PhytoCode - Качествена българска козметика /Тема 7/

• 32 026
  • 329
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте!
Продуктите за зряла кожа за каква възраст са предназначени ? Тъй като аз съм на 30+ и се колебая кой продукт да избера.
Благодаря предварително 😊

# 151
Скрит текст:
Със смесена кожа, много чувствителна. На места белеща се, на други мазна...абе кофти вариант. Намазах се първия път - лепне, реших, че може да е от измиващия продукт ефекта. Смених го- мия се, мажа крем - лепне. Вчера - ексфолииране, миене до скърцане на лицето, мазане с крем...направо лепило Sick
Преди това бях с крем на Nuxe, с Колаген на Биотен и с лазера на Лореал...с нито един от тях няма този ефект

Явно кожата ми просто не иска тези кремове, по нейни си причини, доколкото прочетох из форума Laughing Нямала нужда от тях, затова не ги приемала Thinking
shamfystyk, какво количество си привикнала да ползваш от предишните ти кремове за цялото лице?
Здравейте!
Продуктите за зряла кожа за каква възраст са предназначени ? Тъй като аз съм на 30+ и се колебая кой продукт да избера.
love_fairy, ако споделиш какво искаш като резултат, ще е по-лесно да помогнем. Ориентацията на продуктите не е толкова по възрастови групи, колкото по специфични потребности на кожата.

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 15:16 от AnMary

# 152
Здравейте!
love_fairy, ако споделиш какво искаш като резултат, ще е по-лесно да помогнем. Ориентацията на продуктите не е толкова по възрастови групи, колкото по специфични потребности на кожата.

Здравей!
Кожата ми е нормална към мазна. Основно бих искала превенция от появата на бърчици, освежаване и добро почистване (гледах серията за склонна към акне кожа).

# 153
Не бих нарекла 30+ зряла кожа. Това е евфемизъм, защото е неприятно да пишат "стара кожа". Зряла за мен е 50+. Вярно, че кожи различни и нужди от грижа също различни.

# 154
Здравей!
Кожата ми е нормална към мазна. Основно бих искала превенция от появата на бърчици, освежаване и добро почистване (гледах серията за склонна към акне кожа).
При това положение предлагам да се насочиш към измивния гел, есънс лосиона и хидратиращия крем от серията LB. Да не те притеснява, че за хидратиращия пише, че е за суха и нормална кожа. Моята е мазна и основната му съставка ѝ се отразява супер, защото има и себум-регулиращ ефект. Освен това пази от пигментни петна, намалява съществуващи, пази от оксидативен стрес и от вредите от UV лъчите (не е слънцезащитен филтър, работи на друг принцип), съответно има превантивен ефект срещу преждевременни бръчици. Можеш да го мажеш дори в околоочната зона. Като регулира омазняването, спомага и срещу кожни възпаления. Ако съчетаеш и с пробиотичната маска 1-2 пъти седмично, ще се намалява и евентуално запушване на порите от себума. За това помагат и алфа и бета-хидрокси киселините в есънс лосиона. Той има много мек ефект за  излющване на мъртвите клетки.
Анти-акне серията е за младежка кожа, няма да имаш предпазване от бръчици с нея. Ако все пак ти е любопитна, поръчай си тестер от анти-акне крема, но LB серията е по-добрия вариант според целите ти.

# 155
Dragon8, благодаря за изчерпателната информация! Ще се възползвам 🤗

# 156
В момента пътешества из Азия. С мен са продуктите на Фитокод, серум, околоочен, дневен LB и ред аут. Прекрасни продукти! (на 55г съм)

# 157
  • Бургас
Току-що написах ревю в сайта на ФИТОКОД, но знам, че много момичета са информират от тук за ефекта на продуктите и ще си позволя да споделя и в темата . Синът ми е много доволен от Анти-акне почистващ флуид. Разликата в състоянието на кожата му е видима. Сега не е в България и вчера се обади, че са му свършили и този флуид, и Нежния измиващ гел за лице. Питал колежка от Полша, която има познания в козметиката с какво да замени флуида.Тя е прочела състава и е била възхитена. Помолила е да ѝ купя. Мнението ѝ е било, че ако срещне подобен продукт, то цената му би била поне двойно по-висока, но тя лично не е виждала толкова добър състав. Аз нямам такива познания и съдя за ползваното само от ефекта, който има при мен. Повече от доволна съм от продуктите и съм радостна, че в България се произвежда качествена козметика!:heart:

# 158
Здравейте, какъв ББ/СС крем/фон дьо тен използвате в комбинация с Фитокод?

# 159
  • В полите на Пирин планина

Не съм имала проблем с който и да е подобен продукт, нанесен след крем на Фитокод.

Лично аз ползвам понякога само коректор и прозрачна пудра. Когато е по-хладно слагам Revlon Color Stay или BB крема на Missha Perfect cover.

# 160

Аз съм с ред аут от години и не съм имала проблеми с никакъв грим.

# 161
  • София
Видяхте ли Коледните комплекти на сайта. Има различни варианти и излизат с намаление. Аз вчера поръчах, днес ще взема моя от куриера.
Някъде бях чела, че някои дами използват кремчето от Red out серията под очите. Някой може ли да ми обясни какво е действието и ефекта ? Благодаря предварително!

# 162
Действие като на добър овлажнител, не знам като какво друго да е. Аз го ползвам от години на цяло лице

# 163
Видяхте ли Коледните комплекти на сайта. Има различни варианти и излизат с намаление. Аз вчера поръчах, днес ще взема моя от куриера.
Някъде бях чела, че някои дами използват кремчето от Red out серията под очите. Някой може ли да ми обясни какво е действието и ефекта ? Благодаря предварително!
Против бръчки си действа също, стягащо.

# 164
Ред Аут работи по тъмните кръгове под очите и по бръчиците. Укрепва свързващата тъкан между епидермиса и дермата, с което подобрява храненето на повърхностните клетки, стимулира синтеза на колаген и еластин, подобрява кожния релеф. Аз го ползвам за околоочната зона вечер, ефектът е свежа и сочна кожа. Мисля, че има забавяне на задълбочаването на фините линии с него.

Общи условия

Активация на акаунт