Наистина, Красимира рядко я дават, но има заложби.
Радка, ако беше с една идея по-малко агресивна, също щеше да ме радва много.
Добрин ми е малко като отличника на класа. Справя с отлично в повечето случаи, но не ми е особено интересен.
Докторчето Ники - редовно готви неща, които предизвикват в мен погнуса. От патешката глава бих избягала с крясък например.
Танчето виждам, че тук е недолюбвана, но на мен заради нещо си ми е симпатична. Държи се като анимационен герой, може би затова я намирам за забавна. Иначе като кулинар не блести с особени качества.
Олег много ме забавлява как почти винаги си харесва собствените творения като визия, а накрая му обясняват, че чинията му е грозна. Ми, такъв му вкусът на момчето. Нещо ме кара да си мисля обаче, че все пак на вкус добре ги докарва нещата.
Лора я харесвам, но в сравнение с Таня да речем, ми се вижда твърде обрана откъм емоция. Лицето й на моменти ми напомня за това на гейша - застинало и сериозно и каквато е беличка....Иначе за мен си е хубавица.
Сиана е малко непредсказуема. Или се справя много добре, или тотално се забърква в експериментите си. Смела е доста, а това може да е и плюс, може да е и минус, в зависимост от ситуацията.
Та, като стана въпрос за визии, да изокам накрая, че малко прекаляват с тези изкуствени мигли вече. Не само тя и шеф Роу. Масово виждам жени намиклени с теежжки изкуствени мигли посред бял ден. По анцуг и с два реда мигли. Хубаво де, щом им харесва, нека ходят, сигурно им се иска да изглеждат като кукли. Само дето на мен асоциацията най-често ми е не с кукла, а с крава. Единствено стрък детелина между устните ми липсва, за да допълни картинката.
Забравих Рори - изключително симпатичен образ. Силно ми напомня за Добрият Голям Великан и като визия, и като говор.
http://bsfilms.bg/wp-content/uploads/2016/07/13603646_1054162791 … 96_o-1024x541.jpg
) и Лора, следвани от Сияна.

))) Наред ги прегръщаше рокерите