🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 2

• 42 846
  • 769
  •   1
Отговори
# 345
На мен също Стефан ми беше приятен, затова малко съжалявам, че отпадна. Радка ми е безразлична. Таня малко ме дразни с поведението си, но започвам да подозирам, че може би страда от Синдром на Турет и тези преувеличени мимики и жестикулация са начин да го маскира.
Другите като цяло са ми ОК и нямам конкретни предпочитания. Нямам и предположение за фаворит на този етап. Може би Лора, Сияна и Добрин ми се очертават като най-силни претенденти, макар че и те са непостоянни в представянето си.

# 346
  • Mediterraneo
Тъкмо започнах да харесвам Стефан, те го изгониха! В началото хич не го понасях, но момчето умее да готви, а и се оказа не чак толкова надут, колкото ми беше отначало. Жалко!
Таня и Радка ще ги изтикат още напред. Радка с поведението си ме накара да не й симпатизирам, а Таня е като човек с увреждане на моменти.
Има ли линк за гледане в чужбина?

# 347
Не се интересувам от бг блогъри и влогъри, но те изпратиха Стефан и отбор на елиминация.
За мен тяхното меню бе по-добро и изглеждаше красиво. А десерта ми се видя семпъл, но и въздушно съблазнителен, само виличката с какао за мен е ретро декорация Smiley

# 348
А в червения отбор бяха с един човек повече, нали! Което не е никак без значение в подобна отборна игра.
Абе, чувствам се лично обидена от загубата на сините Joy

# 349
Бяха.
 И въпреки, че все още никой тотално не ме дразни, след избора на Огнян, започнах да стискам палци на отбор "Остатъци". Wink

# 350
Долавям твърде субективно отношение от страна на шефовете към някои играчи. Например към Радка, Емануел и Лора...Може и да е моментно, но засега това ми прави впечатление. И то основно от Силвена Роу. Иначе я харесвам.

# 351
Сините ми бяха по-симпатични , май десерта изигра решаваща роля , за да спечелят червените. Много харесвах Стефан и много ме е яд.

# 352
  • Sunshine state
Аз пък стисках палци за червените, заради Радка и Таня, които бяха в синия отбор. Може отборът на Огнян да е бил с човек повече, но пък им дадоха да готвят със замразени продукти, което си е сериозно затруднение. За мен и двете основни ястия бяха слабички.

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 13:42 от Pupitka

# 353
А бе според мен всички пропускаме един много важен детайл: на една от масите се сподели, че пуешкото на червените било много сочно, а свинското на сините било пресолено. Вярно, че на всеки един от нас вкусовете са различни, но ми струва, че на сините може и да не им е било върха на сладоледа основното. А десертът - един такъв килнат и семпличко изглеждащ може също да им е изял главата....
Аз бях за червените... Оги ми е симпатичен, нищо че е на възраст и вчера доста се поомота.

# 354
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И аз бях за червените, въпреки че снощи бяха страшно неорганизирани, безидейни и хаотични. Не ми хареса размяната на пресни и замразени продукти. Десертът на Радка беше семпъл като нея, въпреки че и червените го бяха нахвърляли както дойде.
Съжалявам, че Стефан си тръгна.

# 355
То пък остана хем с човек повече и с пресни продукти да работеха. Ми другите директно да си тръгват. Правилно изравниха силите шефовете.
Огнян подбра уж по можещите, а чупеха пръсти и пак стигнаха до пюретата и карфиола...Ронещи се веган мъфини и загорели кестени.
 Шоу да става, състезание е.

# 356
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ами да бяха му дали право на избор. Аз лично бих предпочела пресните продукти, пред това да имам един човек повече в отбора.

# 357
А бе според мен всички пропускаме един много важен детайл: на една от масите се сподели, че пуешкото на червените било много сочно, а свинското на сините било пресолено...
Имаше, но имаше критики и към червените. Дори ми се стори, че бяха повече!

... Огнян подбра уж по можещите, а чупеха пръсти и пак стигнаха до пюретата и карфиола...Ронещи се веган мъфини и загорели кестени.
Мдаа, вечните пюренца, карфиолче и простички мъфинчета Simple Smile На бебешко захранване сме този сезон Joy Предишните пък хит бяха пастата, после чипсът от кожа...
Само не разбрах, сините имаха ли десерт за веганката. Май не.

Всъщност, разбрахме как в ресторантите ни хранят със замразени продукти, а ни лъжат, че всичко е прясно Wink

# 358
  • До морето
Още като бяха сигурни всички тук, че със сигурност ще върнат Даниела си помислих"Ами ако дотогава отпадне още 1 силен?" . И то така стана. Жалко за Стефан. Дано се пребори за връщане, заслужава.
Радка не ме дразни. Не мисля, че е злобарка. Просто е цапната в устата. Много се смях като каза, че ще направи Николай на пача. Толкова категорична беше 😂 А примерно при Николай се забелязва и високо самочувствие и пренебрежение, та и злобичка на моменти.

Като цяло се притеснявам за Олег и Рори, постоянно имам чувството, че ще пукнат от напрежение. Рори винаги гледа като пребито пале, мисля че не съм го виждала доволен и усмихнат. Но пак го харесвам де, добродушен ми е.

# 359
  • София
Скрит текст:
Тъкмо започнах да харесвам Стефан, те го изгониха! В началото хич не го понасях, но момчето умее да готви, а и се оказа не чак толкова надут, колкото ми беше отначало. Жалко!
Таня и Радка ще ги изтикат още напред. Радка с поведението си ме накара да не й симпатизирам, а Таня е като човек с увреждане на моменти.
Има ли линк за гледане в чужбина?

2019/04/09/Master_Chef

Общи условия

Активация на акаунт