eBay – 99

• 48 804
  • 705
  •   1
Отговори
# 585
Представи си, че играете двама човека за нещо. Ти си със снайпер, той не. Той залага 10 паунда и вижда, че печели. Ти залагаш 20 паунда със снайпер в последните 3 секунди. Т.е цената през цялалото време стои 10 паунда и в последната секунда снайпера печели на 11 паунда.
Сега съшата ситуация, но и двамата сте без снайпер. Ти залагаш 20 паунда, човека вижда, премисля и залага 21 и печели. Възможно е и той да се откаже по пътя, някъде на 17-18 паунда. Пак печелиш, но на по-висока цена

Последна редакция: сб, 01 окт 2022, 11:36 от ioana_g

# 586
Представи си, че той е решил да плати като мен макс 30 и ги е сложил на първи бид. Колко ще виждаш ти със снайпера 2 секунди преди финала и какво ще се случи като със снайпера заложиш 20? Joy

# 587
Ти пак залагаш максималната си сума, но тя ще се сложи в последния момент. Въпроса е, ако другия човек не ползва снайпер, шанса са спечелил на по-ниска цена е по-голям

# 588
Аз не ползвам снайпери. 39 Мин преди края слагам сумата която съм решил - да кажем 30. Цената дотогава е била 10 и ще се качи със стъпката на бида. Какъв ти е шанса да спечелиш търга залагайки последните секунди със сбапер ако твоята цена не превишава моята гранична от преди 30 Мин?

# 589
Аз не ползвам снайпери. 39 Мин преди края слагам сумата която съм решил - да кажем 30. Цената дотогава е била 10 и ще се качи със стъпката на бида. Какъв ти е шанса да спечелиш търга залагайки последните секунди със сбапер ако твоята цена не превишава моята гранична от преди 30 Мин?
Ако моята максимална цена не надвишава твоята, никога не бих спечелила, независимо кога я заложа. Единственото, което в този момент ще стане е, ще снайпера ще даде цена 30, и ти ще го купиш на 31. Както казах, целта е да заложиш максимума, който би дал в последните секунди, за да не може никой да вдигне цената след теб. Защото ако я заложа в началото, след мен хората ще продължат да качват цената.
Снайпера е много удобен, но вече мисля няма такива. И аз сега залагам в самото начало и доста рядко успявам да спечеля, докато преди имах по-голяма успяваемост.

# 590
Ако искат да качват, няма да я държат на 11 независимо колко е максималния залог към момента. Нито ти нито снайпера я знае, че да залага секунда преди края след като не може да я надскочи.

Така или иначе цената се е задържала на 11 две секунди преди края на търга и това се вижда независимо дали някой се прави на умен с 15 за последната секунда. Grinning

# 591
  • Бургас
Йоана, безсмислено е да спориш с някой, който или не те разбира, или просто го прави за спорта!

"Отстрелвала" съм със снайпер чудесни находки, на супер цени, без да се налага да дебна на компа, рефрешвайки като луда и надявайки се на бърз нет и/или финансова дисциплина от моя страна. Много ми липсва любимия Bidding Scheduler и чудесно знам предимствата на снайперите пред ибейската система за наддаване. Затова и от доста време не съм влизала дори да разглеждам, но се изкушавам Grinning

# 592
Опитвам за последно и се отказвам. Снайпера залага в последната секунда вместо теб цената. Да кажем заложила съм максимална цена от 30£. Ако цената в момента е 31£, нищо не се случва, ако цената е по-ниска снайпера залага 30£, което вдига с една стъпка цената. Т.е ако ти си бил заложил 40£, а аз със снайпера вдигам на 30£, ти ще спечелиш на 31£. Ако ти си заложил 20£, аз ще спечеля на 21£. Разликата е, че след като аз вдигна на 21£, никой няма да има време да види, че съм вдигнала и да вдигне още с 1£ и аз да загубя заради 1£.
Не разбирам за какво е този спор. Ти не го намираш за полезно, останалите го намират. Попита какво е снайпер, обясняваме ти. Няма как да ме убедиш, че няма смисъл в него. Просто ти не го разбираш явно.

# 593
Значи три дена цената стои на 11, никой не залага и точно в последните секунди ще се изсипе цялото кралско войнство за да надскочи вашите заложени 20?

Успех със стрелбата Hands Thumbsup

# 594
Хаха... То точно в последните минути и секунди се случва наддаването, а не дни преди това.

# 595
ID или линк към търг в който масово се наддава в последните секунди! Моля!!!
Или минаваме на УФК или на български ЕЖК..

# 596
  • Бургас
За безсмислен спор с човек, който не разбира какво точно му обясняват, без да имаме намерение да го убеждаваме в каквото и да било, да хабим време да търсим минали търгове, че да му показваме... как ли пък не!  Ние си знаем какво сме спечелили и колко сме спестили, когато можехме да ползваме снайпери навремето и не държим да убеждаваме един невдяващ потребител, който мисли, че е винаги прав. Нека е спокоен, че той не се е прекарал с излишни дейности, пък всички ние останалите, които по някакви неведоми пътища сме решили, че сме били на печалба и ЕЖ ни го е К - ОК. Имам си чанта, на която пише "Дреме ми на ... нещо си"  (да не правя реклама) и точно така ми е в момента Wink
Сега можем да затворим темата, че е леко спам Simple Smile

# 597
За безсмислен спор с човек, който не разбира какво точно му обясняват
Правилно.
Абе защо няма снайпери за ибей след като са толкова успешни? Толкова добри програмисти има по света... Flushed

# 598
Ето пример от днес, последните две наддавания бяха в последните 2 минути на търга

# 599
Не разбирам идеята.
В eBay е достатъчно да сложиш еднократно сумата до която смяташ да залагаш и да спечелиш на най-ниската достигната цена. Играно е многократно и без снайперисти.

Защото подставено лице ще сложи голяма сума и ще лъсне колко предлагате вие. Тогава ще откаже своето наддаване и ще даде точно под вашето, така че вие ще си дадете всичките пари.
Аз използвам https://www.myibidder.com от години.

Общи условия

Активация на акаунт