eBay – 99

• 48 845
  • 705
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Здравейте! И аз не съм пазарувала от години - как беше нали можеше да се спечели търг и после да си внеса пари в картата и да платя? И какъв беше срока? Какъв снайпер използвате сега?

# 571
Снайпер? По принцип съм много доволен от Сако, но не се сещам как се използва в eBay

# 572
Mr. Smith, обикаляте темите из форума и остроумничите, няма ли къде другаде да се раздавате?

katri, дано греша, но май няма действащ снайпер.

# 573
Пак да питам! Какво е снайпер?

# 574
Софтуер за автоматично наддаване в търгове.

# 575
Не разбирам идеята.
В eBay е достатъчно да сложиш еднократно сумата до която смяташ да залагаш и да спечелиш на най-ниската достигната цена. Играно е многократно и без снайперисти.

# 576
Не е достатъчно. Има други хора със снайпери, които ще "превъзмогнат" твоята сума много лесно. Лично аз преди години съм спечелвала търгове без наличието на снайпер, но това означава, че седиш до минутата/секундата преди да изтече даден търг и залагаш срещу снайперите. Случвало се е да печеля буквално в последната секунда.

# 577
  • Варна
Точно казано от Soft_Rain, а пък и ако нета ти е слаб или устройството ти забива, направо е невъзможно.

# 578
Не се изразих ясно. Решил съм да не давам повече от 95 паунда за нещо. Слагам тази сума, но търга ще го спечеля на всяка достигната сума под тази бидната от мен.

Как ще ми помогне снайпера да го спечеля, след като така или иначе не смятам да давам под 9.5 паунда на парче от 10 броя 1.2TB SAS 12.5k HDD?

Играно е многократно през последните 3 месеца.

# 579
  • Варна
Добре де, ама аз давам 96 паунда и ги залагам със снайпер. И печеля търга.... В случая някой желае повече от теб артикула и снайпера е най- сигурния начин. Още повече, ако съм нямала време да следя търга.

# 580
Да бе, ама след като аз съм решил, че няма да дам повече от 95 паунда за продукта, какво ме топли снайпера на другия. Той просто е готов да даде повече.

Или снапера ще залага докато изрече търга и може да Ви купи нещо което струва 30 за 100?  Joy

# 581
Или снапера ще залага докато изрече търга и може да Ви купи нещо което струва 30 за 100?  Joy
Снайпера ще заложи в последните секунди и ще изненада другите. Това е идеята, а не да залага постоянно след всеки залог, както е автоматичния в eBay.

# 582
Може. Във всеки случай, след като предварително съм решил колко съм готов с максимална цена ако ще да ме аутбиднат и три дена преди това. Цената дали на снайпера или на действителен играч явно не е за мен

# 583
Идеята на снайпера е останалите играчи да не знаят, че съществувате. Залага се максимално на снайпера и той залага в последните секунди. Ако се залага чрез Ибей не се показва максимално заложената сума, но с всеки бидър сумата скача и е видно колко човека играят

# 584
И каква е ползата от това упражнение?
Лично аз процедирам като слагам малка сума за да се запиша и да получа нотификация 30 Мин преди края. Слагам каквото съм решил да платя и въпроса е приключен.
Каква практическа полза би имал софтуер за автоматично залагане от този на ибей?

Общи условия

Активация на акаунт