Любители на кучета - 91

• 17 190
  • 719
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Сиви, чак на мен ми се довози във вашата кола! Ще ме повозите ли?

Сега обикаля и души пода, но вече ѝ предложих храна и тя отказа. Не съвсем драматично, но отказа. Вчера от лиготии забравих паницата до дивана и през нощта се събудих от бясно хрускане на гранули. Тази вечер е сигурно, че повече манджа няма да има. Joy

# 346
  • София
Ох, какво вдигане на купата с храната. При нас си стои на пода по цял ден по простата причина, че всичко се изяжда на момента и паницата бива надлежно облизана. Така блести, че мога да се огледам в нея.
Преди малко имахме близка среща с таралеж. Добре, че си светя с фенерче и не го настъпих. Първо Харли го фиксира и така се стресна, че подскочи един метър и се разлая. Започна да заляга по поляната, да чупи стойки, да се прави на мъж. Горкото таралежче!

# 347
  • София
Тонка и моята така ядеше, но явно, когато започна разгонването този път няколко дни ядеше много малко и аз се ошашках. Възползва се от слабостите ми. Още повече, че и не слушаше въобще. Коза ви казвам.

# 348
  • sf
Хич не му броя хапките. Сипвам сутрин и вечер в паницата. Ако ще да яде. Доброволно няма да умре от глад. И с децата така бях, никога не съм ги гонела с лъжица и да им треперя дали ядат. 😁
Вчера имаше кофти случка в кучешката градинка. Една питбулка захапа друга женска, по-едра , но добричка, не знам каква порода. Леко се размина, с малка рана, но ме уплаши, че моя като чу врявата и хукна да се вре. Ама като креснах "ела тук" и направи кръгом.

# 349
  • София
Ето подстригана мацка:

Моята като откаже гранули, купувам консерви и редувам или смесвам.

# 350
  • София
Джу,  и никакви такива да яде от ръка. Има си купа за целта, как ли пък не, ще седя аз диван чапраз и да чакам някой да благоволи да яде от ръката ми.
Твърдост трябва малко, пробват ни гадинките.
Иначе при женските разгонването влияе така на апетита.
Много фЙешън прическа. Искам и аз така Simple Smile
Имаше питане за всичко за бременността и малките бебета. Ако не забравя, утре ще потърся и ще пиша.
Една Лили-Злодеидата

# 351
  • UK
джуджанка, днес се разхождаме с Джинкс след работа и два пъти засякох един симпатичен младеж с копие на Бекичка-Мекичка. Ама все едно Бека гледах, младежа даже не го отразих Laughing

# 352
donsita, май четох за тоя случай в групата на мама Еми вчера. Но разбрах, че май питбулката принципно е добра, но играе грубо?

# 353
Бе много страшна тая Лилянка, значи.
Фрий, все се чудя, кучетата, които ги стрижат, не им ли е студено?

Уф, срам ме е да си кажа, ама съм го хранила Денис от ръката ми. И като вземе да се мръщи, давам друго. Ама до един момент, докато не ми писна от лиготии.

# 354
  • Bарна, морето, сините вълни
Аз я напуснах тази група... Да, вярно е, че има много полезна информация, но не ми харесват понякога изразите, които използва Еми. Също интересно ми стана как сложи заключение, че командите ни са недоотработени. Както и да е. Grinning
А и там не ги чувствам близки, както чувствам вас и не ми иде отвътре да споделям, каквото и да било.

# 355
  • София
Студено й е понякога. Извеждам я когато е топличко, нощем се гуши при мен, понякога трепери. Но пък сега е по-игрива, явно й е по-леко.

# 356
  • София
Аз в тая група само седя и лайквам от време на време някоя снимка Simple Smile Нито сме тръгнали да тренираме, нито нищо... Все си мечтая за ден, когато ще имам повече време, ама.... Няма да е в близко бъдеще, явно.
Отивам да гледам офертите на зооплюс, скоро трябва да поръчвам храна за гадините Simple Smile

# 357
  • sf
donsita, май четох за тоя случай в групата на мама Еми вчера. Но разбрах, че май питбулката принципно е добра, но играе грубо?
Ами аз за първи път я засякох тази питбулка. Разбрах, че имало и по-кървав случай с друго куче. Може и да е добра, но груба, ама аз лично мисля да
ги  избягвам, за всеки случай.

# 358
  • София
Аз в тая група само седя и лайквам от време на време някоя снимка Simple Smile Нито сме тръгнали да тренираме, нито нищо..

И аз съм така, прочитам файловете и информацията, която ме интересува и си селектирам за мен какво бих могла да използвам и до толкова. Имат малко по-различен начин на комуникация и се чувствам малко като в училище със строгата даскалка, която размахва назидателно пръчката от дъската. Unamused

# 359
  • о`майна лунна нощ е
Здравейте, извиянвам се за нахлуването, не знам дали съм на праивлното място. Може ли някой да ме насочи към инфо или сайтове, където се описва как протича едно разплождане на куче. Имам предвид от подготовката на майката, през самия процес и след това в първите месеци на кученцата.
Благодаря

Здравей!
Тук не е мястото, на което ще получиш информация за заплождане. Основно, защото по-голяма част от момичетата,  които пишем, НЕ сме привърженички на домашното развъждане. В темата имаме няколко изключения, но ако четеш внимателно постовете, ще откриеш защо и за какви кучета говорим там.

Не пишеш породата, дали имате сертификати от съответната организация за куче, отговарящо на стандарта за дадена порода ...
Настроени сме против развъждането основно, защото има свръхпопулация заради безотговорното пускане на кучета на принципа да си оставим поколение, да види какво е мъж, да има кученца, за да е здрава и т.н. Това е довело до множество сблъсъци с изоставени, болни или малтретирани големи и малки кучета.

И ако искате да имате поколение по някоя от причините, които съм изброила, сърдечно те моля да прочетеш повече по въпроса, да погледнеш групи във фейса на организации и хора, които са приели за мисия в живота си да спасяват изхвърлени и болни животни и да се замислиш дали искаш да станеш причина някое от кучетата, които ще произведете, да се окаже на такова място. А това ще се случи, бъди сигурна на 100%

Общи условия

Активация на акаунт