eBay – 99

• 48 282
  • 702
  •   1
Отговори
# 375
Адрес не виждам, но предполагам, че задрасканото е проследяващ номер. Вижте на сайта на британските пощи къде се намира пратката в момента.

# 376
Адрес не виждам, но предполагам, че задрасканото е проследяващ номер. Вижте на сайта на британските пощи къде се намира пратката в момента.
И там нищо не показва и там. WM858108229GB
A от Габиели не ми отговарят нито на имейл, нито не телефон (или са изключени или не вдигат).

# 377
# 378
Освен дата на доставка аз нищо друго не виждам. Адрес липсва.

# 379
По-надолу има история на проследяването. Отворете я, вижте докъде е доставена.
Адрес никога не пишат, но населено място или пощенски код посочват.

# 380
  • Sofia

Има име и подпис. Просто трябва да се види дали лицето, приело пратката, е служител на фирмата-посредник.

# 381

Има име и подпис. Просто трябва да се види дали лицето, приело пратката, е служител на фирмата-посредник.
Аз не виждам къде е посочено името на приелият пратката и подписа.
Виждам само едно надраскано "IOX" и Signed for by: WHITЕ. Кой ще се пише така?

# 382
  • София
Аз виждам
Delivered and Signed
Chichester DO, което смятам е града в който е доставена Чичестър.
Това не е адреса на Габиели!

# 383
Аз виждам
Delivered and Signed
Chichester DO, което смятам е града в който е доставена Чичестър.
Това не е адреса на Габиели!
Благодаря за помощта. Писах да продавача. Или е сгрешил бележката или иска да ме излъже.

# 384
  • Бургас
Здравейте! Ще помоля за малко помощ, за което благодаря предварително!
Поръчах едни дребни части за мотор, съответно времето за доставка изтече, свързах се с продавача от когото получих следния отговор:
"Dear ХХХХХХХХХ, We are sorry to hear that you still have not received your order yet. I am afraid it could be stolen or lost in transit because it is unusual to take such a long time. We are more than happy to send a replacement to you. However, there is a problem here, our system is unable to process a replacement order if a dispute case remains open. It recognizes your payment as uncleared (because PayPal is now holding the money) and it cannot go ahead to release this new order. Hope you can understand the situation. Therefore,would you please close this dispute case in advance so that we can proceed to send the order to you again? You can rest assured that I will keep my promise and a replacement will be shipped to you immediately when this dispute case is closed. Thank you. And would you please re-confirm your shipping address? ХХХХХХХХХХХХХ Bulgaria Thank you and look forward to hearing from you soon. Sincerely, yeguixiang Cu"
Въпроса ми е, какво трябва да направя от тук на сетне. За първи път поръчвам и ми е "мътна" отвсякъде...

# 385
  • Sofia
Е, очевидно те лъже и иска да затвориш диспута, за да задържи парите ти.

# 386
  • София
Отговори му, че не можеш да затвориш диспута, тъй като не си получил/а артикула. Когато и ако получиш, то тогава с радост ще го затвориш. Опитва се да те излъже, затвориш ли диспута нищо няма да получиш и нямаш възможност да го отвориш наново. Каквото и да ти обещава - не се съгласявай и не затваряй диспута.

# 387
И при мен мина крайният срок, в който трябваше да получа пратката от UK. Свързах се с продавача, който ми каза да изчакам още, тъй като можело да има забавяне поради ковид-19. Шеста седмица чакам... Някъде четох, че имам 30 дни да отворя диспут, това така ли е и да чакам ли още?

# 388
Диспут може да се отвори до 30 дни след крайния срок на доставка.
И в никакъв случай не бива да се затваря преди да е уреден въпроса, защото със затварянето се приема, че проблемът е решен.

# 389
Здравейте, погрешка съм купила на търг едно детско столче за хранене, което е друг модел от този, който ми трябва и не ми върши работа. Грешката е изцяло моя.
Интересувам се обаче, според вас ще мога ли да го продам в сайта? Никога не съм продавала с ebay, особено и с търг и нямам идея дали е трудно. Отделно и после как седи въпроса с доставката ?

Общи условия

Активация на акаунт