🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 2

• 42 412
  • 769
  •   1
Отговори
# 540
Йей, браво на Рори! Олег ми изглежда като супер добряк, винаги му стискам палци. А Добрин, макар че външността му е като на мъжкар, ми изглежда нервак... Което никак не ми е мъжкарско.

Правилно ли чух, че на Лора приятелят й е починал? Той не беше ли с нея на кастинга или се бъркам?
Аз чух, че баща му е починал. Искал е да и покаже рецепти с охлюви, но тя отказала. Затова сега го спомена. Но може и да се бъркам.

# 541
Йей, браво на Рори! Олег ми изглежда като супер добряк, винаги му стискам палци. А Добрин, макар че външността му е като на мъжкар, ми изглежда нервак... Което никак не ми е мъжкарско.

Правилно ли чух, че на Лора приятелят й е починал? Той не беше ли с нея на кастинга или се бъркам?

Лора ако те чете ще те анатемоса Wink Ставаше дума за бащата на приятеля й Wink

# 542
Много се зарадвах за Рори, утре май ще има екшън.

# 543

Лора ако те чете ще те анатемоса Wink Ставаше дума за бащата на приятеля й Wink

Леле ужас, моя грешка... Така е, като къпя, преобличам детето и с едното ухо слушам. Дано не ме чете... Да е живо и здраво момчето...

# 544
  • Варна
Винаги казват, че Радка всичко което готви е вкусно. Предполагам, че наистина е така. Явно си го може. Проблем за нея в повечето случаи е самата подредба и презентация на готовата чиния. Замислям се, кое е по-важно за мен? Избирам да е вкусно. Не ме дразни Радка. И Рори си ми е любимец.

Едно към едно, плюс, че Лора е ужасно некадърна и я подбутват, искам да си ходи. Лицемерна скрипя.

# 545
# 546
Наистина ли къпкейк е мастършефско?! Все по-манипулирано ми се види това предаване.

# 547
  • София
И аз се зачудих какво пък толкова с тия къпкейкове? И розите... и златото... И сметаната, пък да не я пресечеш. Еми много ясно, че няма да я пресечеш. Нали си кулинар, как ще я пресечеш. И рози? И замразени ягоди? И кво?
Охлювите бяха далеч повече за мастър клас.

Рори и Олег са ми големи душици. Дано да успеят и малко по-напред.

# 548
Как пък точно топ сладкар се падна на Мастър клас, при победата на  Лорчето. Wink
Чинията ѝ с охлювите беше прекрасна. Вече свикнах, че няма да ни показват чиниите на всички борещи се за топ 3
На мен Радка по някакъв начин ми е симпатична. Като си представя, че е тръгнала от боба и мусаката, а явно наистина има дарба и желание да се учи и развива в кулинарията, няма как да не призная борбеността ѝ.
Фунийките на Рори бяха толкова пъстри и апетитни, браво.

# 549
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
"... Така трябваХА да станат!"
"Ех, да му се не види, забравих, че веднага трябваше да сложа компот в горещите мАфини!"
Разбива Радето с правоговор 😀
И "пуФкави", и "чилЕ", все извърта някоя дума. Посмяхме й се снощи.  Laughing

# 550
Сиана има много комичен вкус за дрехи!

Относно състезателите искам и аз да изкажа мнение.

Рори - струва ми се много креативен и различен.
Сиана - според мен много добра, Лорчето малко измества погледа от нея, но съм сигурна, че Сиана е по - добрата.
Красимира - също я подценяват, но според мен тя е една от топ готвачите.
Олег - малко несигурен, за това и не успява да разгърне до край потенциала си.

Лора - мисля, че доста се и я надценяват.
Таня - как се промуши между капките не знам, но мисля, че сега е ред на нея да си ходи.
Емо - справя се на прилично ниво, допада ми, но според мен не е победителят тук.
Дарин - прекалени голямо самочувствие, но от това което показва, май се е възгордял в повече.
Доктора - в началото ми беше по - симпатичен, но май и той е въздух под налягане.
Радка - не й се затваря устата, дразни ме. Иначе като готвач изненадва приятно.

# 551
Сиана има много комичен вкус за дрехи!

Относно състезателите искам и аз да изкажа мнение.

Рори - струва ми се много креативен и различен.
Сиана - според мен много добра, Лорчето малко измества погледа от нея, но съм сигурна, че Сиана е по - добрата.
Красимира - също я подценяват, но според мен тя е една от топ готвачите.
Олег - малко несигурен, за това и не успява да разгърне до край потенциала си.

Лора - мисля, че доста се и я надценяват.
Таня - как се промуши между капките не знам, но мисля, че сега е ред на нея да си ходи.
Емо - справя се на прилично ниво, допада ми, но според мен не е победителят тук.
Дарин - прекалени голямо самочувствие, но от това което показва, май се е възгордял в повече.
Доктора - в началото ми беше по - симпатичен, но май и той е въздух под налягане.
Радка - не й се затваря устата, дразни ме. Иначе като готвач изненадва приятно.

Общо взето се припокрива с моите впечатления.
Лора ми е като някаква зубърка отличничка. Липсва ѝ живец.
Олег вече доста личи, че е доста под нивото на останалите, според мен трябва да си ходи.

# 552
  • Sunshine state
На мен стилът на обличане на Сияна ми харесва, понеже и моят е подобен. Обичам цветни и по-неконсервативни дрехи. Като готвач обаче, не съм убедена, че ми харесва. Аз в началото не харесвах Лора, но сега ми е симпатична дори.

Последна редакция: вт, 23 апр 2019, 13:52 от Pupitka

# 553
  • Mediterraneo
Не смятам, че Олег е под нивото на останалите. Таня отдавна трябваше да си тръгне, дано скоро ни лишат от присъствието й, че едва я изтрайвам!

# 554
Ами то няма какво да добавя, почти всичко е казано, мъ все пак и моите пет стотинки -  Олег ми е доста неубедителен вече;  Рори беше с най-красивите и интересни фунийки; Радка пък не ме кефи никак, когато чуя колко нещо ѝ е "готьино"; на Лора охлювената постройка беше интересна, шефът-брат на Карамазов изобщо не ме впечатли - много компоненти, ауу, сметаната може да се пресече и колко е важно какво количество замразени ягоди ще инжектираш в обикновени кексчета....много шум за нищо беше цялата работа и е за ниво скучаещи домакини,  не за мастъри; хубавото на епизода беше, че поне очите ми бяха пълни вчера с тези кексчета и сладолед:yum:

Вече се чудя кои трима от десетте биха могли да бъдат финалисти и сякаш най-вероятни ми изглеждат точно тези, които взеха участие в мастъркласа...

Общи условия

Активация на акаунт