Любители на кучета - 91

• 17 151
  • 719
  •   1
Отговори
# 465
Флейм, нали знаеш, че не се пукат като бълхите? Че като казваш, че си го убила..
Джуджи, ще мине като на куче, може и това да я е дразнело

# 466
  • София

Добро утро, деца, готови ли сте за урока? Simple Smile

# 467
  • Bарна, морето, сините вълни
Е, с такава готина учителка даже и домашните сме си написали.

# 468
Хибискус аз си го моря като бълхите, тия лазещите по Макс. Умират си гадините. На Нексгард спектра точно това не харесвам, че си лазят съвсем спокойно и лесно може да си ги донесем у дома кърлежите. Онзи ден след обиколки около селото освен лазещите, които махнах, една гадинка му се беше забила баш на веждичката. Беше умряла явно от препарата, но пак си иска вадене. Ще търся някакъв репелент, който да ползвам преди разходките за Макс, защото около селото е ужас, докато тук в полетата около града не съм намирала/виждала кърлеж от години.
Киви как е загладила ушаците докато чака мръвката 😂
Джу и Макс има според вет папилом на устната и на едната лапа. Те са съвсем мънички, ама не мисля, че ако стигнем до махане ще е тук в града, понеже той ми говореше нещо за вземане на проби и т.н. Стискам палци леко да мине интервенцията при косматка 🤗
Коте баш като строга даскалка е излязла с тия очила Лили. Ама пак си е сладкиш пухен за мачкане 😍

# 469
  • София
Момичета, една голяма папилома има на устната. Док. каза, че ако не се махне може пак да излезе. Аз ли съм много наивна или вече гледат какво да вземат без да се интересуват дали е добре за животните. Не знам, но ми е притеснено и се чудя дали не сбърках. Дано ми е добре Мекичка, като отида да я взема. Другото ще го преживея. Пари се изкарват.

# 470
  • под тепетата
Всичко ще е наред при козичката, не се притеснявай, джуджанка!
Тук сме преди една година и сега. Познайте какво пази Ози

# 471
  • Bарна, морето, сините вълни
Пази да не би да изтървеш нещо вкусно. Joy

Аз пък каква съм патка. Вчера на закуска дадох на Ерос заешко и гранули, за вечеря само заешко, но доста. И в 5:00 часа го е хванало разтройство, акал е цели локви, после повръщал. Горкия. Sad Стомахът му направо ври, защо ми беше да го тъпча...

# 472
  • София
Аз доста често използвам ето такава пудра за кърлежите преди да отидем някъде в гора или поле на разходка, а дори и в парка като ходим, защото още не са напръскали:

http://mops.bg/%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0% … _20130503_132216/

Напудрям го целия и веднага излизаме, за да няма време да се изтръсква вкъщи или да се отърка на килима.

джуджанка, стискаме палци, ще се оправи бързо всичко Simple Smile

# 473
  • София
Джу, всичко ще мине!
Бела има едно израстъче на едната предна лапа, брадавица, нещо такова, но няма да я водя да го махат, поне за момента. Не й пречи, така че не искам да й причинявам ненужна упойка, особено на тази възраст (почти 11г).
Против кърлежи аз пръсках последните пъти (преди да вземем каишката) себе си и Балу с Аутан. Иначе по себе си съм намирала лазещи гадини, не подбират куче или човек. Качват се на каквото могат.

# 474
  • под тепетата
despicable , нещото е зад него   hahaha
И аз ползвам такава пудра чат-пат за подсигуряване.
Лилито е бетер мен с очилата  Mr. Green Нося ги за близо и като поглеждам надалече си навеждам лицето и гледам над тях . На такава пухкава даскалка не мож противоречи, че ще те схруска  Joy

# 475
Сиви, както и другите де, в сайта на РЗИ, а и на други места го чета:
 "Да не се пукат свалените кърлежи /от животни/ - има опасност да се пръсне от съдържимото на акарите в очите и човек да се разболее, без да е ухапан."
Озии Heartbeat , по-често го показвай, АКО ОБИЧАШ, че ми липсва и на Кира носът..

# 476
  • София
Коте, казаха, че няма да е пълна упойка. Не успях да разбера точно, но дават успокоително и с локална анастезия се маха гадостта. После се гори с течен азот и свършвала процедурата. На моя колежка собственичката на клиниката ѝ е роднина и съм предупредила да ми я гледат като принцеса. Да видим.

# 477
  • София
Джу, да пишеш после. Стискаме палци бързо и леко да мине.
Отивам да избирам храни. За Балу май се спрях на Алфа спирит гранулите, че моно дозите полумокра храна са 250лв за 45 дни... Колкото и да ми се иска, не съм милионер и ми идва в повечко тази цена. Сега ще диря нещо подходящо за даскалицата. И ще чакаме домашни, довечера ще ги проверяваме (аз съм асистент-даскалица, с връзки съм Simple Smile ).

# 478
Аз пък всяка сутрин сменям купата с водата. Котарака е решил, че ще пие само от кранчето и цял ден стои жаден, кучето е решило, че трябва да се изпие купата до последната капка. Аз си мисля, че е жадна и изпива 4/5 купички верно не са големи (250/300мл) , но за 5 месечно кученце ми се вижда бая. Почвам да мисля да ограничавам водата, то не стига, че след хранене до 15 мин излиза съкровище, ами с тия купи вода не може да се сдържи, аз не мога да преценя...уф

# 479
  • София
Стиснати палчета на Бека,всичко бързо да минава.
Ози е голям сладур,кадифено мекичък предполагам е на пипане.
Скрит текст:
Приемам идеи за рецепти  за голдънско със зеле SmileLaughingSmileSmileSmile Тази маймуна всеки ден намотава по няколко пъти леглото на топка,рови ,рови с лапи,прави си гнездо и ляга.От ровенето съсипа сума ти и чаршафи,не мога да насмогна да купувам,толкова,коолкото къса.

Общи условия

Активация на акаунт