🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 5, тема 2

• 42 382
  • 769
  •   1
Отговори
# 630
  • Sunshine state
Олег много ми е много симпатичен, но мисля, че не беше готвач за този етап на състезанието. Друг е въпросът, че Таня и тя отдавна не е за него. 🙄

# 631
  • Sofia
Просто късмет за Таня -някой беше по-зле от нея. Късметът все някога ще й изневери.

# 632
Стига де, чак пък театро! А ако наистина е била кофти как трябваше да го покажат, че да е вярно? На третата пък видимо беше изгорялото. Ако аз съм жури и трябва да избирам между гадно/обгоряло и семпло, но вкусно ще направя същия избор.

То и за Севда така се говореше, било измислено, че е вкусно, но ей на, отзивите за ресторанта са все хубави.

Да, да. Абсолютно. Винаги има опция и да не лъжат 😆
Просто исках да кажа, че На Мен ми е леко театрално. Но няма лошо, по-добре така от скучно Simple Smile
😊

Последна редакция: ср, 24 апр 2019, 20:32 от ~Wave~

# 633
  • София
Веднъж, когато се обадих в ресторанта на Севда да направя резерваци, вдигна самата тя. Нямаше как не я позная по гласа. Той потреперва по същия начин, по който потреперваше и в предаването. Жената просто така говори. Simple Smile

# 634
  • Испания
Мастършеф Петър Михалчев готви на Tattoo Fest Sofia 2019

https://life.dir.bg/shou/mastarshefat-petar-mihalchev-gotvi-na-t … o-fest-sofia-2019

# 635
  • UK
Малко късно се включвам, гледам епизодите от чужбина.

Така, още с кАпкейковете бях много разочарована. Шефът трябваше нещо по-креативно да покаже, бях леко разочарована.

Радка за мен е много колоритна и интуитивна. Забавна ми е и поне не е лицемерна.

За Олег ми е много мъчно, че си отиде,  трябваше Таня най-накрая да я изгонят...

Добрин не ми беше правил лошо впечатление, но от последния епизод направо ме шокира как може да е толкова злобен.

В момента още не знам кого искам да видя на финал. Само знам, че Лора ще е там.

# 636
  • София
... Добрин не ми беше правил лошо впечатление, но от последния епизод направо ме шокира как може да е толкова злобен. ...
Ами по сценарий трябва да има и екшън, иначе няма рейтинг.

# 637
  • София-Младост
... Добрин не ми беше правил лошо впечатление, но от последния епизод направо ме шокира как може да е толкова злобен. ...
Малко на Димитър ми заприлича от предния сезон.

Нещо не ме грабват този път...вече два месеца минаха, трябваше маалко да поизрастат положително...да видим някакви творчески и красиви чинии...нито веднъж не видях паста да се прави, хеле пък да готви някой по метода су-вид.
Сякаш предишните сезони повече знаеха техниките, макар че на финала е избухването обикновено.

# 638
  • UK
Малко на Димитър ми заприлича от предния сезон.

Нещо не ме грабват този път...вече два месеца минаха, трябваше маалко да поизрастат положително...да видим някакви творчески и красиви чинии...нито веднъж не видях паста да се прави, хеле пък да готви някой по метода су-вид.
Сякаш предишните сезони повече знаеха техниките, макар че на финала е избухването обикновено.

Май Таня беше направила някаква паста? Или беше Лора? Но аз все забравям за съществуването на Таня. С приятеля ми се шегуваме 'коя е тази?' винаги като я видим и сме винаги разочаровани като за първи път като сготви нещо! Smiley

# 639
  • Испания
Олег от MasterChef: За агнешкото на Великден сложете мента и розмарин

За Великден Олег Eфремов от MasterChef приготвя чудесно агнешко с много билки и подправки. Тайният му микс включва мащерка, мента, розмарин, сол и черен пипер. Изгледайте видеото, за да разберете коя друга ароматна зеления добавя, за да овкуси месото и то да стане истински празнично вкусно.

https://bistro.bg/video/idei/oleg-ot-masterchef-za-agneshkoto-na … a-i-rozmarin.html

Chef Иван Александров: Прекарах английските десерти през българска призма

На колко години е бил, когато е приготвил първия си десерт и какво всъщност е завършил брат му - актьорът Владимир Карамазов?

https://masterchef.btv.bg/video/za-nenasitnite/chef-ivan-aleksan … arska-prizma.html

Божана Кацарова: Великден в детството ми беше като отборна игра в MasterChef

https://life.dir.bg/aktsenti/bozhana-katsarova-velikden-v-detstv … igra-v-masterchef

Последна редакция: сб, 27 апр 2019, 08:47 от 🍀Smileys®

# 640
  • Испания

Козунаците, които Силвена прави в ресторанта си в Дубай:

Публикувано с текста "Обичам ги и двамата".

# 641
Разкошни са тези тримата. Heart Eyes
Козунаците на Силвена също изглеждат много добре.

# 642
Ха-ха, Роу да навести козуначената тема и да вземе малко идеи, че това, което е показала като козунак, определено не е кой знае какво на външен вид.
Ако някой от участниците направи такъв сигурно ще го разпукат от критики.

# 643
Е, във Форума всички са най. Как Шеф на гурме ресторант в Дубай ще се сравнява с леля Пена от Горно Койнаре. Чичо Пен не хапва козунак, ако не точи конци като корабни въжета.

# 644
Във форума пишат уникални хоби готвачи. И от козунаците както ти се опитваш да ги обидиш като леля  Пена бих си купила без замисляне, а за тези прегорели с вид на хляб не бих дала и един лев. Това не може да го продаде в този вид и в кварталната хлебарница.

Общи условия

Активация на акаунт