезание, че той проявявал здрав разум и т.н. са изключително нефелни. Във всяка ситуация трябва много добре да прецениш какво да направиш и да останеш човек. Забравихме, че сме хора. Дадоха му възможност да елиминира един и той избра Лора... Това мога да го разбера. Но това със запуските на Рори беше отврат! Показва страх, липса на достойнство и желание за честна и почтенна борба.
А Радка-Таня... Дано Таня да я изгонят. Най-накрая. Това не се търпи!

# 692
  • Варна
Абе всичко е страшен фалш...

Така излиза...
Ей като разбрах кой печели и направо ми се отщя да гледам...

Какво изтървах? Може ли да ми кажете кой?

# 693
Абе всичко е страшен фалш...

Така излиза...
Ей като разбрах кой печели и направо ми се отщя да гледам...
Ъъъъ, кой. Може ли на лични

# 694
  • София
Да, моля, разменяйте си подобни информации на лични! Sunglasses

# 695
  • Sunshine state
Ако някой знае кой печели формата, да бъде така добър и да ми пусне едно лично, моля. Simple Smile
Това с морала е яно, но все пак не забравяйте, че е състезание. Ако на товяа се възмущавате, вижте един сезон от американския формат. Всякакви средства по правилата са позволени.

# 696
И аз желая едно лично, ако знаете кой печели формата.

# 697
Аз също искам ЛС моля! . Hug Да знам да продължавам ли да гледам нататък.

# 698
И аз и аз!

# 699
Повечето искаме, но нищо не получаваме. Поне аз нямам съобщение

# 700
Може и да е говорила за победителя от вчерашния мастър клас

# 701
И аз мисля, че се преиграва със "злобата" на Добрин. Човекът играе според правилата и според сценария... На никого не е направил откровена гадория или подложил крак. Дори напротив, вчера при последното състезание Добрин наблюдаваше сериозно и безпристрастно, а точно Рори се подхилкваше злорадо на изцепките на Радка и Таня. Та май не е чак такова бяло и пухкаво невинно агънце американчето...
И аз не искам предварително да знам кой печели, макар много да се чудя кой ли ще е! На този етап никой не ми влиза в графа "потенциален победител" Всички имат много и сериозни пропуски и изцепки.
Въобще, все повече ми се затвърждава мнението, че след първите два сезона нивото на участниците върви само надолу. Явно много хора решиха, че лесно ще спечелят едни пари и се втурнаха по кастингите, а журито нещо не успява да отсее наистина добрите. Повечето от впечатлилите ги се оказват средна ръка кулинари при по-сериозна проверка и затова гледаме голяма доза безпомощност в кухнята и едни никакви чинии, без фантазия и особени умения.
Но снощи се посмях с Радка и Танчето, де, бяха "велик" отбор Wink.

# 702
  • out of space
Повечето искаме, но нищо не получаваме. Поне аз нямам съобщение

За някои от нас днес е работен ден Wink

Който иска да ми пише ЛС, че не мога да следя темата подробно

# 703
Ти прати на 1-2, те ще разпратят на другите желаещи Simple Smile
Макар че ми се струва още рано за победителя. Вероятно сега се снимат последните епизоди, така че най-много да са сигурни последните финалисти.

# 704

Това с морала е яно, но все пак не забравяйте, че е състезание. Ако на товяа се възмущавате, вижте един сезон от американския формат. Всякакви средства по правилата са позволени.

Точно, да. Форматът е сеирджийски, по американски. Доста пошло, жалко..

П. С. И аз се нареждам на опашката, на лични, ако може Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт