PhytoCode - Качествена българска козметика /Тема 7/

• 32 052
  • 329
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Само през сайта.

"Цените на комплектите са валидни само при покупка през фирмения сайт.
Промоцията продължава до 24.12.2019 г. "

https://www.phytocode.bg/blog/item/137-predlojenia-za-koleden-podarak

# 211
  • пловдив
Здравейте, бях обещала да пиша като пробвам крема за зряла кожа.
Имам мостра и вчера я пробвах, много ми допадна. Според мен е една идея по-богат от хидратиращия крем. Доволна съм и мисля да го поръчам следващия път.
Пробвах също шампоана и балсама.
Много ми хареса аромата на роза, уникално освежаващ. Два пъти насапунисах, косата малко ми се заплете, но след това с балсама се коригира. Измих и малката ми дъщеря с него и тя е впечатлена от аромата. Явно и двете  го харесваме. За момента положителни са ми впечатленията.

# 212
  • Бургас
Може ли някой да ми каже защо все отлагах да си купя шампоана и балсама!!!
И това при условие, че харесвах предишните такива на ФИТОКОД и ме беше яд, когато ги спряха! И като знам, че всички продукти на фирмата са страхотни и толкова "мои" !
Много, много ми харесват! Heart

Последна редакция: вт, 14 яну 2020, 22:45 от pafal

# 213
  • София
Аз не съм доволна от шампоан за коса с помпичката. Изключително разреден, направо воднист. Необходими са 4-5 помпи за да покрие площа на косата ми. Почти нулево разпенване, което не позволява количество шампоан да достигне краищата на косата. В резултат повторно нанасям същото количество и се повтаря същото. На втория ден косата ми е отново за миене и с мазни корени. В добавка към това ми причинява силен сърбеж и дискомфорт. Направо се чудя какво да го правя!?  ooooh!

# 214
  • Варна
И аз не го харесах.
Мих си лицето с него.

# 215
  • Бургас
Прави сте, момичета! Не сме еднакви и косите, и кожите ни са с различни нужди Kissing Heart Аз самата имам не малко несполучливи покупки на хвалени в темите продукти - и бяла, и декоретивна козметика. Поради тази причина вчера си взех по 100 мл от шампоана и балсама.На мен ми харесаха.Ще видя кога ще ми се омазни косата.
 Не крия, че съм голям фен на PhytoCode.

# 216
  • Бургас
Аз имах балсама ,нищо особено не беше.

# 217
  • София
Според мен шампоанът и особено балсамът са подходящи за по-сухи коси. За мен са прекрасни, укротяват ми чупливата и хвърчаща на всички посоки коса и я правят гладка, мека и лъскава. За мен това е търсен ефект, но предполагам при по-тънка или омазняваща се коса, не биха били подходящи. Аз съм със средно дълга, но много гъста коса и използвам огромно количество шампоан (10-12 помпички Blush), за да успея да го разнеса навсякъде. От балсама използвам 5-6 помпички. Пробвала съм доста шампоани, балсами и маски на коя от коя по-реномирана и скъпа марка. Ами стоят си ми в банята и само ги подбутвам, за да си хвана Фитокод-ските Simple Smile

# 218
Прави сте, момичета! Не сме еднакви и косите, и кожите ни са с различни нужди Kissing Heart Аз самата имам не малко несполучливи покупки на хвалени в темите продукти - и бяла, и декоретивна козметика. Поради тази причина вчера си взех по 100 мл от шампоана и балсама.На мен ми харесаха.Ще видя кога ще ми се омазни косата.
 Не крия, че съм голям фен на PhytoCode.
Аз също съм им фен, но и двата продукта търпят критика. Има обаче и още един, обективен проблем, и това е цената: за да бъдат преобразени на максимално ефективни цената ще им скочи драстично, защото това са големи опаковки, по 200 мл. Колкото до косата, тя веднага дава отговор, и повечето мнения показват меродавност. Фитокод заслужават истински оценки, и в случая не са позитивни, факт.

# 219
  • София
 Аз съм готова да платя цената на подобрения продукт. Ползвам бялата козметика за лице на Фитокод, харесвам и препоръчвам. Много искам да си намеря моя шампоан за коса, но не се получи с тях, обаче.
Всичко, което съм купувала в чужбина в диапазона 3-15 евра работят за мен. Какво им е на българските не разбирам!? Но да купя шампоан и да слагам конска доза от него, за да го направя да работи... Не. Категорично!

# 220
Аз съм готова да платя цената на подобрения продукт. Ползвам бялата козметика за лице на Фитокод, харесвам и препоръчвам. Много искам да си намеря моя шампоан за коса, но не се получи с тях, обаче.
Всичко, което съм купувала в чужбина в диапазона 3-15 евра работят за мен. Какво им е на българските не разбирам!? Но да купя шампоан и да слагам конска доза от него, за да го направя да работи... Не. Категорично!
Не е от произхода въобще. Ползвам безсулфатни български и са повече от ок при мен, не са на Фитокод.
Подобреният продукт не мисля, че може да е и подобрен и натурален. Моето лично мнение е да се жертва отчасти натуралността, но по дължините шампоанът и балсамът да работят за визията на косата, а в скалпа за регулиране на себума, косопада, сухотата... Трябва си серия за различните типове коси с индививуален подход и отчасти синтетични съставки. Натуралното може да е супер за кожата, но все още е далеч от възможностите на ненатуралните съставки за коса. Това го установявам и с други натурални и био шампоани и балсами.

# 221
Здравейте. Майка ми от скоро има петна около очите и на челото. Какво е подходящо за нея?

# 222
Току-що го получих:

# 223
  • Някъде по Дунава
Аз миналата седмица поръчах околоочния на lb, отстъпката беше 3лв, тъкмо да ми покрие доставката.

# 224
Здравейте, купих си избелващия крем Rose Kiss, на кутията пише да се използва сутрин. Взех го с идеята да го ползвам като нощен, предполагам нищо не пречи и вечер да го мажа? Въпросът ми е към dragon8.Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт